Zucchini

Zucchiniproblemer, hvad der forårsager buler på courgette

Zucchiniproblemer, hvad der forårsager buler på courgette

Som regel, stød betragtes som et tegn på en af ​​de mere alvorlige zucchini problemer, forårsaget af en af ​​mange uhelbredelige plantevira. Agurkmosaikvirus, vandmelonmosaikvirus, papaya ringspotvirus, squash mosaikvirus, og courgette gul mosaikvirus kan alle årsag disse ujævne, deformerede frugter.

  1. Er det sikkert at spise ujævn courgette?
  2. Hvorfor har min squash bump på dem??
  3. Er Humpy squash sikkert at spise?
  4. Kan du spise squash med mosaikvirus?
  5. Hvorfor er zucchini dårligt for dig?
  6. Hvordan kan jeg se, om min courgette er dårlig?
  7. Hvorfor har min courgette bump?
  8. Hvor stor kan zucchini blive og stadig være god?
  9. Er det sikkert at spise gul squash med bump?
  10. Hvordan ved du, hvornår du skal vælge en squash?
  11. Hvilken slags squash er gul og ujævn?
  12. Er det OK, hvis gul squash er grøn indeni?
  13. Hvordan slipper jeg af med mosaikvirus?
  14. Hvad er mosaikvirussygdom?
  15. Er mosaikvirus skadelig for mennesker?
  16. Hvad gør zucchini ved din krop?
  17. Gør zucchini dig gassagtig?
  18. Kan jeg skære courgetteblade af?
  19. Kan du opbevare zucchini på disken?
  20. Kan courgette gøre dig syg?
  21. Hvor længe er courgettebrød godt til på tælleren?

Er det sikkert at spise ujævn courgette?

Frugten er sikkert at spise; Det faktum, at vinstokken dør, kan imidlertid påvirke modningen. Se frugten til modning. ... Re: fødevaresikkerhed - jeg tror ikke, der er et sundhedsproblem med spise det ujævn courgette, men jeg synes ikke, at smagen / konsistensen bliver behagelig. Nogle gange bliver frugt, der er ramt af sygdomme, træagtig eller bitter.

Hvorfor har min squash bump på dem??

Årsager til humpede Squash

Hurtig vækst, kedelige insekter og overskydende calcium i jorden kan bidrage til klump squash planter. Imidlertid er størstedelen af ​​disse frugtdeformiteter er resultatet af en mosaikvirus. ... Agurkemosaik påvirker sommeren squash og producerer hævet, gul ujævn squash og vorteområder på frugtens hud.

Er Humpy squash sikkert at spise?

stød på huden på din gule squash er naturlige. Vælg squash når de er unge, og lad dem ikke blive gamle og 'træagtige'. De er klar til spise når du stadig kan gøre et indryk i kødet med din søm.

Kan du spise squash med mosaikvirus?

Ja, du kan spise squash og meloner, der er inficeret med mosaikvirus. Disse vira er ikke skadelige for mennesker og gøre ikke få frugten til at rådne. Ofte er misfarvningen kun huddyb. I tilfælde, hvor frugt er stærkt forvrænget, kan frugtens struktur blive påvirket og måske ikke ønskelig for spise.

Hvorfor er zucchini dårligt for dig?

courgette er generelt sikkert at spise, men i nogle tilfælde kan det være ekstremt bittert. Dette indikerer, at det er højt i cucurbitaciner, som er forbindelser, der kan være giftige. Imidlertid er cucurbitacinforgiftning meget usandsynlig fra kommercielle sorter.

Hvordan kan jeg se, om min courgette er dårlig?

EN dårlig zucchini squash kan let identificeres som det huden virker kedelig og livløs. Spis ikke a courgette hvis den er dækket af rådne pletter eller henfald. Det grøntsag kan føles grødet, og det huden kan være rynket eller skrumpet. Hvis du skærer i en dårlig zucchini, det indre kød kan være trådfuldt og fyldt med store frø.

Hvorfor har min courgette bump?

StødZucchini

Som regel, stød betragtes som et tegn på en af ​​de mere alvorlige courgette problemer forårsaget af en af ​​mange uhelbredelige plantevira. Agurkmosaikvirus, vandmelonmosaikvirus, papaya ringspotvirus, squashmosaikvirus og courgette gul mosaikvirus kan alle forårsage disse ujævn, deformerede frugter.

Hvor stor kan zucchini blive og stadig være god?

Den største registrerede var 7 fod 10 tommer! Hvis det er overladt til sig selv, er dit gennemsnit courgette ville dyrke at være som stor som en baseballbat. Men det ville ikke smage så svulmende. Større zucchinier er hårde og fibrøse, så vi vælger dem, når de er små (ca. 7 til 9 tommer).

Er det sikkert at spise gul squash med bump?

Pattypan squash generelt har spiselig hud, men jo større squash jo hårdere huden er. ... Så stød på huden på din gul squash er naturlige. Vælg squash når de er unge, og lad dem ikke blive gamle og 'træagtige'. De er klar til spise når du stadig kan gøre et indryk i kødet med din søm.

Hvordan ved du, hvornår du skal vælge en squash?

Pres din negl gennem kødet. Hvis du skal arbejde med det, skal squash er moden; hvis det er meget let at gennembore, den squash er umoden. Huden skal være fuld (ikke-blank), fast og rig på farver uden pletter eller revner eller bløde pletter. Stammen skal være tør og fast.

Hvilken slags squash er gul og ujævn?

Oftest brugt som en sommer squash, den er kendetegnet ved sin gule hud (som kan være glat eller ujævn) og sødt gult kød samt sin karakteristiske buede stilkende eller "skæve hals".
...
Crookneck squash.

Cucurbita pepo 'Gul skæv hals '
ArterCucurbita pepo
CultivarGul skæv hals
OprindelseØstlige Nordamerika

Er det OK, hvis gul squash er grøn indeni?

Ifølge videnskabelig forskning, en gul squash får en grøn interiør på grund af en berygtet berømt plantevirus kaldet Cucumber Mosaic Virus (CMV). CMV, en virus først diagnosticeret inde en agurk i 1934. ... Men heldigvis en virus-inficeret gul squash er ikke skadeligt for et menneskes krop.

Hvordan slipper jeg af med mosaikvirus?

Der er ingen kur mod viral sygdomme som f.eks mosaik når en plante er inficeret.

  1. Svampemidler vil IKKE behandle dette virussygdom.
  2. Plantresistente sorter, når de er tilgængelige, eller køb transplantationer fra en velrenommeret kilde.
  3. Gem IKKE frø fra inficerede afgrøder.

Hvad er mosaikvirussygdom?

Hvad er Mosaiske vira? Mosaikvira påvirke mere end 150 plantetyper, herunder mange frugter, grøntsager og blomster. Det sygdom er kendetegnet ved blade, der er flettet med gule, hvide og lyse eller mørkegrønne pletter og striber (med andre ord et “mosaik”Af disse farver).

Er mosaikvirus skadelig for mennesker?

Derfor tages de ikke i betragtning skadelig til mennesker. Et par undersøgelser satte imidlertid spørgsmålstegn ved dette paradigmes sikkerhed. Tobak mosaikvirus (TMV) RNA er blevet påvist i human prøver og TMV RNA -translation er blevet beskrevet i dyreceller.

Hvad gør zucchini ved din krop?

Zucchini er -en alsidig squash rig på vitaminer, mineraler og planteforbindelser. Det kan tilbyde flere sundhedsmæssige fordele, lige fra forbedret fordøjelse til -en lavere risiko af hjerte sygdom. Zucchini kan hjælpe jeres knogler, skjoldbruskkirtlen og prostata. Hvis du er nysgerrig, prøv at tilføje denne bløde, milde frugt til jeres kost i dag.

Gør zucchini dig gassagtig?

Det har de dog også en tendens til give nogle mennesker problemer med oppustethed. Men bare rolig! Der er masser af grøntsager derude gøre ikke skabe gas. Grøntsager at spise: Spinat, agurker, salat, søde kartofler og courgette er alle gode at spise og gøre ikke forårsage oppustethed.

Kan jeg skære courgetteblade af?

Ved beskæring courgette plante blade, pas på ikke at fjerne alle blade. ... Hvornår skære blade at give courgette mere sol, bare skære de større, og gør snittene tæt på plantens bund og efterlader alle andre. Du kan også skære af enhver død eller brun blade der kan være til stede.

Kan du opbevare zucchini på disken?

Brug courgette inden for en eller to dage med at få dem; de kan sidde på din tæller på et køligt sted. Ellers, butik dem i køleskabet pakket ind i en fugtig klud eller klud. Holde dem i produktskuffen eller på køleskabshylden.

Kan courgette gøre dig syg?

Zucchinis, også kaldet courgetter, indeholder en naturligt forekommende forbindelse. Når dette er på et højt nok niveau det kan føre til symptomer som kvalme og diarré.

Hvor længe er courgettebrød godt til på tælleren?

SÅDAN OPBEVARER DE ZUCCHINI BRØD. Dette courgettebrød opskriften skal opbevares i mindst 2 eller 3 dage ved stuetemperatur. Du vil bare pakke det tæt ind eller opbevare det i en lufttæt beholder, så det ikke bliver forældet. Hvis din courgettebrød stadig hænger rundt efter 3 dage, vil du måske køle det.

Hvad er et saltvandsakvarieplanter til saltvandsakvarier
10 mest populære saltvandsakvarieplanterDragon's Tongue Alger (Halymenia Dilatata) ... Grøn fingerplante (Codium Spongiosum) ... Spaghetti Alger (Chae...
Vådområder Buskplanter - Sådan dyrkes buske i vådområder
Hvordan plantes buske i våd jord?Hvordan overlever planter i vådområder?Hvad vokser godt i vådområder?Hvilke buske vokser i våd jord?Hvilke planter vi...
Hvad er Limnophila -planter - voksende Limnophila i akvarier
Limnophila Varianter. Limnophila planter er hjemmehørende i Afrika, Australien, Asien og Stillehavsøerne. En af de mere almindeligt anvendte i akvarie...