Zone

Zone 9 Plantningsguide, når man planter grøntsager i zone 9 haver

Zone 9 Plantningsguide, når man planter grøntsager i zone 9 haver

Zone 9 har en lang vokser sæson med varme somre. De fleste grøntsagssorter vil ikke have problemer med at modnes før din første frostdato. Med en sidste frostdato den 1. marts og første frostdato den 15. december.
...
Zone 9 - Grøntsag Plantning Kalendervejledning.

Sidste frostdatoFørste frostdato
1. marts15. dec

  1. Hvilke grøntsager kan jeg plante nu i zone 9?
  2. Hvornår skal jeg plante tomater i zone 9?
  3. Hvilken måned skal jeg plante min køkkenhave?
  4. Hvad skal jeg plante ved siden af ​​min køkkenhave?
  5. Hvad kan jeg plante lige nu i Zone 9?
  6. Hvad er forskellen mellem zone 9a og 9b?
  7. Hvornår kan jeg plante i zone 9b?
  8. Hvornår skal jeg starte frø i zone 9?
  9. I hvilke zoner vokser tomater?
  10. Hvornår skal jeg plante tomater i min have?
  11. Hvilke grøntsager vokser året rundt?
  12. Hvilke grøntsager kan plantes i det tidlige forår?
  13. Skal jeg beklæde min hævede haveseng med plastik?
  14. Hvad skal ikke plantes med tomater?
  15. Hvilke haveplanter bør ikke plantes sammen?
  16. Hvornår skal jeg befrugte i zone 9?
  17. Hvornår kan jeg plante i zone 10?
  18. Hvad kan jeg plante i juni i zone 9?
  19. Kan dogwood træer vokse i zone 9?
  20. Hvad er zone 9b?
  21. Hvor mange chill timer får Zone 9?

Hvilke grøntsager kan jeg plante nu i zone 9?

Zone 9 grøntsager til vinterhaven, der er frosttolerante, omfatter:

Hvornår skal jeg plante tomater i zone 9?

Tomater til zone 9 kan startes indendørs til senere transplantation så tidligt som sidst i januar til april og igen i august. Tomater findes i alle former og størrelser, fra den lille kirsebær og drue til de enorme arvestykker i skiver og et sted i midten, romaerne.

Hvilken måned skal jeg plante min køkkenhave?

April er det bedste tidspunkt plante de fleste af dine grøntsag frø efter din sidste frost. Det er stadig ikke for sent plante tomater og peber også fra frø. Sørg for at tjekke din havearbejde zone for sidste frostdatoer.

Hvad skal jeg plante ved siden af ​​min køkkenhave?

Let reference til, hvilke grøntsager der vokser godt sammen

GrøntsagLedsager PlanteGør ikke Plante Sammen
LøgRoer, gulerødder, schweizisk chard, salat, peberfrugtAlle bønner og ærter
ÆrterBønner, gulerødder, majs, agurker, radise, majroerHvidløg, løg
KartoflerBønner, majs, ærterTomater
SquashMajs, meloner, græskarIngen

Hvad kan jeg plante lige nu i Zone 9?

Zone 9 Plantning Guide

Hvad er forskellen mellem zone 9a og 9b?

Planter i zone 9a tåler minimumstemperaturer på ikke lavere end 20 til 25 grader Fahrenheit. I 9b, den laveste temperatur for blomster eller planter skal være 25 til 30 grader Fahrenheit. Zone 9 indtager de fleste af de lavere stater, herunder Californien, Arizona, Texas og Florida, for at nævne nogle få.

Hvornår kan jeg plante i zone 9b?

Som hovedregel de fleste grøntsager bør start indendørs 6-8 uger før din sidste frostdato. I zone 9b, dette ville være omkring 1. januar - 18. januar. Eller hvis du leder såning af grøntsager i haven, de fleste frø bør sås efter din sidste frostdato.

Hvornår skal jeg starte frø i zone 9?

Zone 9 har en lang vokser sæson med varme somre. De fleste grøntsagssorter vilje har ingen problemer med at modne før din første frostdato. Med en sidste frostdato den 1. marts og første frostdato den 15. december. Disse datoer vilje varierer en eller to uger, så det er vigtigt at se vejret før plantning.

I hvilke zoner vokser tomater?

Hvis du bor i USDA Hardførhedszoner 5, 6, 7 eller 8, skal du snart have havefriske tomater. Uanset hvor du bor, er Tomatzonen et solrigt sted.

Hvornår skal jeg plante tomater i min have?

Tomatplanter sætter ikke frugt, før nattemperaturen når 55 F./10 C., så plantning af tomatplanter når nattemperaturen er på 50 F./10 C. vil give dem nok tid til at modne lidt, før de frugter. Det andet tegn på at vide, hvornår gør du plante tomater er jordens temperatur.

Hvilke grøntsager vokser året rundt?

Planter, der er langsomme vokser eller fylder meget

Hvilke grøntsager kan plantes i det tidlige forår?

Du kan plante disse frø udenfor direkte ind i din have: kålrabi, grønkål, collards, kinesisk grønkål, ærter, løg, radiser, spinat, salat og majroer. Kål, broccoli, blomkål og rosenkål startes bedst indendørs så tidligt som 4-6 uger, før de plantes udenfor.

Skal jeg beklæde min hævede haveseng med plastik?

Du kan linje jeres høj seng for at gøre det mere holdbart og for at forhindre giftstoffer i at udvaskes i jorden. Til foring, bruge landskabsstof fundet på have levere butikker eller kludstof fra tøj. Undgå ikke-porøs plast, da det kan tilbageholde for meget vand og modvirke gavnlige insekter og orme.

Hvad skal ikke plantes med tomater?

Planter det burde ikke dele plads med tomater omfatte Brassicas, såsom broccoli og kål. Majs er et andet nej-nej, og har en tendens til at tiltrække tomat frugtorm og/eller majsørorm. Kålrabi forpurrer væksten af tomater og plantning af tomater og kartofler øger chancen for kartoffelsyge.

Hvilke haveplanter bør ikke plantes sammen?

Hvad Planter Bør Ikke Bliv plantet Sammen?

Hvornår skal jeg befrugte i zone 9?

Cool-season græsplæner vokser aktivt om foråret og efteråret og bør modtage de fleste af deres gødning i disse tider af året. Begrænse befrugtning i sommermånederne med høj temperatur. *Brug en komplet gødning i en af ​​disse måneder, hvis det er nødvendigt.

Hvornår kan jeg plante i zone 10?

Zoner 10 har et langt voksende vindue til havearbejde. Med en sidste frostdato 30. januar eller tidligere og første frostdato så sent som 30. november til 30. december.

Hvad kan jeg plante i juni i zone 9?

8 Grøntsager til Plantes i juni Zone 9

Kan dogwood træer vokse i zone 9?

Zone 9 Træer for fuld sol

Rød kornel (Cornus florida var. rubra) er en dejlig blomstring kornel træ der producerer røde blomster om foråret. ... Den trives i fuld sol i zone 9 og kan vokse til 60 fod (18 m.)

Hvad er zone 9b?

Delmængde Zone Temperaturer

Det Zone 9 undersæt er Zone 9a og Zone 9b. ... At midler temperaturområderne for Zone 9 er: Zone 9: Det mindste gennemsnitlige temperaturinterval er 20 ° F til 30 ° F. Zone 9a: Det mindste gennemsnitlige temperaturinterval er 20 ° F til 25 ° F. Zone 9b: Det mindste gennemsnitlige temperaturinterval er 25 ° F til 30 ° F.

Hvor mange chill timer får Zone 9?

Chilling Timer

Zone 8a 700+ Chill timer inkluderer sydlige SC vest til centrale TXPremier, Climax Blueberry
Zone 9b 110-310 Chill timer inkluderer ekstrem syd TXAnna, Dorsett Golden Apple, FlordaPrince, FlordaBest fersken, Tropic Beauty, Tropic Snow Peach, Sunhome Nectarine, Sharp, Misty, Gulf Coast Blueberry

kan du transplantere modne grøntsagsplanter
For mange af planter dig nævnt, alder på transplantation er ikke et stort problem, så længe du dyrker dem ude indeni dit træk dem til større krukker, ...
hvordan man flytter en plante fra et sted til et andet
Hvordan flytter man planter uden at dræbe dem?Kan du fjerne en plante med rødderne og plante den om?Kan du flytte planter efter plantning?Går planter ...
vegetabilske planter, der vokser, men ikke producerer
Hvis du har grøntsager der blomstrer men ikke sætter frugt, kan du have et problem med blomsterbestøvning. For meget nitrogen får planten til at under...