Fersken

Hvorfor har ferskentræer brug for kolde og nedkølende krav til fersken

Hvorfor har ferskentræer brug for kolde og nedkølende krav til fersken

Fersken træer sæt knopper om sommeren og gå i dvale om vinteren. De brug for nok timer temperaturer under 45 grader Fahrenheit om vinteren, kaldet nedkølingskrav, for deres knopper til at åbne om foråret. Dette beskytter dem mod at åbne for tidligt og få deres blomster ødelagt af sen frost.

  1. Har fersketræer brug for koldt vejr?
  2. Har ferskner brug for chill timer?
  3. Hvad er nedkølingskravet til frugttræer?
  4. Hvorfor har frugttræer brug for koldt vejr?
  5. Hvordan beskytter du fersketræer?
  6. Hvilken måned planter du fersketræer?
  7. Hvor lang tid tager det at dyrke et fersketræ fra en ferskengrav?
  8. Hvor mange chill timer har fersken træer brug for?
  9. Hvor dybt skal du plante et ferskenfrø?
  10. Hvad er køletimerne for frugttræer?
  11. Hvilken temperatur betragtes som chill timer?
  12. Hvad er chill -enheder?
  13. Har kirsebærtræer brug for koldt vejr?
  14. Hvorfor vokser æbler i koldt klima?
  15. Hvad er en kold chill time i frugttræer?
  16. Hvad sprøjter du på fersketræer?
  17. Hvordan beskytter jeg mit fersketræ mod at fryse?
  18. Hvilket dyr spiser fersken fra træet?
  19. Hvad er levetiden for et fersken træ?
  20. Har du brug for 2 fersketræer til at producere frugt?
  21. Har fersken træer brug for meget vand?

Har fersketræer brug for koldt vejr?

Som alle løvfældende træer, fersken træer mister deres blade om efteråret og bliver i dvale, men det stopper ikke der. Det er en dyb hviletid, hvor en kort spurt af varme vejr vil ikke være nok til at "vække" træ op. ... Det kold krav til fersken træer er afhængig af denne hvileperiode.

Har ferskner brug for chill timer?

Afslappende timer er det mindste antal timer at a fersken træ behov at få specifikt nattemperaturer mellem 32 og 45 grader Fahrenheit for at producere en god afgrøde af ferskner.. Hvis timer ikke er opfyldt (siger i en varm vinter), falder blomsterne for det meste bare af træerne og gøre ikke sætte frugt.

Hvad er nedkølingskravet til frugttræer?

Typisk kan temperaturer mellem 32 ° F og 50 ° F hjælpe med at opfylde krav til nedkøling af mange planter, men de mest effektive temperaturer til at tilfredsstille et plantes behov for kulde er mellem 32 ° F og 45 ° F. Når temperaturerne falder under 32 ° F, meget lidt, hvis nogen, nedkøling modtages af anlægget.

Hvorfor har frugttræer brug for koldt vejr?

Den nødvendige signalstyrke varierer mellem arter, men kaldes officielt "chill hours" eller vernalization, når temperaturen forbliver mellem 32 ° -45 ° F. Hormonet, der er ansvarligt for hviletid, brydes ned i dette område, hvilket gør det muligt for knopper at udvikle sig til blomster eller blade, når vejr varmer op sent vinter.

Hvordan beskytter du fersketræer?

Fersken træ Vinterpleje

Opførelse af en ramme over det lille træ og binde over dækslet kan give kort sigt beskyttelse. Selv brug af burlap eller tæpper vil hjælpe beskytte øm ny vækst og knopper fra en frysning natten over. Fjern belægningen i løbet af dagen, så planten kan modtage sol og luft.

Hvilken måned planter du fersketræer?

Plant sent vinter eller tidligt forår.

Plant et beholdervokset ferskentræ tidligt forår så det har hele vækstsæsonen til at tilpasse sig miljøet før vinter. Plant ferskenrod med bare rod (sovende træer, der er lagret uden jord på deres rødder) sent vinter.

Hvor lang tid tager det at dyrke et fersketræ fra en ferskengrav?

Det tager kun at få et tyve fods ferskentræ fra en hård ferskengrav fire til fem år. I gartnerår er det meget kort tid. Ferskentræer er ikke det samme, som landet er over. Hvis du vil prøve at dyrke dit eget træ fra en lækker fersken, du spiste til frokost, skal du sørge for, at det kom fra et lokalt træ.

Hvor mange chill timer har fersken træer brug for?

Standard ferskenkulturer har vinterkølingskrav på 450 til 1.200 timer under 45 F mellem 1. november og slutningen af ​​februar. Disse fersken træer vil ikke blomstre og sætte frugt i varmere klimaer.

Hvor dybt skal du plante et ferskenfrø?

Plante det ferskengrube omkring 3-4 tommer dyb og dæk det derefter med cirka en tomme halm eller lignende mulch til overvintring. Vand under plantning og derefter kun når det er tørt. Til foråret, hvis fersken var noget godt, du burde se spiring og en ny fersken frøplante vil vokse.

Hvad er køletimerne for frugttræer?

HVAD ER CHILL Timer: Chill timer er det samlede antal timer temperaturer lavere end 45 ° F, der kræves af løvfældende frugt og møtrik træer til frugt produktion. Det timer spores i løbet af den traditionelle hviletid, målt fra 1. november til 28./29. februar.

Hvilken temperatur betragtes som chill timer?

Chill Hours (undertiden kaldet Chill Units) er en tilnærmelse til, hvor mange timers vejr mellem 32 grader og 45 grader (F) en plante kræver, at den går i dvale, så den kan vågne og blomstre og/eller sætte frugt. Nogle planter, som frugttræer og visse blomster, kræver et minimum af chill timer for at trives.

Hvad er chill -enheder?

EN køleenhed i landbruget er en måling af en plantes eksponering for nedkøling temperaturer. Nedkøling temperaturerne strækker sig fra frysepunktet til, afhængigt af modellen, 7 ° C (45 ° F) eller endda 16 ° C (60 ° F). Stenfrugttræer og visse andre planter med tempereret klima udvikler næste års knopper om sommeren.

Har kirsebærtræer brug for koldt vejr?

Kirsebær er tilpasset koldere klimaer, så de ikke bryder ud af dvale før i tilstrækkelig tid med kolde temperaturer er gået. ... Kirsebærkold kravene er generelt mellem 800 og 1.200 timer. Zoner 4-7 er generelt sikre spil for at få tilstrækkelige chill timer til kirsebærtræer.

Hvorfor vokser æbler i koldt klima?

Det meste af kommercielle æble træsorter trives godt kold og vådt klima, hvor a kold vinter efterfølges af køligt forår og sommer. Rigeligt sollys er nødvendigt, da det i væsentlig grad påvirker frugtens farve. Generelt er æble træ har større behov i kold end de fleste andre løvfældende frugttræer.

Hvad er en kold chill time i frugttræer?

EN chill time er lig med en time at a frugt plante eller træ tilbringer i køligere temperaturer fra 45 til 32 grader Fahrenheit. Forskellige typer af frugtplanter og træer kræver forskellige mængder af chill timer.

Hvad sprøjter du på fersketræer?

Påfør Spinosad, et naturligt bakterielt insekticid, hvis larver eller fersken kvistborere er et problem. Efter at de fleste kronblade er faldet: (Også kendt som kronbladfald eller rystelse) Sprøjt fersken træer med et kobber fungicid, eller brug en kombination spray der bekæmper både skadedyr og sygdomme.

Hvordan beskytter jeg mit fersketræ mod at fryse?

Du kan forbedre det beskyttelse ved også at dække med et tæppe eller presenning. En anden mulighed er at tænde en sprinkler dine træer ligesom frysningen begynder, at dække dem med is. Selvom det virker kontraintuitivt, det is vilje beskytte træet fordi det temperaturen under det is vil ikke falde til under 32 grader.

Hvilket dyr spiser fersken fra træet?

Rotter har en tendens til at være rodede spisere. De spiser frugt og lader en del af det hænge på træet, eller kaster jorden nedenunder med delvist spist frugt og ferskengrave. Egern er mere tilbøjelige til at tage en fersken og gå i sikkerhed for at spise den. Vaskebjørn og opossums kan tage frugten væk, eller spise den på plads.

Hvad er levetiden for et fersken træ?

Fakta eller fiktion: Den gennemsnitlige levetid for en fersken og nektarin træet er 12 år. Faktum. I modsætning til permanente afgrøder, der holder i 40 år, fersken og nektarin træer holder kun i cirka 12 år. År 1 selvom 3 træet ikke producerer nogen frugt, men er koncentreret om at dyrke en god base for ferskenproduktionsår.

Har du brug for 2 fersketræer til at producere frugt?

Har du brug for to ferskentræer til Frugt? Mange typer af frugttræer, såsom æbler og pærer, har brug for to forskellige sorter vokser tæt på hinanden for korrekt befrugtning. Ferskner er selvfrugtbare, hvilket betyder, at en single træ, med tilstedeværelse af tilstrækkelige insektbestøvere, kan bestøve sig selv.

Har fersken træer brug for meget vand?

Ferskentræsvand Krav

I gennemsnit moden fersken træer kræver mindst 36 tommer vand Per år. University of California siger det om sommeren vokser sæson, fersken træer i milde klimaer brug for enten daglig drypvanding eller en større sprinklerspray hver tredje uge.

Firespike Plant Information SÃ¥dan dyrkes Firespikes
Tage sig af Firespikes Den vigtigste detalje er solen; ildspyd elsker at leve i fuld sol. Det planter vilje dyrke i delvis sol eller delvis skygge, me...
Beregning af planter pr. Kvadratfod Antal planter pr. Kvadratfodguide
Multiplicer kvadratmeter af plantesengen ved det planter havde brug for pr. kvadratfod at bestemme antal planter havde brug for. Ved brug planter med ...
Lavallergi stueplanter, hvilke stueplanter lindrer allergier
Husplanter til AllergiMødre og fredsliljer, som hjælper med at fjerne PCE fra luften.Gyldne pothos og philodendron, som kan kontrollere formaldehyd.Ge...