Squash

Squash skadedyr identificerer og forhindrer squash vinstokke

Squash skadedyr identificerer og forhindrer squash vinstokke

Her er seks ting, du kan gøre at forhindre eller stop squash vinstokke fra at skade din squash planter:

  1. Påfør Bt (Beneficial Bacteria Spray). ...
  2. Mulch the squashplanter stilke. ...
  3. Voks resistent squash sorter. ...
  4. Udføre squash kirurgi. ...
  5. Brug gule skåle. ...
  6. Brug rækkebetræk.

  1. Forhindrer neem -olie squash vinstokke?
  2. Hvilket insekticid dræber squash vinstokke?
  3. Dræber BT squash vinstokke?
  4. Hvordan slipper jeg permanent for squashbugs?
  5. Hvordan kontrollerer du organisk squash vinstokke??
  6. Kan du putte neemolie på squashplanter?
  7. Dræber Dawn -sæbe squashbugs?
  8. Hvilke planter afskrækker squashbugs?
  9. Hvad dræber mine squashplanter?
  10. Hvordan slipper jeg af vinborer i min have?
  11. Hvordan dræber du squash vinstokke?
  12. Hvor lægger squash vinborere deres æg?
  13. Hvordan holder du squashbugs væk naturligt?
  14. Hvordan forhindrer jeg insekter i at spise mine courgetteplanter?
  15. Spiser mariehøns squashbugs?
  16. Hvorfor rådner mine squashplanter ved basen?
  17. Hvordan holder jeg squashbugs ude af min have?
  18. Hvad spiser min squash?
  19. Vil neem olie slippe af med squash bugs?
  20. Kan du dyrke squash på en espalier?

Forhindrer neem -olie squash vinstokke?

Dræber neem olie squash vinstokke? Ja den kan dræbe babyen borere som de spiser gennem vinstok. Men jeg gøre anbefaler ikke at bruge neem olie til squash vinstokke, fordi det ikke er særlig effektivt, og det virker ikke, når de først er inde i vinstok.

Hvilket insekticid dræber squash vinstokke?

Almindelige navne på aktive ingredienser, der er effektive mod squash vinstokke, er: carbaryl, permetrin, bifenthrin og esfenvalerat. Hvis din afgrøde stadig bliver angrebet af borere med succes, kan du prøve at dræbe boreren inde i vinstokken.

Dræber BT squash vinstokke?

Bacillus thuringiensis (Bt) er en bakteriestamme, der er vant til skade squash vinstokke og andre skadedyr. Injektion Bt direkte ind i en squash plantens vinstok er den hurtigste måde at kontrollere problemet på.

Hvordan slipper jeg permanent for squashbugs?

En læser fylder en vase med vand og flydende opvaskemiddel og svipper squash bugs i vandet. En gang fejl er døde, er det fint at dumpe vandet hvor som helst. Du kan også ganske enkelt skrabe æggene af bladene med en smørkniv og lade dem falde ned på jorden, hvor biller vil spise dem.

Hvordan kontrollerer du organisk squash vinstokke??

Her er seks ting, du kan gøre forhindre eller stop squash vinstokke fra at skade din squash planter:

  1. Påfør Bt (Beneficial Bacteria Spray). ...
  2. Mulch the squash plantens stilke. ...
  3. Voks resistent squash sorter. ...
  4. Udføre squash kirurgi. ...
  5. Brug gule skåle. ...
  6. Brug rækkebetræk.

Kan du putte neemolie på squashplanter?

Neem olie er en effektiv squash insekticid også. Det dækker overfladen af squash bugæg, hvilket gør dem mindre tilbøjelige til at klække og vil dræbe nymfer og voksne. ... Pyrethrinbaserede sprayer er også ret effektive til at dræbe squash bugbestand.

Dræber Dawn -sæbe squashbugs?

Sprøjt den fejl finder du med daggry løsning (eller den du vælger). ... Brug slangen eller vandstaven til at sprøjte hele planten med vand for at fjerne den fejl. Spray fejl med sæbe løsning.

Hvilke planter afskrækker squashbugs?

Ledsagende plantning er også et forsøg værd ved hjælp af afstødende planter, der afskrækker squashbuggen. De omfatter katteurt, tansy, radiser, nasturtier, morgenfruer, bi balsam og mynte.

Hvad dræber mine squashplanter?

Vises ud af ingenting i forsommeren, de to værste squash skadedyr i Nordamerika er squash bugs (Anasa tristis) og squash vinstokke (Melittia cucurbitae). Begge skadedyr er hjemmehørende og har sandsynligvis saboteret squash og græskar i tusinder af år, eller så længe disse afgrøder er blevet dyrket af mennesker.

Hvordan slipper jeg af vinborer i min have?

Du kan prøve at dræbe squash vinborer hurtigst muligt ved at injicere BT i stammen af vinstok 1-1.5 "over jorden med en 3cc sprøjte og kanyle. Dette skal gøres i slutningen af ​​juni, hver 10. dag indtil slutningen af ​​juli.

Hvordan dræber du squash vinstokke?

At operere for squash vinstokke, Brug en lille kniv til forsigtigt at lave et snit på langs (ikke på tværs) af den angrebne del af stilken, som vist øverst på siden. Uddrag eller dræbe det borere, begrav derefter den afskårne del af stammen i jorden.

Hvor lægger squash vinborere deres æg?

Æg: Det æg af squash vinborer er lagt enkeltvis på den nederste del af værtsplantens hovedstamme samt på bladstilke, blade og frugtknopper. Nogle æg er lagt i revnerne i jorden nær plantens bund (Canhilal et al.

Hvordan holder du squashbugs væk naturligt?

SÃ¥dan slipper du af Squash Bugs, Naturligt

  1. Brug rækkebeklædninger. ...
  2. Bortskaf angrebne planter efter høst. ...
  3. Brug afgrøderotation. ...
  4. Se efter & Fjern æg & Insekter Daglige. ...
  5. Start Cucurbit Frø Indendørs. ...
  6. Mulch korrekt. ...
  7. Tilføj marsvin. ...
  8. Diatoméjord.

Hvordan forhindrer jeg insekter i at spise mine courgetteplanter?

Dæk din zucchini plante med et enkelt lag gartnerfleece som en barriere for fejl. Holde det på plads med sten og saml fleecen under stenene for at skabe en stram, fast kant mod jorden. Fjern det, når squashen begynder at blomstre for at give bier adgang til bestøvning.

Spiser mariehøns squashbugs?

Squash bugs, grå-sort insekter der ligner stinkbugs, gøre store skader på squash og græskar afgrøder. ... Kemiske behandlinger fungerer bedst til at udrydde squash bugs, men de fleste pesticider dræber også gavnligt insekter, såsom mariehøns.

Hvorfor rådner mine squashplanter ved basen?

Årsagerne til squash ende rådne er enkle. Squash blomst ende rådne sker på grund af en calciummangel. Calcium hjælper a plante skabe en stabil struktur. Hvis en plante får for lidt calcium, mens frugten udvikler sig, er der ikke nok til at bygge cellerne tilstrækkeligt på frugten.

Hvordan holder jeg squashbugs ude af min have?

Bevar dine haver ren af alle gamle cucurbit vinstokke og afgrøder eller bladrester. Med vinterskjulesteder fjernet, squash bugs overlever sjældent det koldt, så det skærer ned på cucurbit -invasioner det næste sæson. Tilling det jord godt efter høst går også langt mod at fjerne disse skadedyr.

Hvad spiser min squash?

Squash bugs (Anasa tristis) er en af ​​de mest almindelige insektskadedyr, der findes på squash og græskar i hjemmets have. ... Squash bugæg er ovale og lagt i klynger på undersiden af ​​blade, hvilket gør dem lettere at få øje på.

Vil neem olie slippe af med squash bugs?

Neem olie, et naturligt pesticid, har vist sig effektivt at kontrollere squash bugs. Sprøjt det på alle blad- og stammeoverflader i henhold til etiketretningen. Du kan få dette på mange havecentre eller bestil det fra planetnatural.com.

Kan du dyrke squash på en espalier?

Hvis der ikke er plads på din side, så voksende squash opad er det oplagte svar. Den nemmeste måde er at træne dem på espalier. En enkel en-stykke espalier kan være sikret mod en solvendt væg eller stærkt hegn. Plante jeres squash samme afstand fra hinanden som de ville vokse hvis den efterlades på jorden.

hvordan man trykker på en rose til minde
Placere Rose mellem 2 stykker bagning eller klatterpapir. Du kan trykke mange roser - bare sørg for at du placerer dem fra hinanden og ikke overlapper...
hvordan man presser blomster med vokspapir
Det enkleste måde at trykke blomster på er den, vi alle eksperimenterede med i folkeskolen - den vokspapir teknik. Tag to ark vokspapir og placer din ...
hvordan man presser roser i mikrobølgeovnen
Hvad er den bedste måde at trykke på en rose?Hvordan presser du blomster hurtigt i mikrobølgeovnen?Hvordan trykker du tørrede roser?Hvordan mikrobølge...