Squash

Squash er ikke moden - Tips til modning af squash i haver

Squash er ikke moden - Tips til modning af squash i haver

Squash er ikke moden indtil sværene er blevet faste og hårde, og frugten er jævnt farvet. Gem din modnet squash på et køligt, tørt sted, hvor temperaturen forbliver omkring 50 til 55 grader F. (10-13 C.). Et køligt spisekammer eller endda en kasse i kælderen fungerer godt.

  1. Hvad kan jeg gøre med umoden squash?
  2. Vil gul squash modne af vinstokken?
  3. Modner squash hvis den plukkes tidligt?
  4. Modner squash moden efter det er plukket?
  5. Hvordan kan du se, hvornår en squash er moden?
  6. Kan du spise squash med mosaikvirus?
  7. Hvor lang tid tager det gul squash at modnes?
  8. Kan du spise umoden squash?
  9. Hvordan modner du buttercup squash?
  10. Kan du spise under moden spaghetti squash?
  11. Hvordan opbevarer du spaghetti squash fra haven?
  12. Er spaghetti squash svært at skære?
  13. Hvordan ved du, hvornår Spaghetti squash er klar til at lave mad??
  14. Hvorfor ligner min spaghetti squash en vandmelon?
  15. Hvordan ved du, hvornår du skal vælge buttercup squash?
  16. Hvordan kan du se, om en gul squash er gået dårligt?
  17. Skal du nedkøle squash og courgette?
  18. Skal jeg skrælle butternut squash inden jeg steger?
  19. Kan jeg spise min ujævne gule squash?
  20. Hvorfor er min crookneck squash orange?
  21. Er det sikkert at spise grøn squash?

Hvad kan jeg gøre med umoden squash?

Men hvad skal man gøre med squash det er ikke modent? Du kan blive ved med at modnes umoden squash ved at bringe dem indenfor, vaske dem af og sætte dem et solrigt sted. Du ser dem omhyggeligt og vender dem lejlighedsvis, indtil de når den rigtige farve til at spise.

Vil gul squash modne af vinstokken?

Kan squash modnes af vinstokken? Et af de mest stillede spørgsmål vedr modning vinter squash er, "Vilje spaghetti squash modnes af vinstokken?”Desværre afhænger svaret af, hvor moden den squash er. ... Men hvis det stadig er blødt, gør det det ikke modnes af vinstokken.

Modner squash hvis den plukkes tidligt?

Butternut squash smager bedre og holder længere hvornår lov til at modnes på vinstokken, men hvis vinteren kommer tidlig, du kan høst tidlig og prøv at bruge hærdningsteknikker til at forbedre længden af opbevaring.

Modner squash moden efter det er plukket?

Ja, de fleste squash vil modne fra vinstokken, så længe det er relativt moden (dvs.e. det squash er begyndt at skifte farve). Dette gælder især græskar, butternut squash og spaghetti squash. Sollys kan hjælpe dig squash modnes hurtigere.

Hvordan kan du se, hvornår en squash er moden?

Pres din negl gennem kødet. Hvis du skal arbejde med det, den squash er moden; hvis det er meget let at gennembore, squash er umoden. Huden skal være fuld (ikke-blank), fast og rig på farver uden pletter eller revner eller bløde pletter. Stammen skal være tør og fast.

Kan du spise squash med mosaikvirus?

Ja, du kan spise squash og meloner, der er inficeret med mosaikvirus. Disse vira er ikke skadelige for mennesker og gøre ikke få frugten til at rådne. Ofte er misfarvningen kun huddyb. I tilfælde, hvor frugt er stærkt forvrænget, kan frugtens struktur blive påvirket og måske ikke ønskelig for spise.

Hvor lang tid tager det gul squash at modnes?

Et medlem af sommer squash familien, gul squash vokser hurtigt i løbet af sommeren, med frugter, der når modenhed omkring 60 dage. Crookneck -sorter har en smal buet hals og har en glat eller ujævn hud.

Kan du spise umoden squash?

Sommer squash er spist umoden, hvornår de have tynd spiselige skind og små bløde frø. For længe siden, sådan squash var kun tilgængelige om sommeren. De gør ikke holde sig godt. Vinter squash er spist når de er fuldt modne, når frøene og skindet er blevet hårdt.

Hvordan modner du buttercup squash?

Når de er tørre, lægger man squash frugt ude på et varmt, solrigt sted. Det skal være omkring 80 til 85 grader F. (27-29 C.), med en luftfugtighed på omkring 80 til 85 procent. Et drivhusbord eller en solrig vindueskarme kan være perfekt til din umodne grønne squash at helbrede og afslutte processen med modning.

Kan du spise under moden spaghetti squash?

Kan du spise umoden grøn spaghetti squash? For ikke at afskrække jeg googlede om du kan spise grøn under-moden squash eller ej, og jeg stødte på et par blogindlæg, der sagde ja - du kan (Om mad du kanikke købe i købmanden og hvordan laver mad spaghetti squash som sommer squash)!

Hvordan opbevarer du spaghetti squash fra haven?

Den bedste måde at butikSpaghetti squash

  1. butik Det i et køligt, tørt område. Det bedste opbevaring plads til din rå squash er et køligt, mørkt og tørt sted, såsom din kælder, skab, spisekammer eller skab. ...
  2. Bevar ved stuetemperatur. ...
  3. Pak det ind med plastik og stil det på køl.

Er spaghetti squash svært at skære?

Spaghetti squash har tykke vægge, hvilket kan være svært at skære igennem. Du skal bruge en skarp kokkekniv og en god skæring bord, der ikke glider. ... Drej på squash omkring 180 grader og skive fra bunden, igen holde din hånd langt væk fra kniven.

Hvordan ved du, hvornår Spaghetti squash er klar til at lave mad??

Placer spaghetti squash skær siden ned på bagepladen og brug en gaffel til at stikke huller. Steg i 30 til 40 minutter eller indtil let brunet på ydersiden, gaffel mørt, men stadig en smule fast. Tiden vil variere afhængigt af størrelsen på din squash.

Hvorfor ligner min spaghetti squash en vandmelon?

En krydsning mellem en Delicata og Spaghetti squash, denne grønne og beige stribede, vandmelon-formet squash er en hybrid af spaghetti squash. Synes godt om dets fætre, blev det opkaldt, fordi kødet adskiller sig til spaghetti-synes godt om tråde, når de koges, og dens hud bærer Delicatas egenskaber.

Hvordan ved du, hvornår du skal vælge buttercup squash?

Smørblomst Squash: Hvornår skal Plukke

Det squash er normalt klar cirka 80 til 100 dage efter plantning. Kig efter en moden squash der har en dyb grøn farve og en hård svær. Test sværen med din negl til at stikke squash, rådgiver Fin Havearbejde.

Hvordan kan du se, om en gul squash er gået dårligt?

Hvis det har pletter, er misfarvet eller farven er meget kedeligt, det er går dårligt. Hvis kødet er blødt og grødet, eller fremstår meget tørt og er trækker sig væk fra sværens vægge, den squash er rådne.

Skal du nedkøle squash og courgette?

Du burde butik sommer squash (synes godt om courgette) i køleskabet, men tykhudet squash som agern, butternut eller kabocha bør ophold ved stuetemperatur. Dette er delvist for at bevare deres tekstur, men det er mest fordi squash har en tendens til at optage en masse fast ejendom i skufferne og på hylderne i dit køleskab.

Skal jeg skrælle butternut squash inden jeg steger?

Det hud på den butternut squash er meget hård, så hvis du foretrækker det, kan du lægge det i mikrobølgeovnen Før du begynder at forberede det i 2-3 minutter for at gøre det blødere og lettere at fjerne. Men hvis du er langsom stegning det squash, du kan forlade hud på, da den er spiselig og bliver blødere, når den bages.

Kan jeg spise min ujævne gule squash?

Zucchini, gul squash, og skurkehals squash alle har helt spiselig hud og frø. ... Så stød på huden på din gul squash er naturlige. Vælg squash når de er unge, og lad dem ikke blive gamle og 'træagtige'. De er klar til spise når du kan lav stadig et indryk i kødet med din søm.

Hvorfor er min crookneck squash orange?

Det lyder virkelig som om noget forstyrrer udviklingen af ​​frugten, og det er gået for mange dage på vinstokken - lille størrelse eller ej. Nærheden til andre planter kan være et problem, især hvis de røver squash plante af vand.

Er det sikkert at spise grøn squash?

courgette er generelt sikkert at spise, men i nogle tilfælde kan det være ekstremt bittert. Dette indikerer, at det er højt i cucurbitaciner, som er forbindelser, der kan være giftige.

ideer til havearbejde
Hvordan starter jeg en indendørs have for begyndere?Hvordan kan jeg omdanne min have billigt?Hvordan laver man en hjemmelavet eventyrhave?Hvilken måne...
unikke ideer til køkkenhave
15 Usædvanlige ideer til grøntsagshaveLodret Grøntsagshave.Cinder Block Vertikal Grøntsagshave.Hundehus med grønt tag.Træk vinduet tilbage Have.Hængen...
vinterhave aktiviteter for småbørn
Vinterhavearbejde med BørnPlant en vindueskarme have af urter. ... Mange planter vil rodne lige i vand eller oven på småsten placeret i vand. ... Lav ...