Kysk

enkelt stamme kyskt træ

enkelt stamme kyskt træ
  1. Hvor stort bliver et kyskt træ?
  2. Hvad gør kyskt træ for kroppen?
  3. Hvordan tager du dig af et kyskt træ?
  4. Hvor længe lever kyske træer?
  5. Er kyske trærødder invasive?
  6. Tiltrækker kyskt træ sommerfugle?
  7. Giver kyskt træ vægtstigning?
  8. Gør Vitex dine bryster større?
  9. Øger Chasteberry østrogen?
  10. Hvor vokser kyskt træ?
  11. Gør kolibrier som kyske træer?
  12. Hvad lugter kyskt træ?
  13. Vokser Vitex -træer hurtigt?
  14. Taber kyske træer deres blade om vinteren?
  15. Kan du formere et kyskt træ?
  16. Er kyske træer rådyrbestandige?
  17. Er et kysk træ stedsegrønt?
  18. Hvorfor blomstrer mit kyske træ ikke?
  19. Hvordan beskærer du et Vitex -træ?
  20. Hvilke hormoner hjælper dig med at tabe dig?
  21. Øger Vitex østrogen?
  22. Kan Vitex forårsage hårtab?

Hvor stort bliver et kyskt træ?

Kyskt træ (Vitex agnus-castus) er en løvfældende busk, der bærer klynger af lilla blomster om sommeren. Uden beskæring kan den blive en spredt, vaseformet busk, der vokser til 20 fod høj med en lige bred spredning. Det er undertiden uddannet som en enkelt bagagerum lille træ.

Hvad gør kyskt træ for kroppen?

Kyskt træ er blevet brugt til at behandle menstruationscyklusproblemer og smerter, præmenstruelt syndrom og overgangsalder. Kyskt træ bær kan hjælpe med at stimulere progesteron. Dette er et kvindeligt hormon, der stiger 2 uger før menstruation. Det kan hjælpe med at normalisere østrogen og progesteron.

Hvordan tager du dig af et kyskt træ?

Kyske træer har brug for fuld sol og meget veldrænet jord. Det er bedst ikke at plante dem i jord, der er rig på organisk stof, fordi organisk rige jorde holder for meget fugt tæt på rødderne. Kyske træer gør det meget godt i xeric haver, hvor vand er knap.

Hvor længe lever kyske træer?

Hurtige avlere bliver også gamle gamle: den gennemsnitlige levetid er 15 til 20 år. Som et gennemsnit betyder det, at din kan leve op til 40 eller derover, hvis den er i veldrænet jord, og du befinder dig i en mindre fugtig del af zone 7, 8 eller 9. Milde vintre, varme somre og tør luft er det kyske træ trifecta.

Er kyske trærødder invasive?

Kyskt træ vokser hurtigt, og jeg fandt nogle rapporter om rødder værende invasiv og forårsager problemer med fundamenter og septiske systemer.

Tiltrækker kyskt træ sommerfugle?

Kyskt træ (Vitex agnus-castus)

En malerisk løvfældende træ eller lille buskbuske, den Vitex vil helt sikkert tiltrække sommerfugle, Kolibrier og bier til dens søde lilla blomster.

Giver kyskt træ vægtstigning?

Mens bivirkninger er sjældne, følgende kan potentielt forekomme efter indtagelse af urten: allergisk reaktion, svimmelhed, forstoppelse, vægtøgning, hårtab, tunge perioder og søvnløshed. Kyskt træ kosttilskud bør ikke tages af børn eller gravide.

Gør Vitex dine bryster større?

Disse ændringer forstørres ikke bryster, men de hjælper med at behandle præmenstruelt syndrom. Faktisk er kysk træ blevet DET urt til PMS. ... Vitex agnus-castus kan være nyttig for nogle sundhedsmæssige forhold, men konsulter -en læge, inden du starter et supplementsprogram.

Øger Chasteberry østrogen?

3 Det er også muligt at se nogle ændringer i din menstruation, når du begynder at tage chasteberry. Fordi chasteberry kan ændre progesteron og evt østrogen niveauer i din krop, bør kvinder med hormonrelaterede tilstande som brystkræft ikke bruge chasteberry.

Hvor vokser kyskt træ?

Indfødt i Sydeuropa og centralt Asien, kyskt træ vokser hurtigt til et flerstammet træ, der er omkring 10 til 20 fod højt og bredt med en bred, spredende vane.

Gør kolibrier som kyske træer?

Vitex Kyskt træ er en attraktiv lille træ der blomstrer i tætte klynger af velduftende lyserøde blomster. Blomstr over en forlænget sæson i sommermånederne, når der ikke er meget andet, der blomstrer og byder på kolibrier mad. En god idé til kolibri og sommerfuglhabitat.

Hvad lugter kyskt træ?

Det kyskt træ blade har et palmet mønster med fem til syv lansformede foldere, der stammer fra et enkelt punkt, mens sommerfuglbusken har modsatte blade. Begge er aromatiske, selvom sommerfuglbusken har en sødere lugt, og duft af kyskt træ er mere synes godt om salvie.

Vokser Vitex -træer hurtigt?

Det vækst hastighed er omkring 15-20ft. høj og bred nogle gange højere efter 30 år. Et lavt vand træ gang etableret. Smuk pigget mørk lilla blomstrer i slutningen af ​​foråret og forsommeren.

Taber kyske træer deres blade om vinteren?

Tilladt at vokse naturligt, vil vitex generelt danne en stor, busket plante omkring 10 fod høj. Hvis du vil have det i en mere kompakt form, kan du skære planten tilbage til omkring 2 til 3 fod fra jorden sent vinter. ... Kyske træer er løvfældende og kan mister deres blade i forlængede kolde snaps.

Kan du formere et kyskt træ?

Vitex, også kendt som kyskt træ, kan være formeret ved at tage blødt træ stiklinger sidst på foråret eller forsommeren. Tag flere stiklinger, fordi nogle stiklinger måske ikke rod succesfuldt.

Er kyske træer rådyrbestandige?

Dette træ er modstandsdygtig at beskadige ved hjort og er moderat salt tolerant. God tørketolerance, når den er etableret. Det genfrisker frit og kan blive ukrudt.

Er et kysk træ stedsegrønt?

vitex trifolia

Stedsegrøn busk eller lille busk træ. Zoner CS, TS; USDA 9-11. Indfødt i Asien og Australien. Hurtig vækst til 1220 fod høj og bred.

Hvorfor blomstrer mit kyske træ ikke?

For meget vand

Fordi den stammer fra tørre klimaer, kyskt træ foretrækker sandet, veldrænet jord og kræver lidt vand, når det er etableret. Når den behandles for ømt med hyppig kunstvanding, kan den lide af rodrot. Under fugtige forhold producerer den også masser af blade, men få - hvis nogen - blomster.

Hvordan beskærer du et Vitex -træ?

Trim Vitex sidst på vinteren til det tidlige forår. Tynd ud ældre stokke for at tilskynde til ny vækst fra basen. Det blomstrer på nyt træ så beskære før løvet dukker op om foråret. Deadhead brugte pigge for at tilskynde til kontinuerlig blomstring.

Hvilke hormoner hjælper dig med at tabe dig?

Leptin, en beslægtet fedthormon, er blevet bredt undersøgt i de seneste år og har vist sig at producere vægttab hos dyr ved at reducere appetitten og øge stofskiftet. Forskere siger, at begge fedthormoner arbejder gennem den samme vej i hjernen for at kontrollere kropsvægt og blodsukker (glukose).

Øger Vitex østrogen?

Vitex væsentligt øget det østrogen niveau i Vitex + d-galactosegruppe sammenlignet med d-galactosegruppen (s < 0.05). Vitex også betydeligt øget det østrogen niveau i Vitex + Aldringsgruppe sammenlignet med gruppen Aldring (s < 0.05; Fig. 1C).

Kan Vitex forårsage hårtab?

Det har allerede hjulpet meget, hvilket er vidunderligt. Men desværre begynder jeg at miste masser af hår! Tilsyneladende hårtab er en ganske almindelig bivirkning af Vitex.

Prairie Garden Design Tips til oprettelse af en Prairie Style Garden
Petras tips til prærie plantningLøv er vigtigere end usædvanlige blomster. ... Brug stedsegrønne planter til at give struktur. ... Brug græsser til sk...
Oprettelse af en sansehave - Ideer og planter til sansehaver
Start med en gennemtænkt plan, og sørg for at rumme plads til den modne størrelse planter du har valgt. Indarbejde hardscape -elementer, f.eks. Bænke,...
Børns vejledning til haver Sådan opretter du en finurlig børnehave
Hvordan laver man en finurlig have?Hvordan gør du en have sjov for børn?Hvordan bygger man en lille have for begyndere?Hvordan designer du en have?Hvo...