Lilla

lilla sukkulenter

lilla sukkulenter
  1. Er der lilla sukkulenter?
  2. Hvordan passer du på lilla sukkulenter?
  3. Hvad betyder en lilla succulent?
  4. Er lilla kaktus ægte?
  5. Er blå sukkulenter ægte?
  6. Kan du tilføje madfarve til sukkulenter?
  7. Hvorfor bliver min lilla saftige grøn?
  8. Hvorfor dør mine sukkulenter?
  9. Hvordan ved jeg, om min saftige har brug for vand?

Er der lilla sukkulenter?

Det Lilla Pearl er en yndig lille saftige med lys lilla hued blade. ... Ligesom de fleste Echeveria, den Lilla Pearl nyder godt indendørs lys eller delvis sollys, veldrænende jord og sjælden vanding. De er nemme at pleje og kan formeres fra stilkekaks eller enkelte blade.

Hvordan passer du på lilla sukkulenter?

Sådan plejer du til Sukkulenter (Og ikke dræb dem): 9 Plant-Omsorg Tips

  1. Sørg for din Sukkulenter Få nok lys. ...
  2. Rotere Sukkulenter Ofte. ...
  3. Vand i henhold til sæsonen. ...
  4. Vand jorden direkte. ...
  5. Holde Sukkulenter Ren. ...
  6. Vælg en beholder med dræning. ...
  7. Plante Sukkulenter i den rigtige jord. ...
  8. Slip af med fejl.

Hvad betyder en lilla succulent?

Hvis din saftige bladene bliver røde, orange, blå eller lilla, det midler at din plante er lidt stresset! Sukkulenter producere pigmenter kaldet anthocyanin og carotenoid som reaktion på miljøstressorer som intens sollys og varme.

Er lilla kaktus ægte?

Opuntia macrocentra, den langrundede lilla figenkaktus eller lilla pricklypear, er en kaktus findes i det nedre sydvestlige USA og det nordvestlige Mexico. Et medlem af figenkaktus slægt, denne art af Opuntia er mest bemærkelsesværdig som en af ​​få kaktusser, der producerer en lilla pigmentering i stammen.

Er blå sukkulenter ægte?

Agaveplanter er en anden type saftige der findes i en række forskellige blå farver. Agaven blå glød har blå-grønne blade med gule og røde kanter. Disse elegante sukkulenter findes almindeligvis langs gangbroer og dekorative plantager. Det er noget af et syn at se dem “gløde”, når de er baggrundsbelyst af solen.

Kan du tilføje madfarve til sukkulenter?

Fordi spraymalet sukkulenter gør ikke sidste, er det tilrådeligt at farvestof jeres sukkulenter med frugtfarve i stedet. Frugtfarve er ikke giftig og vil ikke dræbe dine planter. Også, hvis udført korrekt, du kan have din sukkulenter lyst farvet i lang tid.

Hvorfor bliver min lilla saftige grøn?

Mængde lys

Ligesom sukkulenter strække sig fra ikke at få nok lys, kan de også miste deres levende farver. ... Når de vokser i skyggen eller i områder, der ikke får skarpt lys hele dagen, f.eks. Indendørs, vil de langsomt falme til grøn. Det betyder dog ikke, at de ikke er sunde.

Hvorfor dør mine sukkulenter?

Da vanding er den sædvanlige årsag til deres forfald, bør du afgøre, om planten har været over eller under vandet. Hvis stammen er grødet eller rådner, er den sandsynligvis overvandet. Hvis bladene er rynket, har planten brug for mere vand. Bare rolig, hvis der er tørt, døende blade ved bunden.

Hvordan ved jeg, om min saftige har brug for vand?

Det første du vil bemærke hvornår -en saftige behov mere vand er, at bladene føles gummibelagte og let bøjer (se foto nedenfor.) De ændrer ikke nødvendigvis farve, som de ville hvornår de er overvandet. 2. Det andet tegn jeres planten er undervandet, er skrumpet og rynket blade (se foto nedenfor.)

Lær, hvordan du undgår og reparerer transplantationsstød i planter
Holde rødder fugtige - Holde jorden vandes godt, men sørg for, at plante har god dræning og er ikke i stående vand. Vent tålmodigt - Nogle gange a pla...
Stedsegrønne buske, hvad der skal plantes mellem fortovet og gaden
Disse stedsegrønne buske give et glimrende svar på, hvad man skal plante mellem fortovet og gaden....Her er nogle stedsegrønne, salt-tolerant planter ...
Forplantning af kinesiske dukker
Hvornår formerer Kina dukke plante, brug kun den grønne stilk stiklinger, ikke de træagtige. Disse stiklinger kan let tages fra enderne af plantens st...