Peruansk

peruansk æblekaktus til salg

peruansk æblekaktus til salg
  1. Hvor hurtigt vokser peruansk æblekaktus?
  2. Er peruansk æblekaktusfrugt spiselig?
  3. Er peruansk æblekaktus selvbestøvende?
  4. Hvor ofte skal jeg vande min peruvianske æblekaktus?
  5. Hvorfor bliver min peruvianske æblekaktus gul?

Hvor hurtigt vokser peruansk æblekaktus?

Dette plante vokser hurtigt, mellem to til fire fod om året under optimale forhold. Det Peruansk æblekaktus blomster om sommeren, og selvom dens blomster er smukke, er de også kortlivede.

Er peruansk æblekaktusfrugt spiselig?

Cereus repandus, den Peruansk æblekaktus, er en sydamerikansk art, der klarer sig godt i vores område, undtagen når vi har frost eller fryser. Det frugt er spiselige.

Er peruansk æblekaktus selvbestøvende?

Selv-frugtbart: Selv-bestøvning satserne er lave, og der er brug for et andet anlæg. Cereus jamacaru og Cereus hildmannianus kan også bruges til bestøve denne plante.

Hvor ofte skal jeg vande min peruvianske æblekaktus?

Vanding, en vigtig del af Peruansk kaktus omsorg, er en krævende månedlig opgave til holde det plante glad. Sørge for at vandet når det rodzone. Begynd med 10 ounces en gang om måneden, tjek først til Sørg for, at stilke og knive er svampede, hvilket indikerer det behov for vand. Kontrollere det jord også.

Hvorfor bliver min peruvianske æblekaktus gul?

Kaktus planter kan lide en god drink vand, især på varme sommerdage. ... Planten kan også blive gul på grund af mangel på vand og for tør. Normalt vil planten også virke indskrumpet eller rynket. Når dette sker for din plante, skal du give den en grundig vanding, og den skal friske op inden for en dag eller deromkring.

Patioplanter med lav vedligeholdelse vokser let at passe til terrassehave
Disse udendørs planter er dejlige og de er let at tage omsorg af, selvom du ikke har en grøn tommelfinger....5 Lav-Vedligeholdelse Udendørs Planter Pe...
Kan planter tale med hinanden - hvad bruger planter til at kommunikere
Planter bruger deres rødder til at "lytte" til deres naboer, ifølge forskning, der tilføjer beviser for det planter har deres egne unikke former for m...
Nyttige planter ved sengetid - Hvordan hjælper planter med søvnproblemer
Ekstra Planter til sengetid til hjælp Du Søvn Hvis du overhovedet har stueplanter, har du sikkert planter at vil hjælpe du søvn. Almindelige stueplant...