Lidenskab

Problemer med Passion Flower Vine Lær om problemer, der påvirker Passion Flower Vines

Problemer med Passion Flower Vine Lær om problemer, der påvirker Passion Flower Vines
  1. Hvad er der galt med min passionfruit vinstok?
  2. Hvorfor falder blomsterne af min passionfruit vinstok?
  3. Hvorfor dør min passionsblomst?
  4. Hvorfor bliver bladene på min passionsblomst gule?
  5. Hvad er den bedste gødning til passionfrugt vinstokke?
  6. Hvad er den bedste gødning til passionsfrugt?
  7. Kan passionsfrugt vokse i skygge?
  8. Hvor længe holder passionsfrugt vinstokke?
  9. Hvor ofte vander du en passionsfrugtplante?
  10. Hvorfor dør min lilla passion plante?
  11. Hvad er den hårdeste passionsblomst?
  12. Hvor længe blomstrer en passionsblomst?
  13. Kan du dyrke passionsblomster i containere?
  14. Er passionsblomstfrugt giftig?
  15. Har du brug for en han og kvinde for at dyrke passionsfrugt?
  16. Hvilke planter vokser godt med passionfrugt?
  17. Hvilken måned blomstrer passionsblomst?
  18. Hvornår skal jeg befrugte min passionsblomst?
  19. Blomstrer passionen som sol eller skygge?
  20. Hvor lang tid tager passionsfrugt at bære frugt?
  21. Kan banan vokse i skygge?

Hvad er der galt med min passionfruit vinstok?

Svampesygdomme som brun plet, septoria plet og alternaria plet forårsager fejl på blade og frugt. Passionsfrugt fnat forårsager fnat klumper på frugt, som derefter kan krympe og falde. ... Beskær syg vinstok for øget luftcirkulation.

Hvorfor falder blomsterne af min passionfruit vinstok?

Over gødning med en høj kvælstofgødning kan forårsage blomster at tabe og forhindre frugt i at dannes. Hvis du har plantet vinstok i den korrekte position, og du får stadig ikke blomster når den er etableret, får den sandsynligvis ikke de næringsstoffer, den har brug for.

Hvorfor dør min passionsblomst?

Et af de største problemer med passionsblomst er svampen, der forårsager fusarium visne. Fusarium vilje er en jordbåren sygdom, der kan være dødelig. De første tegn er gulnende blade efterfulgt af døende og tabe blade. Derefter splittes grene og stammer og kommer væk fra barken.

Hvorfor bliver bladene på min passionsblomst gule?

Hvis du ser din passionsblomsters blade bliver gule, det kan være på tide at kontrollere næringsstofferne i din jord. For meget eller for lidt af bestemte næringsstoffer kan forårsage gul passion vinstok blade. ... På samme måde kan en nitrogen-, svovl- eller kaliummangel forårsage gule blade på lidenskab frugtplanter.

Hvad er den bedste gødning til passionfrugt vinstokke?

Passionsfrugt er ikke blomstring - Passionsfrugt vinstokke er sultne fodere og har brug for befrugtning, især med høj potash (kalium) gødning. Searles frugt & Citrusplantefoder og Searles Flourish Fruit Booster har begge høje kaliummængder for at øge blomstringen.

Hvad er den bedste gødning til passionsfrugt?

En gødning højt i nitrogen fremmer masser af passionfrugtbladsvækst på bekostning af frugt og blomster. Derfor er du bedre at befrugte med hønsegødning, godt rådnet kogødning, citrusfødevarer eller kompost.

Kan passionsfrugt vokse i skygge?

Passionsfrugt har brug for fuld sol i de fleste vokser områder, bortset fra dem, der er ekstremt varme, i hvilket tilfælde nogle delvise skygge kan forbedre vokser betingelser. ... Passionsfrugt kan også ikke lide stærke, kolde vinde så plante din vinstok i et beskyttet område.

Hvor længe holder passionsfrugt vinstokke?

Normalt levede planterne ikke så længe, fem til syv år er et langt liv for en passionfrugtvin. Kommercielle passionsfrugtavlere arbejder på en levetid på Tre år for deres passionfrugt vinstokke. En velplejet, godt fodret vinstok på et godt sted i sund jord kan dog leve meget længere.

Hvor ofte vander du en passionsfrugtplante?

Passionsfrugt vinstokke kræver regelmæssig vanding, især hvornår det vinstok er ung og hvornår det blomstrer og frugter. Vand dybt et par gange om ugen, afhængigt af vejrforhold og klima. Husk at sprede din vanding over hele rodsystemet, ikke kun omkring stammen af vinstok.

Hvorfor dør min lilla passion plante?

Korrekt temperaturområde og miljøforhold. Temperaturer, der er for lave såvel som for meget eller for lidt sollys, kan også være synderen i visne af en lilla passion plante. Det planter foretrækker lyst, men indirekte sollys, samt temperaturer fra 65 til 80 grader Fahrenheit.

Hvad er den hårdeste passionsblomst?

Dette er hårdest af Passionsblomster vokser så langt nord som New England.
...
Maypop Passionsblomst (Passiflora incarnata)

Hardiness Zone5, 6, 7, 8, 9, 10
Bloom sæsonSommer
SolkravFuld sol
Vokser til3-5 '
PlantetypeDuftende, hårdfør haveplante

Hvor længe blomstrer en passionsblomst?

Det kan let vokse 20 fod eller mere om året. Beskær vinstokke i det tidlige forår for at kontrollere vækst, fremme frodigt løv og øge blomst og frugtproduktion. Det vinstokke blomster, hvilken blomstre for kun en dag, gøre behøver ikke at være dødhovedet.

Kan du dyrke passionsblomster i containere?

Det er muligt at dyrke passionsblomster i containere, imidlertid dubliver nødt til at fodre og vande dem oftere, og de vil ikke dyrke lige så kraftigt som dem vokser i jorden. Vælg en grynet, fritdrænende, tørvfri kompost.

Er passionsblomstfrugt giftig?

De kan spises, når de er fuldt modne, men vær opmærksom på, at de er undermodne frugt (gul) kan forårsage mavebesvær. Alle andre dele af Passiflora planter er potentielt skadelige og bør ikke spises.

Har du brug for en han og kvinde for at dyrke passionsfrugt?

Har du brug for en han- og hunplante at producere passionsfrugt? Ingen. Alle passionsfrugt blomster har en han- del (støvdrager) og kvinde del (pistil), som begge spiller en rolle i bestøvningen.

Hvilke planter vokser godt med passionfrugt?

Frugt

Frugt
Almindeligt navnVidenskabeligt navnHjulpet af
PassionsfrugtPassiflora edulisKartofler, rødbeder, schweizisk chard, gulerødder, spinat, jordbær, ægplanter, løg, porre, salat
PærerPyrus spp."Aromatiske planter"
JordbærFragaria × ananassaKarve, buskbønner, lupin, løg, salvie, timian, borage

Hvilken måned blomstrer passionsblomst?

Passionsblomst blomstrer fra midten til sent sommer og efter en varm sommer, det er ikke usædvanligt at finde store orangegule frugter. Disse kan efterlades på planterne til dekoration. De er spiselige, men har ikke en enestående smag.

Hvornår skal jeg befrugte min passionsblomst?

Passionsblomster betragtes som kraftfoder. Den første ansøgning skal være i det meget tidlige forår. Planter dyrket til frugt er befrugtet 4 gange om året, men dem i gennemsnitlig kultur burde være befrugtet hver 4. til 6. uge til efteråret.

Blomstrer passionen som sol eller skygge?

For at beholde din passionsblomst vinstokke sunde og blomstrende, plante dem ind fuld sol til delvis skygge. I ekstremt varme klimaer, en eftermiddag skygge er værdsat. Passionsblomster generelt brug for mindst fire til seks hele timer sollys en dag (eller mere i køligere klimaer).

Hvor lang tid tager passionsfrugt at bære frugt?

Det kan tage 12–18 måneder for en nyplantet vinstok at nå frugtstørrelse. Vi får normalt en stor afgrøde i løbet af sommeren og efteråret; gartnere i mere tropiske områder får løbende beskæring. Det frugt er modne, når huden er rynket: vælg frugt før det falder.

Kan banan vokse i skygge?

Ægte bananplanter (Musa spp.) er hårdføre i U.S. Landbrugsministeriet plante hårdførhedszoner 5 til 11. De fleste af dem har brug for mindst seks timers direkte sollys hver dag. ... De dyrke fuldt ud skygge eller skygge med et par timers morgensollys og er hårdføre i USDA zoner 9 til 11.

Amsonia Transplant Guide Tips til flytning af Amsonia Planter
Amsonia planter skal plantes i samme dybde, som de tidligere blev plantet, men hullerne skulle graves dobbelt så brede som roddelen, du planter. Denne...
Dyrkning af fem pletter i containere - tips til opbevaring af fem pletter i en gryde
Hvordan vokser du 5 pletter?Hvordan dyrker du flere planter i en krukke?Hvor mange planter skal du lægge i en beholder?Hvordan bevarer jeg mine contai...
Er Dracaena giftig for kæledyr Hvad skal man gøre for en hund eller kat, der spiser Dracaena
Det korte svar er nej. Dracaena er giftig til begge katte og hunde. Eller rettere saponin, en kemisk forbindelse, der findes i planten, er giftig til ...