Norfolk

norfolk fyrretræer

norfolk fyrretræer
  1. Har Norfolk fyrretræer fyrretræer?
  2. Er Norfolk pinjekerner spiselige?
  3. Hvordan identificerer jeg min Norfolk Island fyr?
  4. Hvordan kan du se, hvor gammel en Norfolk -fyr er?
  5. Hvor længe lever Norfolk fyrretræer?
  6. Er Norfolk fyrretræer giftige?
  7. Er Norfolk fyrretræer invasive?
  8. Hvorfor taber mine Norfolk fyrretræer grene?
  9. Hvordan beskærer du en Norfolk -fyr?
  10. Er Norfolk fyrretræ giftige for hunde?
  11. Kan du sætte lys på en Norfolk -fyr?
  12. Kan Norfolk fyrretræer gerne være rodbundne?
  13. Hvor store bliver indendørs Norfolk fyrretræer?
  14. Hvor høj vokser en Norfolk -fyr?
  15. Hvor gammelt kan et fyrretræ leve?
  16. Hvordan holder du en Norfolk -fyr i live?
  17. Kan jeg sætte min Norfolk fyr udenfor om sommeren?
  18. Hvordan passer du på en Norfolk -fyr indendørs?
  19. Kan Norfolk fyrretræer leve udenfor?
  20. Hvor meget vand har en Norfolk -fyr brug for?
  21. Er rosmarin giftig for katte?

Har Norfolk fyrretræer fyrretræer?

Almindeligt navn. Norfolk Ø Fyrretræ er ikke en 'fyrretræ'i den strenge botaniske forstand, det vil sige, det er ikke et medlem af slægten Pinus, som vi kender gennem de nålelignende blade og'fyrretræer'på træer som plantagen eller Radiata Fyrretræ, Pinus radiata: slægten Pinus gør ikke forekommer naturligt i Australien.

Er Norfolk pinjekerner spiselige?

I modsætning til næsten ethvert andet træ på en surfingkyst, Norfolk Pines er ubrugelige som surfindikatorer. ... Tilsyneladende Norfolk Pines fremstille spiselige nødder, selvom ingen nogen steder, nogensinde, er registreret som at have spist en.

Hvordan identificerer jeg min Norfolk Island fyr?

Grenene er arrangeret i symmetriske hvirvler, og stammerne er karakteristisk lige. Bladene på unge planter er nåleagtige og kurver opad til et punkt, mens de af modne træer er skalestore og tæt overlappende. De runde hunkegler er stikkende og når op til 15 cm (6 tommer) i diameter.

Hvordan kan du se, hvor gammel en Norfolk -fyr er?

Hvirvler. Det alder af en fyrretræ træ kan også bestemmes ved at tælle hvirvler. Som en fyrretræ træ vokser hvert år, nye grene danner en cirkel eller hvirvler rundt om stammen. Antallet af hvirvler er en tilnærmelse til alder af træet.

Hvor længe lever Norfolk fyrretræer?

Det eksisterende træ anslås at være over 80 år gammelt.

Er Norfolk fyrretræer giftige?

Norfolk fyrretræer (Araucaria heterophylla) trives i U.S. Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 10 og 11, men dyrkes oftest som indendørs planter. De er potentielt giftig til både katte og hunde, ifølge The American Society for the Prevention of Cruelty to Animals.

Er Norfolk fyrretræer invasive?

Norfolk Ø Fyrretræer har vækstpotentiale for at nå 100 'fod i højden og 60' i bredden. Det rødder betragtes ikke invasiv, men der vil være en stor rod masse på et stort træ.

Hvorfor taber mine Norfolk fyrretræer grene?

Udbredt grenfald i Norfolk fyrretræer er normalt forårsaget af forkerte vækstbetingelser. Lav luftfugtighed, forkert befrugtning og forkert vanding er de typiske synder. Norfolk Ø fyrretræer er tropiske planter, der stammer fra et miljø, hvor det ofte regner, og luftfugtigheden forbliver høj.

Hvordan beskærer du en Norfolk -fyr?

Trimme kun brunt eller dødt løv.

Den eneste beskæring du skal gøre er trimning for at fjerne grene, der dør eller spidser, der bliver brune. Brug skarp beskæring saks til trimme dødt løv. Når du beskære -en Norfolk Pine, du forhindrer skære punkt fra at vokse mere.

Er Norfolk fyrretræ giftige for hunde?

Denne plante er kendt for at være mild giftig for hunde ved indtagelse, forårsager lejlighedsvis mavesmerter, opkastning, diarré og sløvhed. Det Norfolk Ø fyrretræ (Araucaria heterophylla), dyrkes generelt indendørs som en dekorativ plante eller fældes til brug som juletræ.

Kan du sætte lys på en Norfolk -fyr?

En anden del af plejen for en Norfolk Ø fyrretræ plante er at sikre, at planten får nok lys. Norfolk fyr træer foretrækker flere timers direkte, lyst lys, såsom typen lys at kan findes i et sydvendt vindue, men de vil også tåle fuld indirekte, lyse lys såvel.

Kan Norfolk fyrretræer gerne være rodbundne?

Disse træer tåler ikke soggy rødder, så brug en jord med vermiculit for at fremme dræning. Forskere har faktisk bestemt den ideelle dybde til repotting Norfolk Ø fyrretræer.

Hvor store bliver indendørs Norfolk fyrretræer?

Givet tid og ordentlig pleje - og høj lofter - dit potte Norfolk kan dyrke 20 fod høj indendørs.

Hvor høj vokser en Norfolk -fyr?

Mens de sælges her i staterne som bordplade juletræer, kan disse planter utroligt nå i deres hjemlige levested 200 fod høje og har kufferter, der svulmer til 10 fod i diameter! I Florida vokser disse træer typisk til kun 60 til 80 fod.

Hvor gammelt kan et fyrretræ leve?

Fyrretræer har en lang levetid og når typisk 100-1000 år, nogle endnu mere. Den længste levetid er den store bassin med fyrretræ, Pinus longaeva. Et individ af denne art, kaldet "Methuselah", er en af ​​verdens ældste levende organismer på omkring 4.600 år gammel.

Hvordan holder du en Norfolk -fyr i live?

Tåge er den sædvanlige metode til hydrering Norfolk fyrretræer, men en luftfugter er mere effektiv og effektiv. Temperaturerne bør variere fra 50 til 70 F i løbet af dagen og 45 til 65 om natten. Norfolk fyrretræer er i dvale om vinteren, så befrugt ikke før foråret med et produkt til indendørs planter.

Kan jeg sætte min Norfolk fyr udenfor om sommeren?

Under sommer, Norfolk Ø fyrdåse nyde en ferie udendørs. Placer det på et beskyttet sted, hvor det ikke tilberedes af direkte sol og vand mindst en gang om ugen. Hvis din plante bliver for stor til sin beholder, sommer er også et godt tidspunkt at transplantere til en større gryde.

Hvordan passer du på en Norfolk -fyr indendørs?

Jeres Norfolk Pine foretrækker gennemsnitlige stuetemperaturer mellem 65-75 grader. Norfolk Pines hader varme eller kolde træk, når de vokser indendørs. Beskyt dit anlæg mod opvarmning eller køling af ventilationsåbninger, og lad dem ikke opbevare ved siden af ​​trække døre eller vinduer.

Kan Norfolk fyrretræer leve udenfor?

Træerne trives uden for i USDA -planthårdhedszoner 10 og 11. I disse varme zoner dig kan dyrke Norfolk Ø fyrretræ i haven. ... Træets oprindelige jord er sandet, så udendørs Norfolk Ø fyrretræer er også glade i enhver veldrænet jord. Surt er bedst, men træet tåler også let alkalisk jord.

Hvor meget vand har en Norfolk -fyr brug for?

Vand hver 1-2 uge, så jorden kan tørre ud mellem vandingerne. Forvent at vand oftere i stærkere lys og sjældnere i lavere lys.

Er rosmarin giftig for katte?

Rosmarin er ikke opført på American Society for Prevention of Cruelty to Animal's lister over giftig planter til hunde eller katte, og betragtes ikke giftig til kæledyr. Den indeholder imidlertid flygtige olier, der kan forårsage mavebesvær eller depression af nervesystemet, hvis de indtages i store mængder.

Beskyt dine planter i en fryse - SÃ¥dan beskytter du planter mod frysning
Hvis du kun forventer et lys fryse, du kan muligvis beskytte planterne ved frysning simpelthen ved at dække dem med et ark eller et tæppe. Dette funge...
Pleje af stueplanter Det grundlæggende ved voksende stueplanter
Grundlæggende pleje af stueplanterVanding. Mest planter indendørs har brug for vanding OM en gang om ugen. ... Repotting. Hvis din plante tørrer ud me...
Sådan akklimatiseres planter indendørs til vinteren
Når du akklimatiserer din stueplante, skal du starte med at bringe stueplanten ind om natten. Medbring beholderen de første par dage inde om aftenen o...