Norfolk

norfolk island pine

norfolk island pine
  1. Kan jeg lægge min Norfolk fyr udenfor?
  2. Kan jeg sætte min Norfolk fyr udenfor om sommeren?
  3. Hvor stor bliver en fyr på Norfolk Island?
  4. Hvordan plejer du en fyr på Norfolk Island?
  5. Har Norfolk fyrretræer brug for sol?
  6. Kan Norfolk fyrretræer gerne være rodbundne?
  7. Er Norfolk fyrretræ giftige for hunde?
  8. Er Norfolk fyrretræ giftige for katte?
  9. Hvor ofte skal jeg vande min Norfolk -fyr?
  10. Er Norfolk fyr giftig for mennesker?
  11. Er Norfolk fyrretræer invasive?
  12. Hvordan holder du en Norfolk -fyr i live?
  13. Hvorfor dør min Norfolk fyr?
  14. Skal jeg tåge min Norfolk fyr?
  15. Hvilken jord er bedst for Norfolk fyr?
  16. Kan jeg skære toppen af ​​min Norfolk -fyr?
  17. Hvordan ser en Norfolk -fyr ud?
  18. Hvorfor bliver min Norfolk -fyr brun??
  19. Hvordan dræber du i hemmelighed et fyrretræ?
  20. Hvor meget lys har en fyr på Norfolk Island brug for?

Kan jeg lægge min Norfolk fyr udenfor?

Træerne trives uden for i USDA -planthårdhedszoner 10 og 11. I disse varme zoner dig kan dyrke Norfolk Ø fyrretræ i haven. ... Surt er bedst, men træet tåler også let alkalisk jord. Når træerne vokser uden for, nedbør dækker de fleste af deres vandbehov.

Kan jeg sætte min Norfolk fyr udenfor om sommeren?

Under sommer, Norfolk Ø fyrdåse nyde en ferie udendørs. Placer det på et beskyttet sted, hvor det ikke tilberedes af direkte sol og vand mindst en gang om ugen. Hvis din plante bliver for stor til sin beholder, sommer er også et godt tidspunkt at transplantere til en større gryde.

Hvor stor bliver en fyr på Norfolk Island?

Langs dele af Californiens kyst, Norfolk Island fyrretræer vokser 100 fod eller højere, strækker sig op til 60 fod bred og vokser op til 2 fod om året. På deres indfødte Norfolk Island, øst for Australien, er de kendt for dyrke dobbelt så høj.

Hvordan plejer du en fyr på Norfolk Island?

Norfolk fyr træer foretrækker flere timers direkte, skarpt lys, f.eks. den type lys, der kan findes i et vindue mod syd, men de vil også tolerere fuldt indirekte, skarpt lys. Vand din Norfolk Island fyr når toppen af ​​jorden føles tør at røre ved.

Har Norfolk fyrretræer brug for sol?

Jeres Norfolk Pine kan tilpasse sig forskellige lyssituationer, foretrækker det skarpt lys. Hvis det er muligt, giv din plante et par timers direkte lys sollys hver dag. Jo mindre lys din plante modtager, jo mere vil den strække sig ud og nå lyset.

Kan Norfolk fyrretræer gerne være rodbundne?

Disse træer tåler ikke soggy rødder, så brug en jord med vermiculit for at fremme dræning. Forskere har faktisk bestemt den ideelle dybde til repotting Norfolk Ø fyrretræer.

Er Norfolk fyrretræ giftige for hunde?

Denne plante er kendt for at være mild giftig for hunde ved indtagelse, forårsager lejlighedsvis mavesmerter, opkastning, diarré og sløvhed. Det Norfolk Ø fyrretræ (Araucaria heterophylla), dyrkes generelt indendørs som en dekorativ plante eller fældes til brug som juletræ.

Er Norfolk fyrretræ giftige for katte?

Ifølge ASPCA -listen over planter Giftig for katte, det Norfolk eller australsk Fyrretræ ER giftig for katte. Ifølge PullmanUSA er det giftig til begge katte og hunde og dets symptomer er opkastning og depression.

Hvor ofte skal jeg vande min Norfolk -fyr?

Vand hver 1-2 uge, hvilket tillader jord til tørre ud mellem vandingerne. Forventer til vand mere tit i stærkere lys og mindre tit i lavere lys.

Er Norfolk fyr giftig for mennesker?

Norfolk Ø Fyrretræ

Planten kan forårsage opkastning og depression, når den indtages af katte og hunde. Norfolk Ø fyrretræ menes at være sikkert for mennesker; nogle mennesker kan dog opleve hudirritation efter håndtering af planten.

Er Norfolk fyrretræer invasive?

Norfolk Ø Fyrretræer har vækstpotentiale for at nå 100 'fod i højden og 60' i bredden. Det rødder betragtes ikke invasiv, men der vil være en stor rod masse på et stort træ.

Hvordan holder du en Norfolk -fyr i live?

Tåge er den sædvanlige metode til hydrering Norfolk fyrretræer, men en luftfugter er mere effektiv og effektiv. Temperaturerne bør variere fra 50 til 70 F i løbet af dagen og 45 til 65 om natten. Norfolk fyrretræer er i dvale om vinteren, så befrugt ikke før foråret med et produkt til indendørs planter.

Hvorfor dør min Norfolk fyr?

Overvanding og undervand

For meget jordfugtighed får løvet til at blive gult og derefter brunt, men alvorlig tørhed kan brune din Norfolk hurtigt. Kontroller jorden med hånden, 2 ”-3” under overfladen. Jordbunden skal være fugtig og kølig - hverken våd eller helt tør. Vand din Norfolk Pine indtil hele rodområdet er fugtigt.

Skal jeg tåge min Norfolk fyr?

Vanding Norfolk Pines

Det korte svar er ikke særlig meget. Hvis du lever i et varmt nok klima til at få dine træer plantet udendørs, vil du være glad for at vide, at de stort set ikke har brug for ekstra vanding. Beholdervoksede planter har altid brug for hyppigere vanding, fordi de hurtigt mister deres fugt.

Hvilken jord er bedst for Norfolk fyr?

Til jorden skal du bruge en sandet, tørv, let sur blanding. Planten skal vandes nok til at holde jorden fugtig, men ikke klumpet. Om vinteren lad jorden tørre ud mellem vandingerne. Norfolk Island fyr kan ikke lide, at dens rødder er forstyrret, så den skal pottes igen så sjældent som muligt.

Kan jeg skære toppen af ​​min Norfolk -fyr?

Beslut først, hvor højt du vil have dit træ til at være. Derefter skære tilbage på top til den højde lige over en komplet gren af ​​grene. Træet vil fortsætte med at vokse fra det tidspunkt. Nu forkortes sidegrene til at genoprette træets symmetriske form tabt ved at forkorte top.

Hvordan ser en Norfolk -fyr ud?

I Florida vokser disse træer typisk til kun 60 til 80 fod. Denne modne Norfolk Ø fyrretræ i en New Zealand -park er så høj, at folkene står ved siden af ​​træet ligner myrer. Selvom det ikke er sandt fyrretræer, deres lagdelte grene, slanke pyramideformede eller søjleformede og smalle stedsegrønne blade vises fyrretræ-synes godt om.

Hvorfor bliver min Norfolk -fyr brun??

Norfolk Ø fyrretræer foretrækker fuld sol, men de tåler halvskygge. Løv drejninger mørkegrøn, når lysniveauet forbliver for lavt, men efterlades længe nok, nåle blive brun. Droopy -grene signalerer også hvornår Norfolk fyrretræer har brug for mere lys. ... Pludselig flytning forårsager også Brun nåle og hele grene kan falde.

Hvordan dræber du i hemmelighed et fyrretræ?

Du kan dræbe de irriterende fyrretræer på en række måder.

  1. Band den fyrretræer ved at fjerne en 3-tommers barkstrimmel, der går rundt om stammen. ...
  2. Bor et hul i fyrretræ med en padle eller spadebit på en boremaskine. ...
  3. Hamre nogle lange kobbersøm i rødderne på fyrretræ. ...
  4. Brænd træer.

Hvor meget lys har en fyr på Norfolk Island brug for?

Generelt 16 timer lys vil være effektiv til at holde planten i god stand i flere år. Ved at dreje planter ugentligt, især hvis de er i nærheden af ​​lyse vinduer, hjælper de med at vokse lige og oprejst. Norfolk Island fyrretræer vil være hjemme i de fleste temperaturområder, der er egnede til mennesker.

Saxifraga Plantepleje - Tips til dyrkning af stenblomstblomster
Saxifrage, Rockfoil (Saxifraga arendsii)Plante Foder. Langsom frigivelse af foder om foråret.Vanding. Lad jorden tørre mellem grundige vandinger.Jord....
Natriumtolerance over for planter - hvad er virkningerne af natrium i planter?
I planter det kan forringe deres evne til selv at optage tilstrækkelig fugt. Opbygning af natrium i planter forårsager toksiske niveauer, der forårsag...
Dyrkning af alpine planter Sådan bruges alpine haveplanter
Hvordan plante alpiner (ting at overveje)God dræning. Hvis plantning en seng, spred et to-tommers lag grus ovenpå og grav det ned i de øverste seks ce...