Nektarin

miniaturet nektarintræ

miniaturet nektarintræ
  1. Hvor store vokser dværgnektarintræer?
  2. Hvordan passer du på et dværgnektarintræ?
  3. Hvor lang tid tager det et nektarintræ at producere frugt?
  4. Hvordan holder du et nektarintræ lille?
  5. Har du brug for 2 nektarintræer for at få frugt?
  6. Hvor meget plads har et dværgfrugttræ brug for?
  7. Hvornår skal jeg beskære mit nektarintræ?
  8. Hvor ofte skal jeg vande mit nektarintræ?
  9. Hvad fodrer du et nektarintræ?

Hvor store vokser dværgnektarintræer?

Disse kvaliteter træer er vokset i to år fra en plantet eller podet træ, så planter er mellem 1 meter og 1.8 meter høj med en række grene. Til træ frøplanter, planter er op til 1 meter høj, og har ingen forgrening.

Hvordan passer du på et dværgnektarintræ?

Holde plante tør under dække for at undgå krøllet ferskenblad. I fugtigt klima, nektariner udvikler ofte problemer med svampesygdomme som brun rådne. Forebyggende spray med organiske fungicider er ofte nødvendig for at dyrke god kvalitet nektariner.

Hvor lang tid tager det et nektarintræ at producere frugt?

Som med andre stenfrugttræer - kirsebærtræer, blommetræer og abrikostræer - tager det tre til at vokse et nektarintræ fra frø fire år at producere frugt.

Hvordan holder du et nektarintræ lille?

En halvdværgfrugt træ bliver tæt på 15-20 fod høj, mens en frugt i standardstørrelse træ kan blive over 30 fod høj. Tænk ikke på en halvdværg Fersken, Abrikos, Kirsebær, Nektarin, ect. hvad angår størrelsesstyring. Den eneste måde at beholde dem lille er ved beskæring.

Har du brug for 2 nektarintræer for at få frugt?

De fleste ferskner og nektariner er selvbestøvende og gør det ikke kræve en ekstra træ til at producere frugt.

Hvor meget plads har et dværgfrugttræ brug for?

I regioner med kolde vintre og korte vækstsæsoner, dværg æble og kirsebær træer har brug for en afstand på 6 til 8 fod, semi-dværgtræer omkring 15 fod, og standard eller fuld størrelse træer omkring 25 fod. Pærer og ikke-dværg søde kirsebær er større end andre typer frugttræer, og skal gives yderligere 5 fod.

Hvornår skal jeg beskære mit nektarintræ?

Du vil have at beskære fersken og nektarintræer sidst på vinteren, inden nye blade begynder til dukke op. Dette er typisk februar, men juster denne tid baseret på dit lokale vejr. På dette tidspunkt bliver det lettere til opdage knopper, der er blevet beskadiget af koldt vejr.

Hvor ofte skal jeg vande mit nektarintræ?

En gang hver 10. dag eller hver anden uge er rigeligt. Værre end tørre, tørstige rødder er vandfyldte, druknede rødder. Selvom en lille depression i det jord hjælper sommeren vanding, det er vigtigt til tage med det jord omkring træet op til niveau af det omgivende jord for det vinter.

Hvad fodrer du et nektarintræ?

Topklæd dig generøst med godt rådne organiske stoffer om foråret sammen med en afbalanceret organisk gødning. Hold området under nektariner mulket med træ flis eller savsmuld.

planter til sydvendte containere
I urter vil næsten alle slags basilikum og persille klare sig godt. Du kan også dyrke dild, rosmarin og lavendel i gryden. Listen er lang, du kan plan...
konstruktionsanlæg til små haver
12 planter til en byhaveTrachelospermum jasminoides. I en lille have skal du tænke på beklædning af vægge og hegn samt jorden. ... Euphorbia characias...
stedsegrønne strukturplanter
Gode ​​planter inkluderer boks, taks, bay, ilex og nåletræer. Plant topiære kugler, kogler, spiraler eller slikkepinde for at slå stedsegrønne fokuspu...