Melampodium

Melampodium plantepleje - Tips til dyrkning af melampodium blomster

Melampodium plantepleje - Tips til dyrkning af melampodium blomster

En tørkebestandig og varmetolerant plante, melampodium vilje dyrke bedst med regelmæssig vanding. Men sørg bare for at lade jorden tørre lidt ud imellem vandingerne.

  1. Hvordan plejer du et Melampodium?
  2. Er Melampodium flerårig eller årlig?
  3. Hvordan tager du dig af Blackfoot -tusindfryd?
  4. Hvordan får du Melampodium -jackpotten i guld?
  5. Hvordan formerer du Melampodium?
  6. Er Zinnia en årlig?
  7. Hvordan transplanterer du tusindfryd?
  8. Hvordan formerer du tusindfryd?
  9. Er tusindfryd indfødte?

Hvordan plejer du et Melampodium?

Melampodium er tørkebestandig og varmetolerant. Den vokser bedst med regelmæssig vanding og tørrer lidt ud mellem vandingerne. For at den skal blomstre hele sæsonen, skal du tilføje en gødning med langsom frigivelse eller flydende gødning til generelle formål i henhold til etiketten. Til solens krav, melampodium vokser bedst i fuld sol.

Er Melampodium flerårig eller årlig?

Melampodium eller Butter Daisy (Melampodium divaricatum) er en lav vedligeholdelse, pålidelig sommer årligt der blomstrer fra maj til frost.

Hvordan tager du dig af Blackfoot -tusindfryd?

Tips om Blackfoot Daisy Care

Hold helt vand tilbage i vintermånederne. Foder disse planter let i det tidlige forår ved hjælp af en almindelig gødning. Overfod ikke; denne tørre vildblomst foretrækker dårlig, magert jord. Trim brugte blomster for at tilskynde til fortsat blomstring gennem sæsonen.

Hvordan får du Melampodium -jackpotten i guld?

Voksende melampodium Blomster

Hvis du ønsker at starte planter fra frø, så dem indendørs i lejligheder seks til otte uger før datoen for den sidste frost. Sæt planter udenfor, efter al fare for frost er gået, og jordtemperaturerne er mindst 60 F.

Hvordan formerer du Melampodium?

Formerende Melampodium

Du vil så din melampodium frø indendørs cirka syv til ti uger før din plante flyttes udendørs, og efter det er lidt eller ingen vedligeholdelse nødvendig. Når plantet udendørs på varmere steder, melampodium vil selvfrø, så dens blomster kommer tilbage år efter år på egen hånd.

Er Zinnia en årlig?

Faktisk er de en af ​​de bedste blomster, som smarte gartnere kan sætte på arbejde i deres haver. Zinnias arbejde hurtigt. Hvis der er en lettere blomst at dyrke, vil vi gerne vide det. Zinnias er etårige, hvilket betyder, at de hurtigt går fra frø til blomst til frø.

Hvordan transplanterer du tusindfryd?

Grav rundt om bunden af ​​planten med en murske og skær gennem så få rødder som muligt. Skub murskeen under rødderne, og løft hele tusindfryd klump fra jorden. Børst den overskydende jord fra rodmassen, og undersøg den nøje. Beskær eventuelle døde stilke eller rødder med en ren saks.

Hvordan formerer du tusindfryd?

Dypning af en fem eller seks tommer lang stilk, der skærer ind rødder hormon, eller bare placere det i fugtigt sand eller pottejord, vil producere en ny plante, der er en klon af originalen. Fjern blomster og blade fra den nederste halvdel af stilken og placer stiklinger på et sted med indirekte sollys.

Er tusindfryd indfødte?

Oxeyen tusindfryd er hjemmehørende til Europa og Asien, men er blevet en almindelig vild plante i USA og andre steder. ... Medlemmer af slægten Bellis er stauder, der har ensomme blomsterhoveder båret på lange stilke; diskblomsterne er gule, stråleblomsterne hvide eller lilla. Engelsk tusindfryd (B.

hvordan man beskytter planter mod frost med fleece
Pak buske ind i en fleece jakke pakket med halm til beskytte dem. Træbregner har brug for lag halm pakket over den sårbare krone, plus fleece eller he...
hvordan man overvintrer planter
Skær løvet ned; grave pæren, knoppen eller knoldene op; fjern alt snavs fra dem og lad det tørre ud. Opbevar disse på et køligt, tørt og mørkt område ...
hvordan man beskytter potteplanter om vinteren
Wrap gryder i burlap, bobleplast, gamle tæpper eller geotextiltæpper. Det er ikke nødvendigt at pakke hele planten ind, fordi det er rødderne, der har...