Flet

hvordan man gør en kurvkurv til en plantemaskine

hvordan man gør en kurvkurv til en plantemaskine
  1. Hvordan laver man en kurv til en planter?
  2. Kan jeg bruge en kurvkurv som plantemaskiner?
  3. Hvordan laver man en planterkurv?
  4. Kan du bruge noget som en plantemaskine?
  5. Hvad beklæder du en plantemaskine med?
  6. Hvordan vandtæt du en kurvkurv?
  7. Hvordan beklæder du en hængende kurv med plastik?
  8. Hvordan dyrker man sukkulenter i en kurv?
  9. Hvordan foretager du en plante?
  10. Kan jeg bruge en skål som plantemaskine?
  11. Hvordan laver man en trækasse til en planter?
  12. Hvordan laver man en vase til en planter?
  13. Hvad er de bedste udendørs plantekasser?
  14. Kan jeg bruge papkasser som plantekasser?
  15. Hvordan holder jeg min planteboks fra at rådne?
  16. Skal jeg beklæde min hævede haveseng med plastik?
  17. Hvor dyb skal en plantekasse være?
  18. Kan harpiksflettet blive vådt?
  19. Hvordan konditionerer du gammel flet?
  20. Kan du sprøjte kurve?

Hvordan laver man en kurv til en planter?

Trin 1: Fyld den nederste halvdel af plasten plantemaskine med jord. Trin 2: Indsæt din plante med den eksisterende jord. Trin 3: Fyld hullerne omkring planten med mere jord. Trin 4: Placer underkoppen i bunden af kurv og placer derefter plastplantegryden oven på underkoppen.

Kan jeg bruge en kurvkurv som plantemaskiner?

Sådan laver du en Kurv Planter. Næsten enhver kurv vil arbejde. Dog robust og tyk kurve hold længere. Du vil måske ansøge et lag eller to med klar beskyttende spray eller træforsegling, som også vil hjælpe kurv hold længere.

Hvordan laver man en planterkurv?

Hot tip: gør det selv EN Kurv Planter

  1. trin 1: køb en kurv. For større kurve, håndtag er populære, samt et tofarvet design. ...
  2. trin 2: køb en plante. ...
  3. trin 3: Find en gryde. ...
  4. trin 4: få en plastikbund. ...
  5. trin 5: plant og nyd.

Kan du bruge noget som en plantemaskine?

Med lidt kreativitet, næsten alt kan blive en plantemaskine. ... Om du er klar til foråret i et indendørs eller udendørs rum, disse opfindsomme plantemaskine ideer kunne arbejde for du!

Hvad beklæder du en plantemaskine med?

Line jeres plantemaskine kasser porøst landskabsstof. Målet her er ikke at forhindre træet i at blive vådt - det er umuligt i udendørs omgivelser - men derimod at forhindre, at pottejorden kommer i direkte kontakt med træet.

Hvordan vandtæt du en kurvkurv?

Sådan vejrbestandig flet møbler: Giv dit stykke to lag maling efter eget valg, og top det derefter med et lag spray marine lak, såsom @minwax Helmsman Indoor/Outdoor Spar Urethane (fra $ 10; Amazon).

Hvordan beklæder du en hængende kurv med plastik?

Alt om hængende kurv foringer

Uanset hvilken foring du vælger, skær et stykke plast, som en skraldespand eller indkøbspose, for at passe og stikke et par drænhuller ind i midten. Læg dette over foringen, inden du tilføjer potteblanding for at hjælpe med at låse så meget fugt ind som muligt, når du vander.

Hvordan dyrker man sukkulenter i en kurv?

Fyld beholderen med pottejord og indsæt stiklinger for et frodigt udseende. Hvis du bruger børnehave sukkulenter, plante dem som du ville i en hvilken som helst beholder, eller bare putte dem --- stadig i deres gryder --- i kurv. Brug tørt mos til at skjule gryde fælge og huller. Et bånd eller en sløjfe tilføjer et flot strejf og siger, "dette er en gave."

Hvordan foretager du en plante?

Line hele plantemaskine med et stykke plast, beskær det, så det når, men ikke går over fælgen. Hæft plasten hele vejen rundt om fælgen. Brug en skruetrækker eller en skarp stok til at stikke gennem de borede drænhuller for at lade overskydende vand løbe ud af plastforingen.

Kan jeg bruge en skål som plantemaskine?

Det første du kan gøre er til brug du er smuk skål som en slags "plantemaskine dække over". Til gøre dette, skal du finde en lidt mindre, mere boremulig skål at passe ind i din planteskål for faktisk at holde jorden du vil plante i. ... Den anden mulighed er at beholde din skål helt dræningsfrit.

Hvordan laver man en trækasse til en planter?

Rutevejledning:

  1. Linje hele trææske med sort plast. ...
  2. Tilføj en tomme af de små småsten eller sten til bunden af boks for at filtrere vandet.
  3. Udfyld boks med en blanding af organisk pottejord. ...
  4. Arranger blomsterne og sørg for at give nok plads til at planter vokser.

Hvordan laver man en vase til en planter?

Til tur nogen vase ind en plantekrukke skal du bore huller i bunden. Hvis du ikke borer huller, risikerer du, at planten dør på grund af vandfyldte rødder. For en gryde af denne størrelse burde tre huller være tilstrækkelige.

Hvad er de bedste udendørs plantekasser?

Bedst Stor Udendørs plante: Smart Pots 10020 Soft-Container. Hvis du ønsker at blive stor, skal du ikke lede længere end denne 20-gallon Smart Pot. Selvom siderne er bløde og lette, er den også designet til at holde formen. Det står omkring 15.5 tommer høj og har en diameter på 20 tommer.

Kan jeg bruge papkasser som plantekasser?

Du kan dyrke planter i en papkasse - du skal bare finde en i den rigtige størrelse. Med denne metode, du kan transplantere boks og planter ind i din have og lad pap nedbrydes. Du kan kompost også pap eller brug det som mulch (bunddække) til ukrudtsbekæmpelse.

Hvordan holder jeg min planteboks fra at rådne?

Tørvemos blandet med vermiculit eller sand er et perfekt valg. Brug ikke havejord, da dette er alt for tungt og vil komprimere sammen, hvilket forhindrer tilstrækkelig dræning. Sid din plantekasse oven på nogle mursten eller træstykker for at give mindst 2 tommer plads til luftcirkulation.

Skal jeg beklæde min hævede haveseng med plastik?

Du kan linje jeres høj seng for at gøre det mere holdbart og for at forhindre giftstoffer i at udvaskes i jorden. Til foring, bruge landskabsstof fundet på have levere butikker eller kludstof fra tøj. Undgå ikke-porøs plast, da det kan tilbageholde for meget vand og modvirke gavnlige insekter og orme.

Hvor dyb skal en plantekasse være?

Otte til 12 tommer er normalt tilstrækkeligt. Hvis dræning er et problem, eller hvis de planter du dyrker foretrækker tørre jord, bedet kunne være højere og fyldt med et porøst vækstmedium. Grøntsagsbede bør være 12 til 18 tommer dyb. Materialet bruges til at kant en høj seng bør være stabil, holdbar og attraktiv.

Kan harpiksflettet blive vådt?

Det harpiks er 100 procent vandtæt. Det vil ikke absorbere vand, og det vil heller ikke blive påvirket af andre udendørs elementer under normale forhold. Siden harpiks er vævet over metalstelene, det hele flet ramme er vandtæt. Hvis det regner, eller hvis du vasker det ned med en slange, vil vand ikke påvirke flet møbel.

Hvordan konditionerer du gammel flet?

Sikring af a flet møbler tørrer godt efter a rengøring kan også hjælpe med at forhindre meldug. Placere flet møbler i solen for at tørre eller brug en ventilator til at fremskynde tørretiden. Til gendanne umalet eller naturligt flet til sin varme glød, gnid den med linolie (fås i kunstforretninger), og tør derefter forsigtigt det overskydende af.

Kan du sprøjte kurve?

Flyt kurv udenfor eller ind i garagen og læg støvplader eller aviser ned til at indeholde spray tåge. ... Giv kurv to lette lag med Rust-Oleum Surface Primer for bedst mulig finish. Når dette er tørt, påføres to lette, jævne lag Rust-Oleum Painter's Touch i din valgte nuance.

Nybegyndere til havespidser Kom godt i gang med havearbejde
10 Top Havetips til BegyndereSite det rigtigt. Starter -en have er lige ligesom fast ejendom handler det om placering. ... Følg solen. Fejlbedømmelse ...
Gammelt havearbejde Havetip fra fortiden
15 Gammel-Modet Havetip fra vores bedsteforældrePlant venner sammen. ... Brug majsmel til at så små frø. ... Gem dine negle med sæbe. ... Brug grøn gy...
Ideer til haven - DIY -projekter for begyndere gartnere
Hvad skal en nybegynder gartner plante?Hvordan starter man en have for begyndere?Hvordan kan jeg få min have til at se godt ud uden penge?Gør det selv...