Kokedama

hvordan man laver en saftig kokedama

hvordan man laver en saftig kokedama

At øve sig i kokedama teknik har du brug for jord, mos, din foretrukne plante og snor eller garn. Tag nogle sukkulenter og lidt jord, og pak forsigtigt et tykt lag mos rundt om plantens rødder og bunddel. Kop dine hænder og pak forsigtigt mos, plante og jord i en robust kugleform.

  1. Hvordan passer du på en Kokedama -saftig?
  2. Hvilke planter er bedst til Kokedama?
  3. Hvilken streng bruger du til Kokedama?
  4. Hvor længe varer Kokedama?
  5. Hvorfor dør min Kokedama?
  6. Hvordan laver man hjemmelavet Kokedama?
  7. Hvordan holder du Kokedama i live?

Hvordan passer du på en Kokedama -saftig?

Placer din kokedama i vandet, plantesiden opad. Skub moskuglen ned, så den er helt nedsænket og begynder at absorbere vand. Lad det trække i 10-25 minutter, eller indtil det er fuldstændigt mættet med vand. Fjerne kokedama vandet, og pres forsigtigt moskuglen for at lade overskydende vand løbe ud.

Hvilke planter er bedst til Kokedama?

Et stueplante Mine yndlingsplanter til kokedama er pothos, philodendron, fredslilje, anthurium, dracaena, fyrretræ på Norfolk Island og bregner. Du kan lave flere kokedama på en session, hvis du vil. Pottemix Da planten vil leve i et indsnævret miljø, er det nødvendigt at have god luftning i din jord.

Hvilken streng bruger du til Kokedama?

Kokedama Haveforsyninger

Garn - Vælg en kraftig garn, vi anbefaler hamp eller jute. Bomuldstråd - Du'll brug dette for at fastgøre arkmosen til bunden af ​​din kokedama. Plante - De bedste planter til kokedama er hårdføre planter helst med mindre rodkugler.

Hvor længe varer Kokedama?

Hvor længe varer det? Det varer normalt 2 til 3 år som det afhænger af planten. Når planternes rødder kommer ud af moskugle, er det et tegn på at lave den om eller genplante den til et større sted.

Hvorfor dør min Kokedama?

Dette vil skyldes for meget vanding eller mangel på luft omkring planten. Hvis dette sker, skal du tørre formen af ​​med fortyndet opvaskemiddel. -Nogle gange med vanding, hvis planten ikke bobler, skal du klemme moskuglen lidt for at løsne mos og jord, eller den er allerede fuld af vand.

Hvordan laver man hjemmelavet Kokedama?

  1. Trin 1: Lave og form jordkugler. Bland tørvemos og bonsaijord sammen i et forhold på 7: 3. ...
  2. Trin 2: Pak ferner med mos. Sug sphagnummosen i vand, indtil den er fugtig, og skyl derefter. ...
  3. Trin 3: Form jordkugle omkring moskugle. Knæk jordkuglen på midten.

Hvordan holder du Kokedama i live?

Blød det. Vær sikker på holde jeres kokedama godt hydreret ved tåge dagligt, især hvis du brugte levende mos, som skal holdes fugtigt. Af og til tager du din kokedama og giv den en god blød i en vask fuld af vand, så den kan løbe ud, før den hænges.

hvor kan jeg donere mine husplanter
Nogle steder kan du overveje donere din elskede plante til at omfatte:En lokal kirke, der bestemt ikke har et budget til planter.Et forsamlingshus ell...
plante redning i nærheden af ​​mig
Hvordan får jeg gratis planter?Hvad gør Home Depot med gamle planter?Hvordan kan jeg få planter billigt?Kan du donere stueplanter?Hvor er det bedste s...
hvad man skal gøre med uønskede husplanter
#1 Doner din planteEn lokal kirke, der bestemt ikke har et budget til planter.Et samfundscenter eller placer det kan nydes af mange.Din bedste ven hus...