Hinoki

hinoki cypress frøplanter

hinoki cypress frøplanter
  1. Hvor hurtigt vokser en hinoki -cypres?
  2. Hvordan dyrker du Hinoki cypressfrø?
  3. Hvordan formerer du Hinoki -cypresser?
  4. Vil Hinoki -cypress vokse i skygge?
  5. Hvorfor dør min Hinoki -cypres?
  6. Hvad lugter Hinoki?
  7. Hvordan passer du på en hinoki cypress plante?
  8. Hvor høj bliver Hinoki -cypressen?
  9. Hvornår skal jeg befrugte min Hinoki -cypres?

Hvor hurtigt vokser en hinoki -cypres?

Selvom der findes dværgkulturer, der kun er et par fod høj, Hinoki cypres arter kan dyrke til 75 fod høj, selvom de mere almindelige træsorter er 25 til 40 fod høj. Dette træ har en langsom til medium vækst sats og kan dyrke omkring 12 tommer om året (nogle sorter dyrke meget langsommere).

Hvordan dyrker du Hinoki cypressfrø?

Læg potten Hinoki falsk cypressfrø inde i en let skraveret kold ramme eller på en veranda med sydlig eksponering. Varm gryderne op til 70 grader Fahrenheit ved hjælp af en spiremåtte, hvis dagtemperaturerne forbliver konsekvent under 65 grader Fahrenheit. Oprethold konstant fugt på overfladen af ​​sandblandingen.

Hvordan formerer du Hinoki -cypresser?

Hinoki cypres kan ikke lide kalk og foretrækker let sur jord. Formering: Chamaecyparis kan formeres fra frø, nåletræ stiklinger og ved luftlag. Frø har brug for en kold forbehandling og kan tage et år at spire. Blødt træ stiklinger tages bedst i sensommeren.

Vil Hinoki -cypress vokse i skygge?

Dværgen Hinoki Cypress er i stand til dyrke i sol til delvis skygge og har brug for næsten nul beskæring, hvilket gør det til en lav vedligeholdelse plante.

Hvorfor dør min Hinoki -cypres?

Sygdom. Modstandsdygtig over for de fleste sygdomme, hinoki cypresser bliver ofre for svampeskimmel sygdom, også kaldet enebærspids, forårsaget af patogener Phomopsis juniperovora eller Kabatina juniperi. ... Denne svimmelhed sygdom kan forårsage plantedød i særligt svage eller unge træer.

Hvad lugter Hinoki?

EB'er hinoki træ lugter af luft, papir, tørt træ, frisk sengetøj, fyrrenåle og en kop citronte. Med en snus visker den dig væk til en japansk skov og inviterer dig til at bade i det helbredende vand.

Hvordan passer du på en hinoki cypress plante?

Det Hinoki cypres foretrækker noget sur jord: pH skal være mellem 5.0 og 6.0 for optimal sundhed. Det er bedst at få testet din jord og om nødvendigt korrigere pH -værdien før plantning. Til pas på Hinoki cypres efter plantning, vand regelmæssigt, når nedbør ikke er tilstrækkelig til at opretholde jordfugtighed.

Hvor høj bliver Hinoki -cypressen?

Arten er et 50 til 75 fod højt og 10 til 20 fod bredt træ med en pyramideformet form. Kultivarer varierer i form og størrelse.

Hvornår skal jeg befrugte min Hinoki -cypres?

Hinoki er tolerant over for beskæring, men undgå at skære i de ældre, brunbarkede stilke. Befrugte i det tidlige forår, slutningen af ​​juni og sene efterår med en sur gødning, efter instruktionerne på etiketten.

hvad skal man gøre med en køkkenhave i efteråret
Der er kun et par væsentlige opgaver til plantning og omsorg for din have om efteråret.Efterårsplantning. ... Træk døde planter op. ... Indtil jorden....
jordvenlig havearbejde
Hvordan kan jeg gøre min have mere miljøvenlig?Hvad er en miljøvenlig have?Hvilke planter er bedst for miljøet?Hvorfor er havearbejde godt for Jorden?...
hvordan man opretter en økohave
7 tips om hvordan man skaber en øko-haveLedsagerplantning. Denne teknik indebærer at dyrke forskellige planter ved siden af ​​hinanden for at dele gen...