Mest

Hardy Summersweet Sådan dyrkes Clethra Alnifolia

Hardy Summersweet Sådan dyrkes Clethra Alnifolia

Den foretrækker sur, sandet jord, der er fugtig, men vil tåle lerjord og fuld skygge. Vand regelmæssigt efter behov, så jorden ikke tørrer ud. Du kan udvide plante med frø eller brug stiklinger til at lave flere buske. Det har også en tendens til at sutte og vil sprede sig naturligt, hvis det ikke beskæres.

  1. Hvordan dyrker du Clethra alnifolia?
  2. Hvor vokser Summersweet?
  3. Er Clethra alnifolia invasiv?
  4. Hvornår skal jeg beskære min Clethra?
  5. Er Clethra giftig for hunde?
  6. Hvad lugter Summersweet?
  7. Skal jeg deadhead Summersweet?
  8. Er Summersweet en stedsegrøn?
  9. Er Clethra en stedsegrøn?
  10. Hvad er de mest duftende træer?
  11. Hvad er den mest duftende stedsegrønne?
  12. Hvad kan jeg plante i stedet for en sommerfuglbusk?
  13. Hvordan beskærer du et Summersweet Clethra?
  14. Hvordan beskærer du søde buske?
  15. Hvornår skal Rose of Sharon beskæres?
  16. Er Pampas Grass giftigt for hunde?
  17. Er pampas græs giftigt for mennesker?
  18. Hvilke planter er farlige for hunde?
  19. Hvad er den stærkt lugtende kaprifolium?
  20. Hvad er den mest duftende jasmin?
  21. Hvilket er den mest velduftende Philadelphus?

Hvordan dyrker du Clethra alnifolia?

Clethra alnifolia i fuldt flor i løbet af juli. Clethra vokser bedst i sure, fugtige, veldrænet jord. Til plantning i tunge lerjord er det bedst at tilføje en jordændring, såsom komposteret, malet fyrbark, for at forbedre jordens dræning.

Hvor vokser Summersweet?

For at få mest muligt ud af din sommersød busk, placer den et sted, hvor den vil have masser af vokser værelse, som dette plante har en tendens til at nå alt fra 5 til 7 fod (1.5-2 m.) i højden og spredes omkring 6 til 8 fod (2-2.5 m.) et kors. Det foretrækker også fugtigt til vådt jord det er lidt surt.

Er Clethra alnifolia invasiv?

En ikke-invasiv alternativ til Butterfly Bush, Summersweet (Clethra alnifolia) er en krydret duftende busk med hvide eller lyserøde blomster, der lokker fugle, bier og sommerfugle, bliver guld om efteråret og vokser i gennemsnit 5 til 8 fod høj og 4 til 6 fod bred. i zone 3 til 9. | Foto: Doreen Wynja | dette hus.com.

Hvornår skal jeg beskære min Clethra?

Beskæring skal gøres i det tidlige forår, inden der blades ud. Kryds, vinterdræbt, dårligt dannede eller beskadigede grene skal fjernes tilbage til en hovedgren kan der også laves en del formgivning. Denne plante blomstrer på nyt træ, så du kan "gå amok", hvis det er forsigtigt. Denne plante vokser og udvikler sig bedst i sur jord.

Er Clethra giftig for hunde?

Husejerne ønskede også, at vegetation blødgjorde hegnslinjen, og den vigtigste faktor for enhver have, som kæledyr besøger, er toksicitet. ... “De skygge-tolerante planter, som vi bruger i disse to haver, er astilbe, koralklokker, sommersøde clethra, agastache og kattemynte, som er en slægtning til katteurt, ”siger Chiamulera.

Hvad lugter Summersweet?

Summersweet virkelig er en perfekt beskrivelse for Clethra. Smukke lyserøde eller hvide blomster lugt sød synes godt om honning og blomstring i juli og august, når de fleste buske har opgivet at blomstre. Læg dertil sin ubekymrede natur, og du har en perfekt tilføjelse til sommerhaven.

Skal jeg deadhead Summersweet?

"Kolibri" sommersød blomstrer i fire til seks uger, men har ikke en tendens til at rebloom når dødhårede. Fjernelse af brugte blomster ville også fjerne de attraktive mørkebrune frøkapsler, der giver vinterinteresse.

Er Summersweet en stedsegrøn?

Et væld af velduftende hvide blomsterspidser vises midt til sensommeren på denne opretstående, afrundede, tæt forgrenede busk. Det blanke mørkegrønne løv bliver guldgult i efteråret.
...
Vi dyrker ikke længere denne plante.

Botanisk udtaleKLEE-thra al-nee-FOH-lee-uh
Bloom TimeMidt til sensommer
Løvfældende/ StedsegrønLøvfældende

Er Clethra en stedsegrøn?

Clethra er løvfældende og stedsegrønne buske og små træer dyrket for deres velduftende hvide til gulhvide, koplignende blomster. Bladene er mellem- til mørkegrønne, skiftevis, enkle og fint til groft tandede. Clethra er velegnede til en skovhave eller blandet kant.

Hvad er de mest duftende træer?

6 Utroligt duftende træer og Buske

Hvad er den mest duftende stedsegrønne?

10 planter med duftende løv

Hvad kan jeg plante i stedet for en sommerfuglbusk?

Her er 3 af vores yndlingsindfødte plante udskiftninger til sommerfuglbuske.

Hvordan beskærer du et Summersweet Clethra?

For at kontrollere buskens samlede størrelse, beskære omkring en tredjedel af de længste stængler tilbage til jorden, men gør det tilfældigt, så busken bevarer et naturligt udseende. Summersweet kan let formeres fra stiklinger i forsommeren eller fra frø, der plantes enten i foråret eller efteråret.

Hvordan beskærer du søde buske?

Dette Busk burde være beskåret efter den har blomstret. Form og tynd efter behov, noget langsomt voksende, tænk to gange, skær en gang. Ved at befrugte unge buske du kan øge både størrelsen og mængden af ​​blomster på planten.

Hvornår skal Rose of Sharon beskæres?

Beskæringsrose af Sharon busk kan udføres sidst på efteråret eller vinteren efter at bladene falder eller i det tidlige forår, før knopper dannes. Beskæring af Rose of Sharon udført senere end det tidlige forår kan forårsage tab af nogle blomster, men dem, der ikke fjernes, vil være større.

Er Pampas Grass giftigt for hunde?

Ifølge University of Arkansas og Mid Town Animal Clinic, pampas græs ved indtagelse kan forårsage sygdom eller død. Hunde kan have en varieret reaktion på giftigt pampasgræs såsom opkastning, savlende diarré, anfald eller koma. Kæledyr, der spiser giftig planter skjuler ofte for deres ejere, når de har det dårligt.

Er pampas græs giftigt for mennesker?

Husejere, der har børn og kæledyr i deres hjem, skal være forsigtige, når de vælger anlægsplanter til deres gård eller have. Pampas græs er et godt valg, fordi det er ikke-giftig til dyr og mennesker.

Hvilke planter er farlige for hunde?

Liste over giftige planter

Hvad er den stærkt lugtende kaprifolium?

Til naturforskere dog det søde duft af kaprifolium lugter som problemer. Selvom det er synligt på ethvert tidspunkt af dagen, duften af ​​japansk kaprifolium (Lonicera japonica) er mest potente i dæmpning af lys. Dens aroma gennemsyrer store acres med en læskende, berusende duft.

Hvad er den mest duftende jasmin?

Almindelig jasmin (Jasminum officinale), undertiden kaldet digterens jasmin, er en af ​​de mest duftende typer jasmin. Det intenst duftende blomster blomstrer hele sommeren og ind i efteråret.

Hvilket er den mest velduftende Philadelphus?

Betragtes som en af ​​de mest duftende af alle Mock Appelsiner, Philadelphus 'Avalanche' er en flerstammet løvfældende busk med stor skønhed, når den blomstrer. I slutningen af ​​foråret til forsommeren bærer de behageligt buede grene klynger af kopformede, 4-kronede blade, hvide blomster, 1 in. på tværs (2.5 cm), ved deres spidser.

Bevarende planter Lær at tørre blomster og blade
Bevarelse af planter ved tørring fjerner fugt, så tørret blomst ordninger varer i længere perioder. Når man hænger blomster til tør, læg dem i et køli...
Høst af snitblomster - hvordan og hvornår man skal vælge snitblomster
Blomster burde være høstet om morgenen (efter dug er tørret) eller om aftenen, ikke under dagens varme. Ideelt set, blomster burde være høstet om morg...
Gør alle blomster brug for deadheading Lær om planter, du ikke burde Deadhead
Har alle blomster brug for deadheading: Lær om planter, du ikke bør deadhead. Deadheading er skikken med at klippe falmede blomster af for at opmuntre...