Norfolk

Voksende fyrretræer i Norfolk Island - Tips til pleje af fyrretræer i Norfolk Island

Voksende fyrretræer i Norfolk Island - Tips til pleje af fyrretræer i Norfolk Island

Norfolk fyrretræer foretrækker flere timers direkte, skarpt lys, f.eks. den type lys, der kan findes i et vindue mod syd, men de vil også tolerere fuldt indirekte, skarpt lys. Vand din Norfolk Island fyr når toppen af ​​jorden føles tør at røre ved.

  1. Kan Norfolk fyrretræer være udenfor?
  2. Hvordan holder du en Norfolk Island fyr i live?
  3. Hvordan plejer du en Norfolk -fyr i potte?
  4. Kan jeg sætte min Norfolk fyr udenfor om sommeren?
  5. Er Norfolk fyrretræ giftige for hunde?
  6. Har Norfolk fyrretræer brug for sol?
  7. Kan Norfolk fyrretræer gerne være rodbundne?
  8. Hvor ofte skal du vande en fyr fra Norfolk Island?
  9. Kan du sætte lys på en Norfolk -fyr?
  10. Skal jeg tåge min Norfolk fyr?
  11. Hvorfor mister min Norfolk fyrretræ grene?
  12. Hvilken jord er bedst for Norfolk fyr?
  13. Hvor meget lys har en fyr på Norfolk Island brug for?
  14. Er Norfolk fyrretræ giftige for katte?
  15. Er Norfolk fyrretræer invasive?
  16. Har Norfolk fyrretræer fyrretræer?
  17. Kan du koge fyrrenåle og drikke det?
  18. Er Norfolk fyr giftig for mennesker?
  19. Kan jeg skære toppen af ​​min Norfolk -fyr?
  20. Hvorfor bliver min Norfolk -fyr brun??

Kan Norfolk fyrretræer være udenfor?

Norfolk Ø fyrretræer dyrkes ofte som stueplanter, men i din haveregion de kan også plantes udendørs. Indendørs giver skarpt lys og gennemsnitlige til kølige temperaturer. Vand regelmæssigt fra forår til efterår, men sparsomt i vintermånederne.

Hvordan holder du en Norfolk Island fyr i live?

Tåge er den sædvanlige metode til hydrering Norfolk fyrretræer, men en luftfugter er mere effektiv og effektiv. Temperaturerne bør variere fra 50 til 70 F i løbet af dagen og 45 til 65 om natten. Norfolk fyrretræer er i dvale om vinteren, så befrugt ikke før foråret med et produkt til indendørs planter.

Hvordan plejer du en Norfolk -fyr i potte?

Kontroller altid jorden i hånden, før du vander din plante. Lad jorden tørre lidt omkring en tomme dyb, og vand derefter grundigt, indtil vand løber ud af beholderens drænhuller. Tøm altid underkoppen helt, så træet aldrig sidder i vand. Giv gryde en kvart omgang hver gang du vander.

Kan jeg sætte min Norfolk fyr udenfor om sommeren?

Under sommer, Norfolk Ø fyrdåse nyde en ferie udendørs. Placer det på et beskyttet sted, hvor det ikke tilberedes af direkte sol og vand mindst en gang om ugen. Hvis din plante bliver for stor til sin beholder, sommer er også et godt tidspunkt at transplantere til en større gryde.

Er Norfolk fyrretræ giftige for hunde?

Denne plante er kendt for at være mild giftig for hunde ved indtagelse, forårsager lejlighedsvis mavesmerter, opkastning, diarré og sløvhed. Det Norfolk Ø fyrretræ (Araucaria heterophylla), dyrkes generelt indendørs som en dekorativ plante eller fældes til brug som juletræ.

Har Norfolk fyrretræer brug for sol?

Jeres Norfolk Pine kan tilpasse sig forskellige lyssituationer, foretrækker det skarpt lys. Hvis det er muligt, giv din plante et par timers direkte lys sollys hver dag. Jo mindre lys din plante modtager, jo mere vil den strække sig ud og nå lyset.

Kan Norfolk fyrretræer gerne være rodbundne?

Disse træer tåler ikke soggy rødder, så brug en jord med vermiculit for at fremme dræning. Forskere har faktisk bestemt den ideelle dybde til repotting Norfolk Ø fyrretræer.

Hvor ofte skal du vande en fyr fra Norfolk Island?

Vand hver 1-2 uge, så jorden kan tørre ud mellem vandingerne.

Kan du sætte lys på en Norfolk -fyr?

En anden del af plejen for en Norfolk Ø fyrretræ plante er at sikre, at planten får nok lys. Norfolk fyr træer foretrækker flere timers direkte, lyst lys, såsom typen lys at kan findes i et sydvendt vindue, men de vil også tåle fuld indirekte, lyse lys såvel.

Skal jeg tåge min Norfolk fyr?

Tåge det Norfolk Ø fyrretræ hver gang du vander med en sprøjteflaske fyldt med destilleret vand. Sprøjt undersiden af ​​løvet og bagagerummet, indtil vandet perler og begynder at dryppe af. Tåge det mindst fire gange om ugen for at holde løvet sundt om sommeren.

Hvorfor mister min Norfolk fyrretræ grene?

Norfolk dropper filialer

Udbredt gren falder ind Norfolk fyrretræer er normalt forårsaget af forkerte vækstbetingelser. Lav luftfugtighed, forkert befrugtning og forkert vanding er de typiske synder.

Hvilken jord er bedst for Norfolk fyr?

Til jorden skal du bruge en sandet, tørv, let sur blanding. Planten skal vandes nok til at holde jorden fugtig, men ikke klumpet. Om vinteren lad jorden tørre ud mellem vandingerne. Norfolk Island fyr kan ikke lide, at dens rødder er forstyrret, så den skal pottes igen så sjældent som muligt.

Hvor meget lys har en fyr på Norfolk Island brug for?

Generelt 16 timer lys vil være effektiv til at holde planten i god stand i flere år. Ved at dreje planter ugentligt, især hvis de er i nærheden af ​​lyse vinduer, hjælper de med at vokse lige og oprejst. Norfolk Island fyrretræer vil være hjemme i de fleste temperaturområder, der er egnede til mennesker.

Er Norfolk fyrretræ giftige for katte?

Ifølge ASPCA -listen over planter Giftig for katte, det Norfolk eller australsk Fyrretræ ER giftig for katte. Ifølge PullmanUSA er det giftig til begge katte og hunde og dets symptomer er opkastning og depression.

Er Norfolk fyrretræer invasive?

Norfolk Ø Fyrretræer har vækstpotentiale for at nå 100 'fod i højden og 60' i bredden. Det rødder betragtes ikke invasiv, men der vil være en stor rod masse på et stort træ.

Har Norfolk fyrretræer fyrretræer?

Almindeligt navn. Norfolk Ø Fyrretræ er ikke en 'fyrretræ'i den strenge botaniske forstand, det vil sige, det er ikke et medlem af slægten Pinus, som vi kender gennem de nålelignende blade og'fyrretræer'på træer som plantagen eller Radiata Fyrretræ, Pinus radiata: slægten Pinus gør ikke forekommer naturligt i Australien.

Kan du koge fyrrenåle og drikke det?

Aldrig koge jeres fyrrenål te. Kogende har en tendens til at nedbryde C -vitamin og frigive terpener, der gør teen mere bitter. ... Lad din fyrrenål te stejlt i cirka 20 minutter, eller indtil nåle synke til bunden af ​​din gryde eller kop. På dette tidspunkt, du kan stamme den nåle ud eller lad dem stå i mens du drikker.

Er Norfolk fyr giftig for mennesker?

Norfolk Ø Fyrretræ

Planten kan forårsage opkastning og depression, når den indtages af katte og hunde. Norfolk Ø fyrretræ menes at være sikkert for mennesker; nogle mennesker kan dog opleve hudirritation efter håndtering af planten.

Kan jeg skære toppen af ​​min Norfolk -fyr?

Beslut først, hvor højt du vil have dit træ til at være. Derefter skære tilbage på top til den højde lige over en komplet gren af ​​grene. Træet vil fortsætte med at vokse fra det tidspunkt. Nu forkortes sidegrene til at genoprette træets symmetriske form tabt ved at forkorte top.

Hvorfor bliver min Norfolk -fyr brun??

Norfolk Ø fyrretræer foretrækker fuld sol, men de tåler halvskygge. Løv drejninger mørkegrøn, når lysniveauet forbliver for lavt, men efterlades længe nok, nåle blive brun. Droopy -grene signalerer også hvornår Norfolk fyrretræer har brug for mere lys. ... Pludselig flytning forårsager også Brun nåle og hele grene kan falde.

hvad skal man lave i haven denne måned
Top 10 job dette månedBeskyt nye fjederskud mod snegle.Plant skalotteløg, løgssæt og tidlige kartofler.Plant sommerblomstrende løg.Løft og del overgro...
haveressourcer
Hvad enhver have skal have?Hvad kan jeg putte i min have for at forbedre jorden?Hvad skal jeg betale en gartner?Hvordan kan jeg gøre min have billig?H...
hvordan man forbereder haven til vinter minnesota
EN vinter havearbejde tjekliste til foråretRyd op have vragrester. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du fjerne brugte planter fra have da de k...