Cordyline

voksende cordyline rød stjerne

voksende cordyline rød stjerne

Hvordan vokse Cordyline 'Rød stjerne'

  1. Solens eksponering: Fuld sol, plettet skygge.
  2. Jordtype: Godt drænet / let / sandet / ler / tungt / fugtigt.
  3. Plante pleje: Har brug for regelmæssig vanding i krukker.

  1. Hvordan passer du på en rød stjerne cordyline?
  2. Hvor høj vokser en Cordyline Red Star?
  3. Er Red Star cordyline en flerårig?
  4. Gør Cordylines som sol eller skygge?
  5. Dør Cordyline om vinteren?
  6. Hvor vokser Cordyline Red Stars?
  7. Kan du klippe toppen af ​​en Cordyline?
  8. Hvor høj vokser en Cordyline?
  9. Er røde cordylines hårdføre?
  10. Hvordan beskærer du en rød stjerne cordyline?
  11. Hvorfor dør min Cordyline?
  12. Hvordan gør jeg mine Cordylines buskede?
  13. Er Cordylines giftige for hunde?
  14. Hvorfor bliver min røde Cordyline grøn?
  15. Hvordan ser du ud efter en Cordyline?
  16. Kan du holde Cordyline i potter?
  17. Har Cordyline brug for sol?
  18. Er Cordyline giftig for katte?
  19. Hvor høj vil en Cordyline australis vokse?
  20. Hvorfor bliver mine Cordyline -blade brune?
  21. Vokser Cordylines hurtigt?
  22. Skulle døde blade fjernes?

Hvordan passer du på en rød stjerne cordyline?

Plant i gennemsnitlig, veldrænet jord i sol eller halvskygge. Gødes månedligt med en afbalanceret gødning (10-10-10). Cordylines er hårdføre til zone 8 (10 ° F). I koldere klimaer kan de overvintres indendørs.

Hvor høj vokser en Cordyline Red Star?

Voks rød stjerne i et helt til del solområde. Husk, at den kan nå 5 til 10 fod (1.5 til 3 m.), afhængig af vokser betingelser.

Er Red Star cordyline en flerårig?

Cordyline "Rød stjerne Spike "(Cordyline "Rød stjerne Spike "), er en høj, fyldig, dramatisk plante, der viser farve i blomsterbed eller beholdere. ... Planten er flerårig i U.S. Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 9 til 11.

Gør Cordylines som sol eller skygge?

Cordylines er dramatiske og iøjnefaldende og alligevel solidt pålidelige haveplanter, der er lette at vedligeholde og sjældent lider af skadedyr og sygdomme. De har dog brug for en veldrænet jord der er i sol eller delvis skygge.

Dør Cordyline om vinteren?

Cordyline vokser i U.S. Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 8 til 12, men nogle arter er kun kolde hårdføre til zone 9 eller 10, og planter i zone 8 kan dø tilbage over vinter.

Hvor vokser Cordyline Red Stars?

For de bedste resultater vokse Cordyline australis 'Rød stjerne'på et solrigt, veldrænet sted væk fra kolde vintervind. Alternativt dyrke i en stor beholder, som du kan flytte indendørs om efteråret.

Kan du klippe toppen af ​​en Cordyline?

Cordylines se på deres bedst når man holder en lav profil. Så når en cordyline bliver for høj og forfærdelig til sin position, tag et rent, skarpt par sekatører, saks eller loppers og fjern top vækst og efterlader ca. 40 cm bar stilk.

Hvor høj vokser en Cordyline?

Højden, som din Cordyline vilje dyrke vil i et vist omfang afhænge af jordforhold og under gode forhold træerne kan nå fem til seks meter.

Er røde cordylines hårdføre?

Det Cordyline træet kan sænke temperaturen til -9 ° C, så det forbliver stedsegrønt året rundt og er frost hårdfør. Nogle sorter er dog ikke som hårdfør som den almindelige grønne sort ser du vokser mest almindeligt.

Hvordan beskærer du en rød stjerne cordyline?

Halshugger dem med velbehag, og de vil tjene dig godt i mange år. Cordylines se deres bedste ud, når de holder en lav profil. Så når en cordyline bliver for høj og stramt til sin position, tag et rent, skarpt par sekatører, saks eller loppers og fjern topvæksten, så der efterlades ca. 40 cm bar stilk.

Hvorfor dør min Cordyline?

Blad, skud og kvistskimmel er forårsaget af flere slags anthracnosesvampe. Den nye vækst af en kæmpe dracaena er mere tilbøjelig til at ryge, hvilket kan forårsage tjærelignende pletter eller døde områder på løvet. Meget inficerede blade dør og falder fra planten.

Hvordan gør jeg mine Cordylines buskede?

Ja, ved at knibe eller beskadige det voksende spids vil stimulere det vækst af sideskud, hvis det planten er for høj, du kan endda skære det top til det ønsket højde.

Er Cordylines giftige for hunde?

Philodendron-familien, der omfatter schweizisk ostplante, heartleaf og fiddle-leaf philodendron, har en toksicitet niveau af mild til moderat for katte og hunde. Oral irritation, smerter og hævelse af mund, tunge og læber, overdreven savling, opkastning, synkebesvær.

Hvorfor bliver min røde Cordyline grøn?

Farve og lys

Ligesom de fleste cordylines, ti -planten udvikler sin bedste farve, når den dyrkes i stærkt lys, med blade, der kan tur en kedelig grøn i dårligt lys. ... Hvis en cordyline's blade bliver grøn, flyt den ind på et sted med stærkere lys, og blade bør udvikle bedre farve om et par uger.

Hvordan ser du ud efter en Cordyline?

Udendørs Omsorg

  1. Sørg for, at planten har jævnt fugtig jord og delvis skygge til fuld sol. ...
  2. Giv ti cirka 1 tommer vand hver uge, så det ikke regner, da planten vokser naturligt i områder med stor nedbør. ...
  3. Vand planten med en slange eller soaker for at holde løvet tørt.

Kan du holde Cordyline i potter?

Cordylines har brug for plads, når de plantes i en gryde og skal pottes i stort beholdere for mere permanent beplantning. Blomster kan fremstilles på modne planter, der har en lækker duft. Beskær blomsterstængler til bunden, når blomstringssæsonen er slut.

Har Cordyline brug for sol?

Lys. Cordyline behov stærkt lys, men undgå direkte sollys i ubeboede planter. Også grønbladet cordyline har tendens til gøre bedst med direkte lys, mens dem med andre farvede blade måske foretrækker lyst indirekte eller filtreret sollys.

Er Cordyline giftig for katte?

Hawaiian ti producerer naturligt forekommende toksiner, kendt som saponiner, som får katten til at udvikle gastrointestinal forstyrrelse. Opkastning og diarré er de vigtigste symptomer på en hawaiisk ti -forgiftning katte, men der kan være yderligere tegn på forstyrrelser i centralnervesystemet.

Hvor høj vil en Cordyline australis vokse?

Cordyline australis, almindeligvis kendt som kåltræet eller kålpalmen, er et vidt forgrenet monocot træ endemisk til New Zealand. Det vokser op til 20 meter (66 fod) høj med en kraftig stamme og sværdlignende blade, som er samlet i spidserne af grenene og kan være op til 1 meter (3 fod 3 tommer) lang.

Hvorfor bliver mine Cordyline -blade brune?

Et almindeligt problem med Cordyline og næsten alle indendørs stueplanter er det, vi kalder "tipping" eller simpelthen tipsene til blade udtørring og bliver brun. Dette kan skyldes en række faktorer, herunder overvanding, kemisk forbrænding fra for meget gødning, rodrot og tør stillestående luft.

Vokser Cordylines hurtigt?

Du ser ud til at have en magisk kontakt med Cordylines ! De modne lokalt synes at dyrke cirka 1-2 meter hvert 5. år.

Skulle døde blade fjernes?

Ja. Fjerne brun og døende blade fra dine husplanter hurtigst muligt, men kun hvis de er mere end 50 procent beskadigede. Afskærer disse blade tillader de resterende sunde løv at modtage flere næringsstoffer og forbedrer plantens udseende.

lette frø at dyrke i en kop
Med 25 lette frø at dyrke i en kop, det er tid til alvorligt at tænke på plantning frø i kopper!...Liste over 25 Nemme frø til at vokse i en kopBasili...
bedste blomsterfrø
14 bedste blomster at vokse fra frøMorning Glories (Ipomoea purpurea) ... Moserose (Portulaca grandiflora) ... Nasturtiums (Tropaeolum) ... Shasta Dai...
frøgrøntsager eksempler
Eksempler er ærter, bønner, sneærter (mangetout), spiret bønner og frø og sød majs.Hvilken grøntsag betragtes som en frøgrøntsag?Hvad er eksempler på ...