kinesisk

Voksende kinesiske broccoliplanter Lær om pleje af kinesisk broccoli

Voksende kinesiske broccoliplanter Lær om pleje af kinesisk broccoli

Pleje af kinesisk broccoli Giv vand regelmæssigt, især i tørre perioder. Giv masser af mulch i sengen for at hjælpe med at bevare fugt og holde planter fedt nok. Leafhoppers, kålbladlus, loppers og cutworms kan blive et problem. Holde øje planter tæt på insektskader og brug om nødvendigt organisk skadedyrsbekæmpelse.

  1. Hvor lang tid tager kinesisk broccoli at vokse?
  2. Vokser kinesisk broccoli igen?
  3. Hvor lang tid tager Kailan at vokse?
  4. Hvordan holder du kinesisk broccoli frisk?
  5. Hvordan formerer du kinesisk broccoli?
  6. Hvor dyrkes kinesisk broccoli?
  7. Hvordan genvinder du Kale fra rester?
  8. Hvordan høster du kai lan?
  9. Hvad er Yod Fah?
  10. Spiser du bladene af kinesisk broccoli?
  11. Er Kale og kai lan det samme?
  12. Hvordan vokser du Gailan?
  13. Hvad er en erstatning for kinesisk broccoli?
  14. Hvad er et andet navn for kinesisk broccoli?
  15. Er kinesisk mad broccoli sundt?
  16. Hvad vokser godt med broccoli og blomkål?
  17. Hvordan vokser man bok choy?
  18. Hvordan spiser du kinesisk grønkål?
  19. Hvordan genvinder du fra rester?
  20. Skal jeg lade grønkål blomstre?
  21. Gør grønkål igen efter skæring?

Hvor lang tid tager kinesisk broccoli at vokse?

En tidlig modningssort. Planter er ensartet, kraftig og langsom at bolt. Tager cirka 40-50 dage for at nå modenhed.

Vokser kinesisk broccoli igen?

Kinesisk Broccoli er en hurtigt voksende plante med en enkelt kødfuld stilk med mørkegrønne afrundede blade på lange stilke. Planterne vilje begynde at blomstre, når der er cirka ti blade til stede. Dette broccoli er en flerårig, men dyrkes typisk som enårig.

Hvor lang tid tager Kailan at vokse?

Tid til at høste:

Kai-Lan planter tage 9 til 11 uger for at nå fuld størrelse, men kan også høstes som yngre.

Hvordan holder du kinesisk broccoli frisk?

Opbevaring: Kinesisk broccoli varer 3-5 dage i plastpose i køleskabets hydratorskuffe. Frysning: Vask grundigt og afskær træstængler. Blanchér (siv i kogende vand) i tre minutter. Afkøl i isvand, tøm overskydende vand af, læg i fryseposer og frys straks.

Hvordan formerer du kinesisk broccoli?

Voksende Kinesisk Broccoli Planter

Frø kan plantes, så snart jorden kan bearbejdes og plantes hele sommeren og efteråret. Så frø ½ tommer (1 cm.) fra hinanden i rækker med en afstand på 46 cm.) adskilt og i fuld sol.

Hvor dyrkes kinesisk broccoli?

Gai lan er vokset udførligt i asiatisk lande, selvom det menes at have sin oprindelse i Middelhavsområdet. Kinesisk broccoli er en brassica og relateret til andre grøntsager såsom: Bok choy.

Hvordan genvinder du Kale fra rester?

Regrow Grøntsager fra stiklinger: Grønkål

  1. Skær tre centimeter af den øverste knop op fra midten af ​​en lacinato grønkål plante, herunder flere spirende blade. ...
  2. Dyp stilken i honning eller rodhormon, hvis det ønskes, for at tilskynde til vækst.
  3. Plant stammen lige ned i kompost i en gryde, bare så den står oprejst.

Hvordan høster du kai lan?

Hvornår høst baby kai-lan, skær kun den øverste del af og lad mindst en bladknude stå. Efter et par dage vil nye blade dukke op, og dette vil være klar igen til høst efter yderligere 3 uger. Sørg for at tilføje kompost eller gødning for at genopbygge jordens næringsstoffer.

Hvad er Yod Fah?

Yod Fah er et udvalg fra Thailand, der kan prale af god varmebestandighed. Denne grøntsag er ikke kun en smagstestvinder, men også ernæringsmæssig superfood, da vores test viser, at den kan indeholde over 100% af dit vitamin A og 50% eller dit C -vitamin i daglige behov plus protein, calcium og mere!

Spiser du bladene af kinesisk broccoli?

Gai lan har tykke stængler og mørkegrøn blade, som begge er spiselige. Tilføj til asiatisk-stil retter eller blancher det for en nærende side.

Er Kale og kai lan det samme?

Kailan er samme arter som grønkål, men samme gælder broccoli, rosenkål, kål og flere andre grøntsager. Smagsmæssigt, kailan er sandsynligvis tættere på broccoli og har en stærkere smag.

Hvordan vokser du Gailan?

Direkte so gai lan frø i en lav skyttegrav og begrav, så de er 5 mm (1/4 ") dybe. Vand med en tågesprøjte. Tynde frøplanter skal stå omkring 15-30 cm (6-12 ") fra hinanden. Gai lan kan også være vokset tæt i beholdere og behandlet som en skære-og-kom-igen-afgrøde af babyblade.

Hvad er en erstatning for kinesisk broccoli?

De bedste kinesiske broccolisubstitutter omfatter broccoli rabe (rapini) og bok choy. De andre alternativer er almindelig broccoli, broccolini, grønkål og spinat.

Hvad er et andet navn for kinesisk broccoli?

Gai lan, kai-lan, Kinesisk broccoli, kinesisk grønkål eller jie lan (Brassica oleracea var. alboglabra) er en bladgrøntsag med tykke, flade, blanke blågrønne blade med tykke stængler og buketter svarende til (men meget mindre end) broccoli.

Er kinesisk mad broccoli sundt?

5. Oksekød og broccoli. Oksekød og broccoli er en enkel ret med stegt oksekød og broccoli i en let sovs. Det er en relativt sund og rask fad, lavt kulhydratindhold og højt proteinindhold.

Hvad vokser godt med broccoli og blomkål?

Andre grøntsager, der anbefales til ledsagelse med blomkål, omfatter:

Hvordan vokser man bok choy?

Så bok choy om foråret og igen i sensommeren til høst i efteråret. Så i dobbelte rækker med rækker med en afstand på 25 cm fra hinanden. Plante frø 2 inches (5 cm) fra hinanden og næsten ikke dække dem med jord. Tynd gradvist til 20 cm fra hinanden.

Hvordan spiser du kinesisk grønkål?

Heldigvis elsker de fleste af os Kai Lan og spise det regelmæssigt, hjemme eller på restauranter. Aldrig rå, men i det mindste let blancheret eller en hurtig omrøring. Hvis du skaffer gode og tilbereder dem rigtigt, er de sprøde, søde og ikke overdrevent bitre. For mig er de tykke stængler de bedste dele af Kai Lan.

Hvordan genvinder du fra rester?

Placer skrot på lavt vand, skåret nedad og bladet ender, og friske grøntsager vil snart dukke op. Endnu en let at gøre-genvinde skrot er ingefærrod, som vokser hurtigt tilbage i jorden. Hvis din skrot har stadig et frisk, vådt snit, lad det tørre ved stuetemperatur natten over. Plant derefter roden skrot 1 tommer dybt i jorden.

Skal jeg lade grønkål blomstre?

Du kan spise stilkene eller kassere dem - det er op til dig. Hvis du koger grønkål, stænglerne bliver mere møre. ... Når vejret varmer, er din grønkål planter vil sende op blomst stilke og producerer temmelig gul blomster. Planterne bliver prydplanter i haven, og du kan klippe blomster til arrangementer.

Gør grønkål igen efter skæring?

Hvis du høster grønkål korrekt, planten vilje fortsætte med at vokse og producere blade. ... hvis du skære planten væk fra toppen eller høste de mindre blade, der vokser i midten, er det meget sandsynligt, at du vilje dræbe planten. Du skal forlade det midterste område øverst på stammen, så planten kan blive ved med at producere.

hurtigt voksende blomster fra frø
Den 7 Hurtigst voksende blomsterfrøNigella. Disse kaldes også Love-in-a-Mist planter vokser støt i køligt forårsvejr og begynder at blomstre i forsomm...
lette frø at dyrke i en kop
Med 25 lette frø at dyrke i en kop, det er tid til alvorligt at tænke på plantning frø i kopper!...Liste over 25 Nemme frø til at vokse i en kopBasili...
bedste blomsterfrø
14 bedste blomster at vokse fra frøMorning Glories (Ipomoea purpurea) ... Moserose (Portulaca grandiflora) ... Nasturtiums (Tropaeolum) ... Shasta Dai...