Fern

bregne blade pæon til salg i nærheden af ​​mig

bregne blade pæon til salg i nærheden af ​​mig
  1. Hvorfor er bregnebladpæoner så dyre?
  2. Hvor vokser bregne bladpæoner?
  3. Hvordan passer du på en bregnebladpæon?
  4. Hvilken måned er bedst at plante pæoner?
  5. Hvordan formerer du en bregnebladpæon?
  6. Hvornår skal jeg transplantere bregnebladpæoner?
  7. Hvordan ser en bregne -pæon ud?
  8. Hvordan planter du et bregneblad pæonfrø?
  9. Hvad er Itoh pæon?

Hvorfor er bregnebladpæoner så dyre?

det er dyrere end de fleste pæon arter eller sorter, fordi det er mere svært at formere og sælges ofte ikke i havecentre. ... Fernleaf pæon er hårdfør i USDA hårdførhedszoner 3 til 8 og som alle andre pæoner, foretrækker et veldrænet sted, der modtager mindst seks timers sol hver dag.

Hvor vokser bregne bladpæoner?

Fernleaf pæonplanter foretrækker mindst seks timers sol om dagen. Det jord skal være frugtbar og godt drænet. Hvis din jord er sand eller ler, blandes i en generøs mængde kompost inden plantning.

Hvordan passer du på en bregnebladpæon?

Vand planten rigeligt efter plantning. Fortsæt med at vande bregne pæon hele vejen igennem vokser sæson, så jorden forbliver fugtig. Tillad ikke stående vand omkring planten. Gødskning af bregne pæon hver anden uge i løbet af vokser sæson.

Hvilken måned er bedst at plante pæoner?

Hvornår skal man plante pæoner?

Hvordan formerer du en bregnebladpæon?

Bregne pæon planter er formeret ved at dele eller splitte rodklumpen i efteråret, når vækstsæsonen er færdig. Jorden skal være fugtig, men ikke våd, før rodkuglen graves. Vent på, at jorden tørrer, hvis der for nylig er forekommet kraftig regn eller forudsiges.

Hvornår skal jeg transplantere bregnebladpæoner?

September er det bedste tidspunkt transplantation etableret pæoner. Begynd med at skære pæon stammer nær jordoverfladen. Grav derefter forsigtigt rundt og under hver plante. Prøv at beholde så meget af rodsystemet som muligt.

Hvordan ser en bregne -pæon ud?

Fernleaf pæon planterne har en fin struktur, bregne-synes godt om løv og dristige blomster, der er typisk dyb rød, rød eller burgunder.

Hvordan planter du et bregneblad pæonfrø?

Start fernleaf pæonfrø i efteråret, omkring midten af ​​oktober. Soak the frø i en skål med lunkent vand i 24 timer. Afløb frø på en flad overflade i 10 minutter før såning.

Hvad er Itoh pæon?

Itoh pæoner, som er krydser mellem urteagtige pæoner og træ pæoner, vokse godt over en bred vifte af klimaer og byde på fantastisk løv, kæmpe blomster og et væld af tilgængelige farver. Hardy i zoner 4-9. ... Det succesrige kors producerede 36 planter.

Havearbejde Sandheder Overraskende havearbejde Fakta om din have
10 Overraskende ting Du vidste ikke om Din haveEN solsikke er ikke bare en blomst. ... Der er flere mikroorganismer i en teske af jord, end der er men...
Hvorfor planter ikke vokser - Hvad skal man gøre, når planter ikke etableres
Hvad skal man gøre, hvis planter ikke vokser?Hvad får en plante til ikke at vokse?Hvordan stimulerer du plantevækst?Hvilken væske får planter til at v...
Hjemmekontorplanter - Voksende indendørs planter til hjemmekontorrum
Hvad er de bedste planter til dit skrivebord?Devil's Ivy (Epipremnum aureum), også kendt som Pothos (selvom det faktisk er en anden plante) og er en t...