Chayote

chayote squash plante til salg

chayote squash plante til salg
  1. Hvor lang tid tager det at dyrke chayote?
  2. Kan du dyrke chayote indendørs?
  3. Er chayote -planter flerårige?
  4. Er Chayote en frugt eller grøntsag?
  5. Er chayote god til forhøjet blodtryk?
  6. Hvad smager chayote som?
  7. Kan du spise chayoteblade?
  8. Hvordan får du chayote til at bære frugt?
  9. Er chayotefrø giftige?
  10. Hvordan ved du, om en chayote er dårlig?
  11. Er chayote god til urinsyre?
  12. Hvordan spiser du chayote?
  13. Hvordan beskærer du en chayote -plante?
  14. Kan kyllinger spise chayote?
  15. Er chayote god til nyre?
  16. Er Chayote en stivelse?
  17. Kan hunde spise chayote?
  18. Hvad er den bedste drink at drikke ved forhøjet blodtryk?
  19. Er æg dårligt for forhøjet blodtryk?

Hvor lang tid tager det at dyrke chayote?

Plant hele frugten 3 til 4 uger efter den sidste gennemsnitlige frostdato i foråret, når vejret er blevet varmere. Chayote vokser bedst, hvor sommertemperaturerne er meget varme til varme, i tropiske eller subtropiske områder. Chayote kræver 120 til 150 frostfrie dage for at nå høsten.

Kan du dyrke chayote indendørs?

Chayote (Sechium edule) er ofte en øm flerårig klatrer vokset som en årlig. Det plante producerer 3- til 8 tommer lang spiselig frugt. ... Udendørs den plante er hårdfør kun for U.S. Landbrugsministeriet plante hårdførhedszone 7, men dig kan vokse det plante indendørs i en 5-gallon beholder.

Er chayote -planter flerårige?

Chayote er en flerårig plante, men det er god praksis at forny det mindst hvert tredje år på grund af potentielle sygdomsproblemer. Formeres med frø eller ved plantning en helhed, spiret chayote frugt på siden og efterlader spiren over jorden. Støt den med en stærk espalier for sin kraftige klatrevine.

Er Chayote en frugt eller grøntsag?

Chayote squash (Sechium edule) er teknisk set en frugt, men spises som en grøntsag. Alle dele af græskar er spiselige, herunder frø, hud og blomster. Chayotens lysegrønne kød er sprødt, når det er råt og blødgør, når det koges.

Er chayote god til forhøjet blodtryk?

Spise chayote squash kan forbedre flere risikofaktorer for hjertesygdomme, som f.eks højt blodtryk, høj kolesterol og dårligt blod flyde. Dyr- og reagensglasforskning indikerer det chayote forbindelser kan hjælpe med at slappe af blod fartøjer og forbedres derved blod flow og reducering blodtryk (5).

Hvad smager chayote som?

Chayotens skarpe, lyse kød har smag af kogt agurk. (Andre mennesker bliver mindet om baby courgette eller sommer squash.)

Kan du spise chayoteblade?

Hele Chayote planten er spiselig, herunder rødder, skud, frugter, frø, blade, og blomster, og blade bruges til kulinariske formål og medicinsk i Asien og Central- og Sydamerika.

Hvordan får du chayote til at bære frugt?

En 30-dages periode med frostfrit vejr er derefter nødvendigt for at opnå frugt. Chayote kan spire fra frugt købt i supermarkedet. Vælg bare ubemærket frugt der er modne, og læg det derefter på siden i en 1 gallon (4 L.) jordkrukke med stilken oppe i en 45 graders vinkel.

Er chayotefrø giftige?

Både frugt og frø er rige på aminosyrer og C -vitamin. Frisk grøn frugt er fast og uden brune pletter eller tegn på spiring; mindre frugt er normalt mere mørt. Chayote kan skæres på langs og spises ved hjælp af salatdipning. Det frø er spiselig og velsmagende for nogle, når den serveres kold, når den dyppes i dressing.

Hvordan ved du, om en chayote er dårlig?

Hvordan ved du om -en chayote er dårlig? Vælg squash, der er tung for deres størrelse og har en hård, grøn hud uden pletter eller mugne pletter. Øm hud indikerer umodenhed eller fattige kvalitet.

Er chayote god til urinsyre?

Undersøgelsen bemærkede, at urinsyre sænkende effekt af Sayote kunne tilskrives kemikalier kaldet flavonoider. “Chayote er en af ​​de lovende plantelægemidler, som folk kan bruge i den nærmeste fremtid, der har potentielle fordele for menneskers sundhed, ”gentog forskere.

Hvordan spiser du chayote?

chayotes kan skæres tyndt, juliennes eller skæres i tern og tilsættes salater, slaws eller salsas; de kan også syltes. Hurtigstegt dem i sauter (se opskriften nedenfor) og pommes frites holder chayotes sprød og saftig, men du kan også friturestege, gryde, mose, stege eller ting og bage dem som en kartoffel.

Hvordan beskærer du en chayote -plante?

Beskær disse flerårige vinstokke til omkring 6 fod til ny vækst, om foråret. Sørg for, at de har masser af plads til at vokse. For at reducere vandtab, beskære bladene i den nedre ende; de formerer sig godt, når de plantes i en vandret vinkel.

Kan kyllinger spise chayote?

Chayote er en hurtigt voksende klatrevine med store mørkegrønne blade og store, kødfulde grønne frugter, der ligner en squash. ... Jeg har fundet ud af, at bladene er lækre at kyllinger. De vil fortære bladene og efterlade bare den bare vinstokstilk.

Er chayote god til nyre?

Det chayote blade er blevet infunderet og brugt i behandlinger for at opløse nyre sten og hjælpe med åreforkalkning, hypertension og genitourinære problemer; der findes imidlertid ingen menneskelig forskning for at verificere gavnlig anvendelse af chayote under nogen af ​​disse sundhedsmæssige forhold.

Er Chayote en stivelse?

Abstrakt. Chayote er en multifunktionel bordgrøntsag, der forbruges i vid udstrækning i lande i Latinamerika. Chayote frugt, blade og knoldrødder indeholder komplekse kulhydrater som kostfibre og stivelse, vitaminer og mineraler.

Kan hunde spise chayote?

Chayote kan fodres til hunde uden problemer. Hvis noget, mange hund forældre har fodret deres hunde andre former for squash (som agern, butternut, sommer og spaghetti) uden problemer, ”sagde hun.

Hvad er den bedste drink at drikke ved forhøjet blodtryk?

Svaret er vand, og det er derfor, når det kommer til blodtryks sundhed, at ingen anden drik slår det. Hvis du ønsker at øge fordelene, har undersøgelser vist, at tilsætning af mineraler som magnesium og calcium til vand kan yderligere hjælpe med at sænke blodtrykket.

Er æg dårligt for forhøjet blodtryk?

Æg er også en velkendt proteinkilde, som er perfekt til morgenmad. Æg hvide er især gode til højt blodtryk. Du kan forberede krypteret æg og tilsæt lidt grøntsager til det.

Hjemmelavet plantemad Økologiske plantefødeopskrifter at lave derhjemme
Epsom salte, bagepulver og ammoniakBrug en gammel 1-gallon plastkande eller vandkande til at blande det naturlige gødning.Tilføj 1.5 spiseskefulde Eps...
Urte -tehaver Sådan bruges te -planter til en have
Tips til At lave tebrug kogende eller nær kogende vand for at få den bedste smag fra din urter.brug 1-2 tsk tørret urter pr. 1 kop kogende vand (1-3 s...
Tips til artilleriplanter til dyrkning af artilleriplanter
Artilleri plante info anbefaler at fodre med en afbalanceret stueplantefoder hver femte til sjette uge. Artilleri plantepleje også indebærer pleje af ...