Julestjerner

Kan julestjerner vokse udenfor - pleje af udendørs julestjerneplanter

Kan julestjerner vokse udenfor - pleje af udendørs julestjerneplanter

Voksende julestjerneplanter udenfor Julestjerne planter udendørs skal have et solrigt hjørne for at kalde hjem, et sted beskyttet mod hård vind det kan beskadige dem hurtigt. Når du er dyrkning af julestjerneplanter udenfor, vælg et sted med let sur, veldrænende jord. Sørg for, at det dræner godt for at undgå rodrot.

  1. Kan jeg sætte min julestjerne udenfor?
  2. Hvor længe vil julestjerner vare udenfor?
  3. Gør julestjerner som sol eller skygge?
  4. Ved hvilken temperatur vil julestjerner lide skade?

Kan jeg sætte min julestjerne udenfor?

Julestjerner kan ikke leve uden for hvor temperaturerne falder til under 45 grader og de kan ikke tåler frost. Julestjerner (Euphorbia pulcherrima) stammer fra Mexico og trives i varmen. ... For at få det til at blomstre, følg de samme lysretningslinjer for potteplanter julestjerner.

Hvor længe vil julestjerner vare udenfor?

Der er ingen grund til, at du kanvokser ikke julestjerner udendørs som landskabsplanter i varme klimaer som Florida. Men det er muligvis ikke en mulighed i Snebåndet, sagde han. "Gartnere i hjemmet beholder generelt deres julestjerner et eller to år. Hvis de virkelig er dedikerede, måske lidt længere.

Gør julestjerner som sol eller skygge?

Julestjerner har brug for mindst seks timers indirekte sollys hver dag. Beskyt planterne mod kuldegrader, især når de transporteres. Placer dem i et lyst rum væk fra træk. De gøre bedst i værelser mellem 55 og 65 F om natten og 65 til 70 F i løbet af dagen.

Ved hvilken temperatur vil julestjerner lide skade?

Julestjerner vil lide skade hvis de udsættes for temperaturer under 50 grader F. Fryser temperaturer vil dræbe julestjerner.

lette frø at dyrke i en kop
Med 25 lette frø at dyrke i en kop, det er tid til alvorligt at tænke på plantning frø i kopper!...Liste over 25 Nemme frø til at vokse i en kopBasili...
bedste blomsterfrø
14 bedste blomster at vokse fra frøMorning Glories (Ipomoea purpurea) ... Moserose (Portulaca grandiflora) ... Nasturtiums (Tropaeolum) ... Shasta Dai...
frøgrøntsager eksempler
Eksempler er ærter, bønner, sneærter (mangetout), spiret bønner og frø og sød majs.Hvilken grøntsag betragtes som en frøgrøntsag?Hvad er eksempler på ...