Papirhvide

Kan Paperwhite Flowers Rebloom Tips til at få Paperwhites til at rebloom

Kan Paperwhite Flowers Rebloom Tips til at få Paperwhites til at rebloom

Dette gør dem energimangel, og der er ingen måde dig kan få en anden blomstre. I en nøddeskal, få papirhvide til at rebloom er ikke sandsynlig.

  1. Bliver Paperwhite pærer genopblomstret?
  2. Vil Paperwhites blomstre en anden gang?
  3. Hvad gør du med papirhvide løg, når de er blomstret?
  4. Skulle du deadhead paperwhites?
  5. Hvordan kan jeg få mine løg til at blomstre igen?
  6. Hvordan tvinger jeg papirhvider til at blomstre?
  7. Hvorfor falder mine papirhvide om?
  8. Kommer papirhvite tilbage hvert år?
  9. Hvor ofte skal jeg vande papirhvide?
  10. Hvor længe holder papirhvider?
  11. Har papirhvider brug for sol?
  12. Hvad gør du med tvungne løg, når de blomstrer?
  13. Hvordan passer du på indendørs papirhvide?
  14. Hvorfor bliver mine papirhvide gule?
  15. Hvordan formerer du papirhvide?
  16. Hvor mange år vil en amaryllis pære blomstre?
  17. Hvordan får jeg min amaryllis til at blomstre igen?
  18. Hvordan får du påskeliljer til at blomstre igen?
  19. Hvor lang tid tager det for tvunget papirhvider at blomstre?
  20. Kan du plante tvunget papirhvide udenfor?
  21. Hvornår skal jeg starte mine papirhvide til jul?

Bliver Paperwhite pærer genopblomstret?

Papirhvite kan dyrkes indendørs og tvinges til blomstre i feriesæsonen. Med den rette pleje, du kan gemme og bevare papirhvide pærer til blomstre igen. De kræver dog tid til at genopbygge deres energilagre og genopretter muligvis ikke-blomstre i to eller tre år.

Vil Paperwhites blomstre en anden gang?

Papirhvid pærer vilje plejer ikke at blomstre igen i deres anden år. Gentag denne proces hvert år indtil blomstrende opstår. Det kan tage to eller tre år mere papirhvide til blomstre igen. Efter dette tid, du kan også forsøge at tvinge pærerne til blomstre igen indendørs.

Hvad gør du med papirhvide løg, når de er blomstret?

Papirhvide vil tåle sommervanding, så du kan simpelthen forlade pærer på plads i din have. Eller for at være 100 procent sikker på, at pærer vil ikke få for meget vand, grave pærer op efter løvet dør, vask dem og lad dem tørre grundigt i mindst en uge uden for solen.

Skulle du deadhead paperwhites?

At vokse papirhvide udendørs, plant dem når som helst fra efterår til forår. Bladene leverer den energi, planten har brug for til at producere blomster i løbet af den næste sæson. ... Så snart blomsterne falmer, dødhoved dem, og sørg for at lade løvet dø tilbage naturligt for at fodre pæren til næste år.

Hvordan kan jeg få mine løg til at blomstre igen?

HVORDAN FÅ EN AMARYLLIS PÆRE TIL REBLOOM

  1. Fjern blomster og stilke. Klip blomsterne af, når de falmer og skær stilkene til inden for en tomme pære. ...
  2. Giv den sol. Efter pære blomster, vil det fremstille flere lange, stroppede blade. ...
  3. Foder og ikke overvand. ...
  4. Lad det hvile. ...
  5. Repot for et andet udseende.

Hvordan tvinger jeg papirhvider til at blomstre?

Papirhvide er meget lette at kraft i enten fugtig pottejord eller vand. Vandtricket er det enkleste: Stik pærer halvvejs i rent grus, glasperler eller andet løst materiale, hvor rødder vokser og fletter sig sammen for at understøtte de stærktvoksende planter, så de ikke vælter.

Hvorfor falder mine papirhvide om?

EN: Papirhvide er en af ​​de letteste af alle forårsblomstrende løg at tvinge i huset. ... Som du fandt ud af, dog et almindeligt problem med papirhvide er, at de vokser for hurtigt i vores varme hjem. Dette resulterer i stilke, der er for høje og tynde til at bære vægten af ​​blomsterne, hvilket får dem til falde over.

Kommer papirhvite tilbage hvert år?

Til dyrke papirhvide udendørs, plant dem når som helst fra efterår til forår. ... Bladene leverer den energi, planten har brug for til at producere blomster i løbet af den næste sæson. I varme klimaer, papirhvide er mindre krævende end andre narcissesorter. Med denne minimale omhu vil de kom tilbage fra år til år.

Hvor ofte skal jeg vande papirhvide?

Kontroller pærerne ofte og vand grundigt hvornår potteblandingen er tør 1 "under overfladen (men ikke mere end en gang om ugen, indtil løgene begynder at vokse aktivt), eller hvornår det vand niveau er mere end 1 "under stenene eller glasset i din vase.

Hvor længe holder papirhvider?

Nyd dine blomster, så længe de varer

Paperwhites blomstrer i en uge eller to, før de falmer. Når blomsterne dukker op, vil blomsterne vare længere, hvis du flytter krukken ud af direkte sollys til et køligt sted med indirekte eller diffust lys. For kontinuerlige blomster, plant potter hver to uger i det sene efterår og den tidlige vinter.

Har papirhvider brug for sol?

Papirhvide blive leggy af to grunde. Enten blev de dyrket i et værelse, der var for varmt (over 65 ° F), eller også fik de ikke nok lys. For stærke planter dyrkes løgene i et køligt rum (50-60 ° F) og lave sikker på at de får masser af klart, indirekte lys. ... Hold pærerne væk fra varme sol og varme for at forlænge blomstringstiden.

Hvad gør du med tvungne løg, når de blomstrer?

Omsorgen efter blomstring er vigtig, hvis du prøver at gemme tvungne pærer. Efter blomstring, fjern de brugte blomster og placer planterne i et solrigt vindue. Vand regelmæssigt, indtil løvet begynder at gulne. På dette tidspunkt skal du gradvist reducere vandingen, indtil løvet visner og dør.

Hvordan passer du på indendørs papirhvide?

Hold jorden konsekvent fugtig, men ikke fugtig. Papirhvide vil blomstre om to til fire uger. Når planterne begynder at blomstre, varer blomsterdisplayet typisk en til to uger. For den længste blomstring skal jorden holdes fugtig og flytte potten ud af direkte sol.

Hvorfor bliver mine papirhvide gule?

Rodrot er en almindelig årsag til stunted, visne eller gul påskelilje blade. Denne svampesygdom er mere almindelig på løg, der har været på plads i flere år. Denne sygdom påvirker ikke løgene og er normalt ikke dødelig. Det skyldes ofte, at der plantes for dybt eller i våd, dårligt drænet jord.

Hvordan formerer du papirhvide?

Papirhvid planter kan være formeret af frø, som findes inden for de hævede frøknopper, der dukker op efter papirhvide blomstre. Mens denne form for formering er relativt enkel, det kræver masser af tålmodighed.

Hvor mange år vil en amaryllis pære blomstre?

Hvor mange år vil en amaryllis pære blomstre? Med passende pleje vil en amaryllis pære vokse og blomstre i årtier. En avler hævder, at hans løg har blomstret hvert år for 75 år!

Hvordan får jeg min amaryllis til at blomstre igen?

Start med at placere pæren et skyggefuldt sted, og udsæt den gradvist for mere sol hver dag over en uges periode. En gang amaryllis har tilpasset sig udendørs forhold, bring det ind i et område med fuld sol og fortsæt med at vande og gøde regelmæssigt. Bring planten tilbage indendørs inden den første frost.

Hvordan får du påskeliljer til at blomstre igen?

Grav op påskeliljer vokser i delvis skygge, når løvet er dødt tilbage og plant løgene på et sted, der modtager mindst 6 timers direkte sol om dagen. Hvis den får god pleje og gunstige vækstbetingelser, er den svag (ikke-blomstrende) påskeliljer kan tilskyndes til blomst igen.

Hvor lang tid tager det for tvunget papirhvider at blomstre?

Papirhvider vil blomstre omkring fire til seks uger efter plantning, så planlæg derefter, hvis du vil have blomster til ferien eller andre særlige lejligheder.

Kan du plante tvunget papirhvide udenfor?

Papirhvide er ofte tvunget blomstre indendørs i vintermånederne, da de ikke er kolde hårdføre som påskeliljer. Papirhvid pærer kan blive dyrket udendørs i haven hvis du bor i USDA Hardiness zoner 8 til 10, som den mindste frysning kan dræb disse ømme stauder.

Hvornår skal jeg starte mine papirhvide til jul?

Hvornår skal man plante papirhvide til jul blomstrer

Det bedste tidspunkt at plante din papirhvide til jul blomstrer ville være 4-6 uger, før du vil have dem bedst. Hvis du vil have dem til at blomstre i begyndelsen af ​​december til Start af jul festsæson, plant i midten til slutningen af ​​oktober.

Hvad er Aquascaping - Oprettelse af en akvariehave
Aquascaping er håndværket med at arrangere akvatisk planter, såvel som klipper, sten, hularbejde eller drivved på en æstetisk tiltalende måde inden fo...
Husplanter, der heler - Tips til dyrkning af stueplanter til medicin
En af de mest populære medicinske stueplanter, aloe vera blade er nyttige til lindring af mindre forbrændinger, solskoldning, udslæt og andre hudsygdo...
Zone 8 tropiske planter Kan du dyrke tropiske planter i zone 8
Tropiske planter til Zone 8. Zone 8 er langt fra troperne, men det ville være en fejl at antage, at nej tropiske planter kan dyrkes der. ... Alocasia ...