Dyrke

bedste frugttræer til western washington state

bedste frugttræer til western washington state

Anbefalede frugttræer til Puget Sound

  1. Hvilke frugttræer vokser godt i staten Washington?
  2. Hvilke frugttræer vokser i Pacific Northwest?
  3. Kan du dyrke fersken i det vestlige Washington?
  4. Hvilke frugttræer vokser godt i Seattle?
  5. Kan citrontræer vokse i staten Washington?
  6. Hvorfor vokser æbler godt i Washington?
  7. Hvilken tid på året er bedst at plante frugttræer?
  8. Hvilke frugttræer vokser i den østlige delstat i Washington?
  9. Kan du dyrke bananer i staten Washington?
  10. Hvilke nødder vokser i det vestlige Washington?
  11. Vokser ferskentræer i Seattle?
  12. Kan persimmoner vokse i staten Washington?
  13. Hvad vokser godt i Seattle?
  14. Kan du dyrke blåbær i staten Washington?
  15. Kan du dyrke granatæbler i Seattle?
  16. Er kaffegrums godt for Meyer citrontræer?
  17. Kan jeg lade mit citrontræ stå udenfor om vinteren?
  18. Kan du dyrke ananas i staten Washington?
  19. Hvor vokser æbler i staten Washington?
  20. Hvilken by producerer flest æbler?
  21. Hvilken frugt er staten Washington kendt for?

Hvilke frugttræer vokser godt i staten Washington?

Ligesom æbler, pærer, søde kirsebær og andre stenfrugter (f.eks.g., fersken, nektarin, abrikos osv.) dyrkes med succes i Washington til kommercielle markeder, kan de også dyrkes i ens baghave derhjemme.

Hvilke frugttræer vokser i Pacific Northwest?

Æbler, ferskner, pærer, blommer, og kirsebær trives, men undgå senmodningssorter. Kiwier og andre ømme subtropiske kan også dyrkes. Dette område er ekstremt tørt, så kunstvanding er nødvendig.

Kan du dyrke fersken i det vestlige Washington?

Produktivitet og sygdomsfølsomhed er de to største begrænsende faktorer ved sortvalg for ferskner og nektariner i det vestlige Washington. Mange sorter der gøre godt i varmere områder er uproduktive i det køligere havklima i Puget Sound -regionen. ... Fersken sorter og markeringer plantet i 2007.

Hvilke frugttræer vokser godt i Seattle?

Mens "frugttræ" er en stor og forskelligartet kategori, er de fleste frugttræer plantet i baggårde i Seattle-området æbler, blommer og pærer. Selv inden for denne begrænsede kategori kan høstsæsonen strække sig over fire måneder.

Kan citrontræer vokse i staten Washington?

Du kan nyd den vidunderlige duft og luksus af voksende citrustræer og høster frisk citrus frugt i Seattle, men det gør kræver et par betingelser: Citrus træer har brug for et solrigt sted, og de kræver beskyttelse mod årets koldeste måneder - typisk sidst i november til marts.

Hvorfor vokser æbler godt i Washington?

Det er ikke underligt hvorfor. Washington vokser mere æbler end noget andet U.S. stat. Med sin næringsrige jord, det tørre klima, rigeligt vand og avanceret vokser praksis, Washingtons frodig æble frugtplantager er kærligt blevet plejet af flere generationer af familiegårde.

Hvilken tid på året er bedst at plante frugttræer?

Plantning i slutningen af ​​vinteren eller det tidlige forår er generelt bedste tid for at få din nye frugttræer i jorden. Så længe jorden ikke er for frossen til at grave et hul, burde du være det godt at gå. Bare rodfond bør plantes om vinteren, mens hindbær og blåbær kan plantes ind i foråret.

Hvilke frugttræer vokser i den østlige delstat i Washington?

Æbler, pærer, kirsebær og de fleste blommer klarer sig godt her. Ferskner, abrikoser og nektariner er dårlige, og succesen afhænger af det helt rigtige sted. Der er et par stykker fersken sorter vurderet til minus 25 grader. Alle frugttræer har brug for fuld sol, god jord og vand gennem vækstsæsonen.

Kan du dyrke bananer i staten Washington?

Banan træer kan trives her, og måske endda fremstille frugt. Men betragt dig selv som advaret: hvis duer heldig nok får bananer, spis dem ikke.

Hvilke nødder vokser i det vestlige Washington?

Mange nøddetræer som mandeltræet, sort valnød træet og filberten træer vokser godt ind Washington. Det kinesiske kastanjetræ er meget koldt hårdt, og det amerikanske kastanjetræ er en indfødt skrotbestandig sort, der producerer meget store søde kastanjekerner.

Vokser ferskentræer i Seattle?

På plussiden, de dyrke hurtige og er tidlige, bærende frugt tidligere end mange andre frugttræer. Seattle ikke bliver særlig koldt, men da “chill hours” kun kræver temperaturer under 45 ° F, får vi faktisk et overraskende højt gennemsnit på 3000 chill hours. Det er mere end nok til ferskner.

Kan persimmoner vokse i staten Washington?

Persimmoner vil begynde at bære om 4-8 år afhængigt af formeringsmetoden. Varianterne af persimmon i haven er: Saijo - Tidligste. Sandsynligvis den mest pålidelige for de fleste områder i det vestlige Washington.

Hvad vokser godt i Seattle?

Nogle af de lettere grøntsager at dyrke i Seattle er kartofler, asparges, gulerødder, salat, cherrytomater og sommer squash. Hvis du ønsker at blomstre den perfekte blomst, kan du prøve stedmoderblomster, påskeliljer og tulipaner. Mange gartnere i Seattle foreslår at plante blomster indendørs fra februar og derefter transplantere dem.

Kan du dyrke blåbær i staten Washington?

hvis du bor i det vestlige Washington, den sure jord i Stillehavet Nordvest og det kølige vejr gør det helt rigtigt til vokser lækker, god til-jer blåbær og endda hvis du ikke har meget haveplads, blåbær gør fantastisk i containere, så du kan nyd en kofangerafgrøde hvis du have en solrig altan eller terrasse.

Kan du dyrke granatæbler i Seattle?

Ifølge Trees and Shrubs for Pacific Northwest Gardens af John Grant (Timber Press, 1990), granatæbler har brug for det varmest mulige sted i vores område for at blomstre godt (f.eks. nær en syd- eller vestvendt væg), og det er usandsynligt, at de udvikler moden frugt.

Er kaffegrums godt for Meyer citrontræer?

Citrontræer trives i en jord, der har en balance mellem 5.5 og 5.6, altså kaffegrums vil holde jordens pH i balance. ... Siden kaffegrums har en pH, der ligner meget den, der hjælper citrontræer trives, får du en meget sund plante, hvis du bruger dem.

Kan jeg lade mit citrontræ stå udenfor om vinteren?

Selvom frost ikke sandsynligvis vil dræbe en sund, moden citrontræ det kan helt sikkert forårsage skade, når temperaturerne falder til under 29 grader Fahrenheit i mere end 30 minutter. ... Med minimal indsats, du kan let pleje din citrontræ hele vejen igennem vinter og beskytte den mod sæsonbetingede skader.

Kan du dyrke ananas i staten Washington?

Selvfølgelig, voksende ananas i staten Washington ville være tåbelig. Vejret, der gør det umuligt at dyrke ananas gør også solpaneler til en miljømæssig taber for vores stat. ... Her er tallene Miljø Washington vil ikke fortælle lovgivere og byrådsmedlemmer.

Hvor vokser æbler i staten Washington?

Du finder de mest rigelige æbleplantager øst for Cascades. Æbler dyrkes i det naturskønne Lake Chelan område, Wenatchee -dalen og Yakima -dalen. Besøg solsiden af ​​Washington i september til begyndelsen af ​​oktober for at opdage familievenlige gårde og vælge et par æbler med hjem.

Hvilken by producerer flest æbler?

Toppen æble producerer stater er Washington, New York, Michigan, Pennsylvania, Californien og Virginia. I 2006 var 58% af æbler produceret i USA blev produceret i Washington, 11% i New York, 8% i Michigan, 5% i Pennsylvania, 4% i Californien og 2% i Virginia.

Hvilken frugt er staten Washington kendt for?

Washington er landets top æble-producerende stat, så det er passende, at æble blev udnævnt til et statssymbol i 1989, hundredeårsåret. En yndlingsfrugt rundt om i verden, æble kommer i mange forskellige farver, størrelser og varianter.

Indfødte haveplanter Indfødte plantemiljøer i haven
Hvordan hjælper indfødte planter miljøet?Skal der kun dyrkes indfødte planter i haver?Hvordan kan du se, om en plante er hjemmehørende?Hvorfor skal du...
Akklimatiserende stueplanter udendørs
Væn dine planter til de køligere temperaturer og øget lysintensitet uden for gradvist, før du flytter dem ud til sommeren. Læg planterne et skyggefuld...
Indendørs planter, der har brug for medium lys
Indendørs planter, der har brug for medium lysAfrikansk violet - Det Afrikansk violet (Saintpaulia) er din klassiske indendørs plante. ... Begonia - D...