Ballon

Ballon Vine Plant i haver Tips til dyrkning af kærlighed i en puff vinstok

Ballon Vine Plant i haver Tips til dyrkning af kærlighed i en puff vinstok

Kærlighed i en puff ballon vinstok har brug for fuld sol i veldrænet jord. Det er en nyttig årlig i United States Department of Agriculture zone 8 til 11. I de nedre zoner fungerer den som en årlig.

  1. Hvordan vokser du kærlighed i et pust?
  2. Er ballon vinstok giftig?
  3. Hvad er et kærlighedsbluff?
  4. Er Love in a Puff invasiv?
  5. Hvordan dræber du ballon vinstokke?
  6. Hvordan bruger du ballon vinstokke?
  7. Hvordan dyrker du ballon vinstokke?

Hvordan vokser du kærlighed i et pust?

Sådan vokser du: Start frø indendørs i potter 8-10 uger før sidste frost; transplanteres ud efter al fare for frost er overstået. Kærlighed i et pust er meget følsom over for kulde; vent til vejret er blevet varmere plante ud. Giv en stærk espalier eller støtte til vinstokke at klatre.

Er ballon vinstok giftig?

For en tropisk plante er Ballon Vine kan tage koldt vejr, vokser fra det vestlige Texas nord til Montana, Florida nord til Massachusetts og de fleste punkter imellem. Faktisk er det i Texas, Alabama, South Carolina og Arkansas et skadeligt og invasivt ukrudt ... desto mere at spise, selvom få ved, at det er spiseligt.

Hvad er et kærlighedsbluff?

Elsker i en puff Planten er en tropisk til subtropisk vinstok med små hvide blomster og grønne papiragtige frugter, der ligner tomatillos.

Er Love in a Puff invasiv?

Skjult i sine små grønlige balloner er tre sorte frø, der hver er præget med et hvidt hjerte. Denne krydret vinstok er hjemmehørende i tropisk Amerika og er slet ikke prangende. Faktisk overvejes det invasiv i USA.

Hvordan dræber du ballon vinstokke?

Stængler af store planter kan skæres i jordoverfladen og påføres herbicid på snittets overflade, mens angreb med mange vinstokke kan skæres i taljehøjde til dræbe den øverste vækst, som til sidst falder fra baldakinen.

Hvordan bruger du ballon vinstokke?

En urtete tilberedt af bladene på ballon vinstok bruges til behandling af kløende hud. Bladene blandes også med salt og påføres i form af en omslag på hævelser. Saften ekstraheret fra ballon vinstok blade bruges til behandling af ørepine.

Hvordan dyrker du ballon vinstokke?

Start Ballon Vine frø direkte udendørs på et forberedt sted. Cardiospermumfrø skal dækkes med 1/4 tommer jord og holdes fugtige indtil spiring. Giv Ballon Vine Plant en struktur til at klatre, da den vokser hurtigt. Cardiospermum vinstok kan dyrke som staude i frostfrie zoner.

Havelove og forordninger - Almindelige havelove
Er det ulovligt at have en have i din forhave?Er det ulovligt at dyrke din egen have?Kan du leve af din egen have?Hvad udgør en have?Kan du plante grø...
Information om den biointensive plantemetode
Biointensiv landbrug er et organisk landbrugssystem, der fokuserer på at opnå maksimale udbytter fra et minimumsareal, samtidig med at biodiversiteten...
Hvor skal man placere en have Hvordan man vælger placeringen af ​​en grøntsagshave
Det bedste websted for en køkkenhave bør indeholde følgende: Mindst seks timers sollys dagligt, god dræning og luftcirkulation og et niveau Beliggenhe...