Salvie

efterårs salviebeskrivelse

efterårs salviebeskrivelse

Efterår Salvie er hjemmehørende i det vestlige Texas og dele af New Mexico og det sydlige Arizona. Det er en lille, stedsegrøn busk, der vokser til omkring 3 fod høj og bred. Dens små, mørkegrønne blade har en lidt klistret belægning. Prangende, 1 tommer lange blomster vises på 6-10 tommer lange pigge om foråret, sommeren og efteråret.

  1. Hvordan ser efterårssalvie ud?
  2. Hvor vokser efterårssalvie?
  3. Er efterårssalvie en flerårig?
  4. Hvorfor blomstrer min efterårssalvie ikke?

Hvordan ser efterårssalvie ud?

Efterår salvie er en blød, højen busk normalt 2-3 ft. høje, med små, let aromatiske grønne blade, der er stedsegrønne i varmere klimaer. Blomsterne bæres på racemes fra forår til frost og kan være røde, lyserøde, lilla, orange eller hvide.

Hvor vokser efterårssalvie?

Omsorg: Efterår salvie er tørketolerant, men ser bedst ud med moderat, dyb vanding. De kan lide fuld sol. Beskær i slutningen af ​​vinteren i det tidlige forår, og form planter inden forårets blomstring. Plantning: Plante i veldrænet jord i solnedgangszoner 8-24 når som helst, hvor jorden kan bearbejdes.

Er efterårssalvie en flerårig?

Bladene på Salvia greggii er smalle, læderagtige og aromatiske. ... På trods af dets almindelige navn på efterår salvie, dette er en flerårig der kan prale af en lang blomstersæson. Blomstrer vises på denne plante om foråret, sommeren og efteråret. Den stærkeste blomstring forekommer om foråret og efteråret, med mere sporadiske blomster i sommervarmen.

Hvorfor blomstrer min efterårssalvie ikke?

Vi kan tænke på tre grunde, udover den meget alvorlige tørke og varme, vi har, hvorfor din Salvia greggii (Efterår salvie) er ikke blomstrer op til forventningerne. Det første, som du allerede har nævnt, har at gøre med sollys. ... Overgødskning kan forårsage mere vækst og blade og færre blomstrer.

Iochroma plantepleje - SÃ¥dan dyrkes Iochroma planter
Iochroma formering opnås let ved at tage stiklinger fra en etableret plante. Alternativt, plante frø i små krukker fyldt med veldrænet potteblanding. ...
Typer af plantesupport Sådan vælges blomsterstøtter
Hvordan støtter du blomster?Hvilke blomstrende planter ser godt ud sammen?Hvad kaldes plantebærere?Hvordan får jeg mine planter til at stå lige op?Hva...
Dracaena planteproblemer Hvad skal man gøre, når Dracaena har sort stilk
Hvad skal Gør Om Stilk Rot af Dracaena. Så snart du bemærker stilk dreje sort på majs planter eller andre dracaenas, planlægger at tage stiklinger. Fo...