Blad

adromischus maculatus formering

adromischus maculatus formering

Formering: Som regel formerer sig fra enkelte blade (blad stiklinger) eller stamme stiklinger frø formering bruges sjældent. Efterlader let rod og producerer nye planter. Vrid et blad af, og lad det tørre ud et par dage, læg det på jorden og indsæt stængelenden delvist i jorden.

  1. Hvordan formerer du Adromischus?
  2. Hvordan formerer du Calico Hearts?
  3. Hvordan passer du på et calico -hjerte?
  4. Hvordan formerer du crinkle blade?
  5. Er gasteria giftig for hunde?
  6. Hvordan formerer du en calico -killing?

Hvordan formerer du Adromischus?

Bare træk et blad af til siden. Adro er ofte formerer sig på denne måde i naturen. Nogle er skræmmende skrøbelige og går i opløsning ved det mindste bank. Lad bladet tørre i et par dage, og skub det derefter ind i potteblandingen.

Hvordan formerer du Calico Hearts?

Udbredende 'Calico Hearts' det er nemt! Vælg blot et fast, sundt blad. Fjern det fra hovedplanten ved forsigtigt at vride bladet fra stilken. Sørg for ikke at efterlade noget af bladet på stilken (hvis du tager lidt af stilken med bladet, er det også fint!).

Hvordan passer du på et calico -hjerte?

Vælg en lys, solrig vindueskarme og anbring beholderen der. Calico hjerter saftige planter kræver rigeligt lys for at vokse. Som med enhver saftig plante bør vanding kun udføres efter behov. Mellem hver vanding skal jorden have lov til at tørre.

Hvordan formerer du crinkle blade?

Krølle bladplanter måske formeret fra frø, selvom det generelt er lettere at formerer sig via blad stiklinger. Fjern forsigtigt a blad fra din krølleblad plante, og læg den på en bakke jord i stærkt, indirekte lys. Inden for et par uger skal du begynde at se små rødder vokse fra slutningen af blad.

Er gasteria giftig for hunde?

Disse er ikke-giftig til katte og hunde. Gasteria fik sit navn fra den blomst, den producerer, som ligner formen på en mave. ... De kan klare sig godt indendørs og er sikre at have omkring dine katte, hunde eller kæledyr.

Hvordan formerer du en calico -killing?

At vokse "Calico killing" fra stiklinger, brug en steril, skarp kniv eller en saks. Fjern et blad fra hovedet plante, og lad den blive hård i flere dage, før den lægges på godt drænet jord. Vand, når jorden er tørret helt ud.

luft plante ramme
Hvordan fastgøres luftplanter til rammer?Har luftværker brug for en beholder?Hvordan passer du på et luftanlæg?Hvordan fastgøres luftplanter til ramme...
pleje af luftplanter
VandHver en til to uger, suge din luftanlæg i stuetemperatur postevand (eller regn/damvand, hvis du kan finde det) i 5-10 minutter.Efter blødning ryst...
hvordan man fastgør luftplanter til træ
Når du bruger lim, kan du bruge en plante sikker lim, såsom E6000, som også er vandtæt. Sørg for at være ekstra forsigtig, når du limer for ikke at få...