Papir

Rispapirplantepleje - Sådan dyrkes et rispapiranlæg i haven

Rispapirplantepleje - Sådan dyrkes et rispapiranlæg i haven

Rispapir Plantepleje Omsorg af rispapirplanter det er nemt. Bare behold plante godt vandet og giver en afbalanceret gødning hvert forår. Spred et tykt lag muld rundt om plante sidst på efteråret, hvis du bor nord for zone 8. Forlæng mulden med mindst 46 cm.)

  1. Hvordan tager du dig af et papiranlæg?
  2. Hvordan formerer du rispapir?
  3. Hvor hurtigt vokser Tetrapanax?
  4. Hvordan formerer du en papirplante?
  5. Hvorfor er min Fatsia gul?
  6. Hvad er kinesisk rispapir?
  7. Hvad er papiranlægget?
  8. Hvordan dyrker du Tetrapanax Papyrifer Rex?

Hvordan tager du dig af et papiranlæg?

Placer din Papiranlæg i medium skygge, hvilket sikrer, at den modtager masser af stærkt indirekte sollys. Direkte sol vil beskadige bladene. Det Papiranlæg nyder en jævn vandforsyning og holder jorden fugtig hele tiden. Hvis din Papiranlæg er indendørs, tjek ofte, da de hurtigt kan tørre ud.

Hvordan formerer du rispapir?

Det plantens rotsukker er adskilt fra forælderen plante ved rødderne, hvilket skaber en separat plante bestående af en stilk, blade og rødder. Rens enhver jord fra rødderne af sugekoppen og læg den i en gryde, der er delvist fyldt med pottejord. Fyld rundt om rødderne, indtil de er helt dækket.

Hvor hurtigt vokser Tetrapanax?

De starter vokser når det stadig er ret køligt om foråret så om vinteren er kort for a Tetrapanax. De vokse hurtigt (3ft på et år) og send suger, så du ender med et lille kratt af rispapirplanter. Tynd dem efter behov og skær dem ned efter behov.

Hvordan formerer du en papirplante?

Til formerer sig, tager et snit af stilk fra en moden plante tidligt i vækstsæsonen, og brug en rødder hormon for den bedste succes. Læg i en gryde fyldt med fugtig jord og dæk gryden med en plastikpose. Holde stiklinger på et varmt, fugtigt sted, indtil ny vækst dukker op - det burde tage rod på en til to måneder.

Hvorfor er min Fatsia gul?

Gul Fatsia blade, især potte, er tegn på for meget vand. Hvis du kan se venerne, er det sandsynligvis noget som en jernmangel.

Hvad er kinesisk rispapir?

Ingredienser i maden rispapir inkluderer hvidt ris mel, tapiocamel, salt og vand. Tapioka -pulveret gør rispapir klæbrig og glat. Det sælges normalt tørret i tynde, sprøde, gennemskinnelige runde ark, der er pakket ind i cellofan.

Hvad er papiranlægget?

Papir planter er en perfekt mulighed for alle med eller uden en grøn tommelfinger. De er nul vedligeholdelse, de dør aldrig, og de er ikke giftige for kæledyr! Det samme gælder vores papir blomster. Når du har lavet din papirplanter, det eneste, du skal gøre, er at beslutte, hvor de skal hen - eller hvem de skal hen til.

Hvordan dyrker du Tetrapanax Papyrifer Rex?

Dyrk Tetrapanax papyrifer 'Rex'i fugtig, men veldrænet jord i fuld sol til halvskygge. Fjern falmede blade efterhånden som de ser uklare ud, og beskær om nødvendigt om efteråret til efteråret. Det er normalt ikke nødvendigt at beskære, men du kan skære ned i størrelse sidst på vinteren, hvis det ønskes.

Zone 7 -hække Tips til dyrkning af hække i zone 7 -landskaber
Hvad er den hurtigst voksende hæk?Hvad kan jeg plante nu i zone 7?Hvilke buske er gode til hække?Hvilke buske vokser godt i zone 7a?Hvad er den bedste...
Succulent Terrarium Care SÃ¥dan laver du et Succulent Terrarium og plejer det
Vand kun din terrarium med en lille mængde vand hvert par uger. Gør ikke overvælde plante ved at lægge det i blød med vand, som plante bliver for våd ...
Pleje af skrivebordsplanter Lær, hvordan du plejer et kontoranlæg
Befrugte skrivebord planter hver anden måned i løbet af foråret og sommeren ved hjælp af en almindelig, vandopløselig gødning. Vand altid efter befrug...