Papaya

Papaya høsttidstip til plukning af papaya -frugter

Papaya høsttidstip til plukning af papaya -frugter

De der vokser til eksport høst det frugt før de er 1/4 gule. Imidlertid er frugt smagen er bedst, når huden er 80 procent farvet. Hjemmeavlere burde høst når frugt er mellem 1/2 og 3/4 den modne farve. Disse vil være sødere, siden papayaer øges ikke i sødme efter plukke.

  1. Hvornår skal Papaya vælges?
  2. Hvor lang tid tager papaya til frugt?
  3. Hvordan sikrer jeg mig, at min papaya er moden?
  4. Vil papaya modnes, hvis den vælges grøn?
  5. Hvor lang tid tager en papaya at modne på træet?
  6. Hvad er den bedste gødning til papaya?
  7. Har papaya brug for fuld sol?
  8. Hvorfor frugter mit papaya -træ ikke?
  9. Er papaya hud giftig?
  10. Kan jeg spise umoden papaya?
  11. Vil en papaya modnes, når den er skåret?
  12. Hvordan spiser du umoden papaya?
  13. Er Grøn Papaya bare umoden papaya?
  14. Kan grøn papaya koges?
  15. Hvordan øger du udbyttet af papaya?
  16. Hvad er pr. Acre udbytte af papaya dyrkning?
  17. Hvordan kan jeg få min papaya til at vokse hurtigere?
  18. Kan du trimme et papaya træ?
  19. Hvad er forskellen mellem pawpaw og papaya?

Hvornår skal Papaya vælges?

Vælg papaya når du første gang ser den grønne hud blive gul. Dette er den tidligste dig bør nogensinde vælg papaya frugt. Når den er helt umoden, papayaer er mørkegrønne. Da de langsomt modnes, forvandles den grønne hud til en dyb gul hud.

Hvor lang tid tager papaya til frugt?

Velplejede planter kan begynde at producere blomster 4 måneder efter plantning og frugt 7 til 11 måneder efter plantning. Mængden af ​​frugt produceret af en papaya -plante varierer med det generelle klima, vejrforholdene i løbet af året og plantepleje. Udbyttet varierer fra 60 til 80 lbs pr. Træ over en periode på 12 måneder.

Hvordan sikrer jeg mig, at min papaya er moden?

Vælg en Moden Papaya

Du ved om du har moden papaya hvis den har hud, der skifter fra grønt til gult. Hvis papaya er moden, du burde være kunne trykke tommelfingeren ind i kødet. Papayaer vilje modnes hurtigere når sætte i en papirpose med ethylenproducerende frugter, såsom æbler eller bananer.

Vil papaya modnes, hvis den vælges grøn?

Det ydre af frugten skal se gul eller gul ud-grøn over de fleste af frugten. Fuldt ud grønne papayaer kan være høstet, men hvornår du plukke dem på dette stadium, det gør de ikke modnes godt bagefter. ... Det papaya skal være fuldt ud modnet for at være sikker at spise rå.

Hvor lang tid tager en papaya at modne på træet?

Du skal blot placere din papaya i en papirpose og folde eller rulle lukket testamente modnes frugten inden for to til tre dage, afhængigt af hvor grøn den var til at begynde med. Hvis du vil tage det et par trin, tilføj en ethylenproducerende frugt som et æble eller moden banan til posen for at fremskynde modning proces om dagen.

Hvad er den bedste gødning til papaya?

Almindelig gødning applikationer med en afbalanceret, universalgødning hjælper med at understøtte korrekt papaya trævækst og frugtudvikling. For de bedste resultater skal du bruge et 14-14-14 produkt, der starter i den tredje måned efter plantning. Brug 4 ounce 14-14-14 pr. Papaya-træ en gang hver fjerde uge.

Har papaya brug for fuld sol?

Sol Lys: Voks bedst i fuld sol. Papayaer elsker varmen og sollys. Befrugte: Papayaer er tunge foderautomater og kræve regelmæssig befrugtning. Det anbefales også at tilføje kompost.

Hvorfor frugter mit papaya -træ ikke?

Papaya planter i hjemmet haver undertiden ikke frugt. ... Dette er ikke fordi planten er usund eller under vækststress. Det er en naturlig abort af en hunblomst, der havde ikke blevet bestøvet og derfor ikke udviklet sig til en frugt.

Er papaya hud giftig?

Det hud af papaya er ikke giftig, hvilket betyder, at du teknisk set kan spise det, hvis det ønskes. ... Det papaya plante producerer latex, og noget af dette stof kan komme i kontakt med hud under høsten. Som sådan spiser du frugtens hud kan føre til irritation i maven.

Kan jeg spise umoden papaya?

Hvis papaya er moden, den kan være spist rå. Imidlertid, umoden papaya burde altid tilberedt før spise - især under graviditeten, da umoden frugt er høj i latex, som kan stimulere sammentrækninger (1).

Vil en papaya modnes, når den er skåret?

Efter den rå papaya er skære, der er ingen måde at modnes det, og papaya vil forværres på grund af langvarig eksponering for luften. Den rå papaya gør ikke påvirker forbruget efter værende skære, men smagen er ikke så god som den kogte papaya.

Hvordan spiser du umoden papaya?

Mens rå papaya i revet form kan være spist rå i salater, rå papaya kan skæres i tern og dampes i 5-7 minutter eller koges på komfuret med lidt vand eller tryk kogt i en fløjte.

Er Grøn Papaya bare umoden papaya?

Grøn papaya er i det væsentlige umoden papaya. Tekstur af grøn papaya er fast og sprød, hvilket gør den perfekt til en salatopskrift. Smagen er temmelig mild, næsten som en agurk. Det er også lidt sødt.

Kan grøn papaya koges?

Moden papaya frugt spises bedst rå, mens grøn frugt foretrækkes til madlavning. Brug skovlet ud papaya halvdele som serveringsret til frugt, kylling eller skaldyrssalater. Sæson grøn papaya med kanel, honning og smør. Bages til en dejligt anderledes tilbehør.

Hvordan øger du udbyttet af papaya?

Efterhånden som planten modnes, skal applikationens størrelse øge tilsvarende. Det er blevet bemærket, at nitrogen, fosfor og kalium rækker langt, når det kommer til at fremme vækst og indse bedre udbytter. Hver plante bør ideelt set gives omkring 20 til 25 kg husdyrgødning mindst en gang om året.

Hvad er pr. Acre udbytte af papaya dyrkning?

Når den er plantet, bevares afgrøden i to år, og træet begynder at udbytte frugt fra den ottende måned, forklarede han. Denne landmand har plantet 900 beplantninger i en hektar. På et konservativt skøn er udbytte pr. acre er omkring 60 kg om året.

Hvordan kan jeg få min papaya til at vokse hurtigere?

Brug en "komplet" gødning, ikke en specialiseret. Fortsæt med at anvende mindst indtil planter er omkring 30 cm høje. Efter plante når denne størrelse, fortsætter kommercielle avlere med at befrugte papaya hver anden uge med 1/4 lb. (0.1 kg) fuld gødning nær, men ikke berører bunden af plante.

Kan du trimme et papaya træ?

Generelt papaya træ kan vokse 33 fod høj og lever op til 25 år. For at forynge den gamle høje papaya træ du kan klippe af hovedstammen 3 fod fra jorden og sørg for at dække stammen med skraldespand for at beskytte den mod regnvand. Efter et stykke tid vil flere skud dukke op fra bunden af træ.

Hvad er forskellen mellem pawpaw og papaya?

EN papaya har en sødere, tropisk smag, mens pawpaw er en mere blød smag, ofte sammenlignet med banan. Begge frugter kan modnes ved stuetemperatur og er klar til at spise, når de bliver gule og er bløde at røre ved. ... Pawpaw -fodbold, papaya –Rugbybold.

Cold Hardy Annuals - Valg af årsplanter til kolde klimaer
Årlige få deres navn, fordi deres naturlige livscyklus varer i kun en vækstsæson....Hvis du vokser kolde hårdføre årlige blomster, du kan ikke gå galt...
Winterizing hængende kurve Sådan beskytter du hængende planter mod frost eller frysning
Du behøver ikke at fjerne hver enkelt plante, bare grave et hul stort nok til hele gryden og begrave beholderen og dens beboere. Du kan tilføje ekstra...
Koldt klimaårsliv Lær om voksende enårige i zone 3
Hvilken temperatur er for kold til etårige?Hvilke blomster vokser i koldt klima?Hvilke etårige kan overleve frost?Hvilken temperatur vil dræbe etårige...