Sukkulenter

Voksende Sukkulenter I En Pinecone Parring Pinecones Med Sukkulenter

Voksende Sukkulenter I En Pinecone Parring Pinecones Med Sukkulenter
  1. Hvordan skal jeg indrette mine saftige planter?
  2. Hvad er det bedste tidspunkt at plante sukkulenter?
  3. Hvad er den bedste måde at male fyrretræer på?
  4. Kan du bruge spraymaling på fyrretræer?
  5. Kan du plante sukkulenter i bare sten?
  6. Hvilke sukkulenter går godt sammen?
  7. Hvordan forbereder jeg min jord til sukkulenter?
  8. Kan jeg bruge almindelig Miracle Grow på sukkulenter?
  9. Kan sukkulenter leve udenfor om sommeren?
  10. Kan du plante sukkulenter uden jord?
  11. Kan sukkulenter vokse i lav jord?
  12. Kan du plante sukkulenter i træ?

Hvordan skal jeg indrette mine saftige planter?

Placer din største saftige i midten. Grav et hul med fingrene og placer plantens rødder og stamme ind i hullet, og omgiver derefter plante nedenunder med jord. Prøv at holde rødderne på alle planter hvis du kan, da dette vil hjælpe dem med hurtigt at begynde at blomstre i deres nye hjem.

Hvad er det bedste tidspunkt at plante sukkulenter?

På de fleste områder er bedste tidspunkt at plante udendørs sukkulenter er om foråret og sommeren, når planter er aktivt vokser. Hvis du bor i et frostfrit område, kan du plante udendørs enhver tid årets. Indendørs sukkulenter kan plantes evt tid såvel.

Hvad er den bedste måde at male fyrretræer på?

Der er to lette måder at male fyrretræer på: du kan dyppe dem i latex eller akryl maling, eller sprøjt dem med spray-maling. Dypning fyrretræer giver dem en levende, konsistent farve, mens de sprayes maleri dem får dem til at se let frostede ud.

Kan du bruge spraymaling på fyrretræer?

jeg ville helt sikkert gå med en smuk ferie farve eller en af disse store metalliske malinger. Udformningsdelen af ​​dette projekt er super let - bare spraymaling det fyrretræer. ... Disse gør -det -selv Malet Fyrretræer Kogler er så smukke. De kommer til at se godt ud med mit røde, hvide og sølv julepynt -tema.

Kan du plante sukkulenter i bare sten?

Sukkulenter og kaktus naturligt dyrke i sandjord, der hurtigt dræner, og deres rødder aldrig må efterlades i våd jord. Også ved hjælp af klipper og småsten på din jord kan forbedre din æstetiske appel sukkulenter. ... Sukkulent har brug for jord for at overleve, og de kan ikke overleve klipper og grus alene.

Hvilke sukkulenter går godt sammen?

Nogle vinter -sovende sukkulenter, der ser godt ud sammen, er Agave, Echeveria og Sempervivum. Og hvis du vil sætte sommerens sovende sukkulenter sammen, kan du tænke dig om Aeonium, Aloe, Graptopetalum, og Kalanchoe.

Hvordan forbereder jeg min jord til sukkulenter?

Opret en hurtig dræning, saftige-venlige jord ved at kombinere lige dele skarpt bygherresand; et større, groft materiale, såsom grus eller pimpsten, og enten det eksisterende havejord eller potte blande. Hæld materialerne i din have plads og blande med skovlen. Glat overfladen ud, men du skal ikke klappe den ned.

Kan jeg bruge almindelig Miracle Grow på sukkulenter?

Ligesom de fleste planter dog, sukkulenter vil drage fordel af fast befrugtning. ... Jeg anbefaler dette stærkt til en saftige gødning. Du kan også brug Miracle Grow Kaktusgødning, men jeg synes, at teen fungerer meget bedre, plus den brænder ikke sukkulenter, selv i store mængder.

Kan sukkulenter leve udenfor om sommeren?

Da der er mere sollys udendørs om sommeren, for meget varme eller sollys kan brænde din sukkulenter. Desuden er der ingen tvivl om det sukkulenter vokser udendørs er ofte sparsommeligste end dem, der vokser indendørs. ... Flyt din sukkulenter til et helt skyggefuldt område, og flyt dem derefter gradvist til et sted med mere sollys.

Kan du plante sukkulenter uden jord?

Sukkulenter, i modsætning til andre stueplanter, gøre ikke brug for et meget organisk medium for at overleve. Altså de gøre ikke skal plantes i en jord der er rige på næringsstoffer. ... Selv tropiske kaktus, som er epifytter, kræver en slags jord i deres medium for at trives.

Kan sukkulenter vokse i lav jord?

Sukkulenter har overfladisk rødder og gøre ikke kræver meget dybe gryder med masser af jord til dyrke. Faktisk, sukkulenter foretrækker lidt overfladisk gryde, eller bare nok jord at opmuntre rødderne og plante at sprede sig.

Kan du plante sukkulenter i træ?

Plante Jeres Sukkulenter

Fjern sukkulenter fra deres plastbeholdere og flytte dem til deres nye hjem i træ tømmerplanter. Vi valgte en række teksturer, højder, farver og bredder på sukkulenter for at tilføje visuel interesse og dimension til plantemaskinen.

lavtvoksende planter til grænser
Hvis du foretrækker et pænere, mere indeholdt look, kan lavtvoksende hække af barlind eller æske plantes.Sedums. Kultivarer af Sedum synlig og Sedum t...
stedsegrønne kantplanter
Læs videre for at finde ud af mere om 13 stedsegrønne kantplanter, der tjener den perfekte kant til din have.Hosta.Syriner.Mophead hortensia.Canadisk ...
indfødte plantegrænsedesign
Hvilke planter er gode til kantning?Hvordan planlægger du en indfødt have?Hvordan arrangerer du planter i en grænse?Hvad skal jeg plante på forsiden a...