Squash

Delicata Squash Information Tips til dyrkning af Delicata Winter Squash

Delicata Squash Information Tips til dyrkning af Delicata Winter Squash

Jævnt mellemrum fem Delicata frø og pres dem ned i jorden i en dybde på 1 tommer (2.5 cm.). Dæk let til med jord og dup ned. Vand i frøene, indtil højen er gennemblødt. Hold højen fugtig, indtil frøplanterne dukker op.

  1. Hvor lang tid tager det at dyrke Delicata squash?
  2. Er Delicata squash let at dyrke?
  3. Har Delicata squash brug for en espalier?
  4. Hvad er den bedste måde at dyrke vinter squash på?
  5. Hvordan ved du, om Delicata squash er dårlig?
  6. Hvordan ved du, hvornår Delicata squash er klar?
  7. Hvad er en god erstatning for Delicata squash?
  8. Er Delicata squash høj i kulhydrater?
  9. Hvor ofte vander du Delicata squash?
  10. Hvordan ser Delicata squash ud?
  11. Spiser du hud af Delicata squash?
  12. Vil Delicata squash modne af vinstokken?
  13. Hvor mange squash vil en plante producere?
  14. Hvad kan du ikke plante med vinter squash?
  15. Hvilken måned planter du vinter squash?
  16. Hvorfor er Delicata squash farlig?
  17. Skal Delicata squash nedkøles?
  18. Hvordan skærer du Delicata squash?
  19. Hvor vokser Delicata squash?
  20. Hvad er sæsonen for Delicata squash?
  21. Hvor mange kulhydrater er der i en Delicata squash?
  22. Hvordan smager kabocha squash?

Hvor lang tid tager det at dyrke Delicata squash?

Med et navn som delicata må det dog være svært at vokse, ikke sandt? Ikke så. Plant det om sommeren, og squashen er klar til at høste efter 80 til 100 dage i fuld sol, når den cremefarvede hud begynder at udvikle uregelmæssige mørkegrønne striber, som om nogen har malet grøntsagen med en ustabil hånd.

Er Delicata squash let at dyrke?

Indført i 1891, Delicata's smagen ligner bemærkelsesværdigt den af ​​søde kartofler, men den er meget lettere at vokse. Vinstokkene producerer rigelige cremefarvede, grønstribede aflange frugter, cirka 3 "i diameter og 6" lange.

Har Delicata squash brug for en espalier?

Squash Planter til Trellis Voksende

De bedste sorter til squash trelliserende er delicata, agern, courgette, og gul sommer. Den mindre squash og græskar gøre godt men vinter squash, som turban og butternut, kan blive for tung og stor til en vellykket lodret have uden ekstra støtte.

Hvad er den bedste måde at dyrke vinter squash på?

Det bedst måde i hvordan dyrke vinter squash er til plante frøene i rig, veldrænet jord. Sæt frøene i bakker, og når de kommer op og dyrke til ca. 5 cm.) i højden, tynd den planter til tre planter pr. bakke, og sæt planter tre fod (. 91 m.)

Hvordan ved du, om Delicata squash er dårlig?

Hvis frøene ser slimede ud, eller er en off farve, squash har forkælet. Hvis du koger det og skærer det op og ser det samme, smider det. Frøene skal for det meste være hvide eller cremefarvede og skal være dækket af squash kød, mens resten af squash skal have en lys farve indeni.

Hvordan ved du, hvornår Delicata squash er klar?

Spred squash på en bageplade. Brug en spatel til at få rester af krydderier ud af skålen og dryp på squash. Nu er du klar til at bage! Steg den delicata squash ved 400 grader Fahrenheit i 30-40 minutter, vendt en gang.

Hvad er en god erstatning for Delicata squash?

Hvad kan jeg erstatte for Delicata squash? Afhængigt af opskrift, gode delicata squash -erstatninger inkluderer søde kartofler, butternut squash, eller agern squash.

Er Delicata squash høj i kulhydrater?

ER DELICATA SQUASH SUND OG RASK? Ja! Det er fyldt med vitamin A, vitamin C, kalium og fiber. Det er også lavere i kulhydrater end andre populære faldskvaller som butternut og agern, så du kan stadig nyde det lejlighedsvis, hvis du følger en få kulhydrater keto diæt.

Hvor ofte vander du Delicata squash?

Når det første sæt blade når 5 cm.) lang, fjern og kassér alle undtagen tre planter. Blive ved vanding efter behov i den næste måned, når den øverste tomme (2.5 cm.) af jorden tørrer ud.

Hvordan ser Delicata squash ud?

Delicata squash er en variation af vinter squash med flødefarvede cylindriske frugter stribet i grønt eller orange, der er kogte. Som navnet antyder, har den karakteristisk en sart skorpe (eller hud). Det er også kendt som peanut squash, Boheme squash, eller sød kartoffel squash.

Spiser du hud af Delicata squash?

Ingen grund til skræl, det hud er spiselig. Delicata squash smager så godt simpelthen ristet med salt, peber og olivenolie, det er der ikke meget behov for gøre Ellers andet!

Vil Delicata squash modne af vinstokken?

Da de ikke gjorde det modnes naturligt på vinstok, du vilje vil bruge hånden-modnet dem først. Ingen ønsker at spilde perfekt smuk mad fra haven. Sparer og hærder din afgrøde af umoden grøn squash vil give en stor delikatesse at have ved hånden gennem de seje årstider.

Hvor mange squash vil en plante producere?

I en hjemlig have er squash plukkes hele sommeren. Dette tegner sig for en stor forskel er squash udbytte. Generelt hver anlæg producerer 5 til 25 pund gul squash i vækstsæsonen. En 10 fods række gul squash i gennemsnit 20 til 80 pund squash.

Hvad kan du ikke plante med vinter squash?

Lad grøntsager som radiser og gulerødder blomstre og blive ved i din have, mens du er squash er i blomst kan også tiltrække bier og hjælpe med squash bestøvning. Undgå plantning rodafgrøder, såsom rødbeder, løg og kartofler, tæt på squash, som kan forstyrre følsomme squash rødder ved høst.

Hvilken måned planter du vinter squash?

Fordi vinter squash kræver en lang vækstsæson (generelt fra 75 til 100 frostfrie dage), plantes frøene generelt sent Kan i nordlige steder til begyndelsen af ​​juli i ekstremt sydlige stater.

Hvorfor er Delicata squash farlig?

Squash kan indeholde en giftig forbindelse kaldet cucurbitacin E., som kan forårsage agurkforgiftning, også kendt som giftig squash syndrom (for ikke at forveksle med toksisk shock syndrom) hos mennesker, der indtager det. ... Selvom det kan være ret alvorligt, er cucurbitforgiftning også meget sjælden.

Skal Delicata squash nedkøles?

Rutevejledning: Opbevaringstip: Vinter Squash opbevares dog bedst mellem 55-65 grader, Delicata squash gør ikke gemme helt så vel som hjerteligere sorter som Acorn og Butternut. Placer i et køligt tørt rum i dit hus (gøre ikke køleskab) og det skal vare 3 måneder.

Hvordan skærer du Delicata squash?

Skære ender af for at skabe to flade kanter. Skære i det halve på langs og øse frøene ud. Skære i 1/4- til 1/2-tommers skiver, så skivernes størrelse holdes konsistent. Gnid, kast eller sprøjt med olivenolie, så begge sider af hver skive er belagt med olie.

Hvor vokser Delicata squash?

Delicata squash vokser i mange klimaer, herunder U.S. Landbrugsministeriet plante hårdførhedszoner 8 til 10. De er vinplanter og har brug for plads til at sprede sig som de dyrke. Frø har brug for varm jord, ved en temperatur på mindst 65 til 70 grader Fahrenheit, for at spire.

Hvad er sæsonen for Delicata squash?

Delicata squash dyrkes typisk om sommeren sæson og høstet i efteråret. Med den moderne sygdomsresistente sort er det let at dyrke din egen af ​​frø. Plant frø udendørs efter den sidste trussel om frost er gået. Plant op til seks frø, en tomme dybe, i en lille haver med havjord.

Hvor mange kulhydrater er der i en Delicata squash?

Delicata, butternut og agern squash synes jeg er lige så hjertelig og tilfredsstillende som noget som en sød kartoffel- OG til 1 kop kogt delicata især får du 40 kalorier/0g fedt/9g kulhydrat (4g fiber/4g sukker)/1g protein.

Hvordan smager kabocha squash?

Hvis du ikke har hørt om kabocha, er det tid til at lære den velsmagende japanske squash at kende. Den har en fluffy struktur ligner kastanje og a sød smag der smager af sød kartoffel blandet med græskar. Desuden er den fyldt med betacaroten, jern og C -vitamin.

Gavnlige havedyr Hvilke dyr er gode til haver
6 dyr, der gavner din haveTudser & Frøer. De ser måske ikke de smukkeste ud, men disse vortevæsener vil gøre underværker for din have. ... Flagerm...
Hvad er en skolehave Sådan starter du en have på skolen
5 tips til Start -en Skolehave ProjektOrganiser en Skolehave Udvalg. At få et sådant projekt fra jorden kræver et team. ... Vælg det rigtige sted Skol...
Almindelige havefejlstip til at undgå uheld i haver
Hvad skal du ikke gøre ved havearbejde?Hvad gør du for at holde din have i en god form?Hvordan rydder du et område i din have?Hvordan klargør jeg min ...