Pawpaw

Om Pawpaw Trees Tips til plantning af et Pawpaw Tree

Om Pawpaw Trees Tips til plantning af et Pawpaw Tree

Sådan plantes pawpaw træer

  1. Vælg stedet. Pawpaws foretrækker fuld sol og er selvkompatible, hvilket betyder at deres blomster ikke er selvbestøvende. ...
  2. Forbered jord. Pawpaw træer foretrækker rige, veldrænende, moderat sure jord med en pH -værdi på mellem 5.5 og 7.0. ...
  3. Løsn jord. ...
  4. Grave. ...
  5. Transplantation. ...
  6. Vand.

  1. Hvornår skal du plante pawpaw træer?
  2. Har du brug for 2 potetræer for at få frugt?
  3. Hvordan passer du på et potepote?
  4. Hvordan starter man et potepote -træ?
  5. Hvad er den bedste gødning til pawpaw træer?
  6. Hvor er det bedste sted at plante et pawpaw træ?
  7. Hvad helbreder pawpaw?
  8. Gør pawpaw træer hvert år frugt?
  9. Har du brug for et han- og hunnpawpaw -træ?
  10. Hvor meget plads har et pawpaw -træ brug for?
  11. Har pawpaw træer brug for fuld sol?
  12. Hvor lang tid tager pawpaw at modnes?
  13. Er pawpaw frø giftige?
  14. Kan pawpaw gøre dig syg?
  15. Hvorfor frugter mit papaya -træ ikke?
  16. Har pawpaw træer brug for en bestøver?
  17. Kan pawpaw træer vokse i krukker?
  18. Hvordan stopper man et pote -træ fra at blive for højt?
  19. Er det godt at spise umoden pawpaw?
  20. Hvem skal ikke spise papaya?
  21. Hvad er bivirkningerne ved at spise papaya?

Hvornår skal du plante pawpaw træer?

Træer startet fra frø vil producere frugt om 5-8 år, og podede stiklinger kan producere frugt på så lidt som 3-4 år. Det bedste tidspunkt at plante poter er mens træ er ikke aktivt vokser- tidligt forår eller efterår.

Har du brug for 2 potetræer for at få frugt?

Når den er etableret, pawpaw træer producerer for det meste frugt når den vokser i fuld sol. ... I hvert fald til korrekt bestøvningsanlæg to forskellige podede sorter af poter (to eller mere podet træer kan ikke krydsbestøve, hvis de er af samme sort).

Hvordan passer du på et potepote?

Pawpaws foretrækker en fugtig, frugtbar jord. Jorden skal være let sur til neutral og veldrænet. Forbered en jord, der er rig på organisk materiale ved at arbejde et tykt lag kompost dybt ned i jorden.

Hvordan starter man et potepote -træ?

Hvordan dyrke poter fra frø

  1. Start med Fresh PotePote Frø. Hvis din pawpaw frø tørrer ud, vil dine poter mislykkes. ...
  2. Stratificer din PotePote Frø. Nu skal du give dine Asimina triloba frø en god afkøling i køleskabet. ...
  3. Plante Jeres PotePote Frø! Når du har haft frøene i køleskabet i fire måneder, plante dem om foråret.

Hvad er den bedste gødning til pawpaw træer?

14-14-14 Gødning

Almindelig gødning applikationer med en afbalanceret, universalgødning hjælper med at understøtte korrekt papaya trævækst og frugtudvikling. For de bedste resultater skal du bruge et 14-14-14 produkt, der starter i den tredje måned efter plantning. Brug 4 ounce 14-14-14 pr. Papaya-træ en gang hver fjerde uge.

Hvor er det bedste sted at plante et pawpaw træ?

Pawpaws er underordnede træer, hvilket betyder, at de stadig kan trives under baldakinen på en højere træ. Disse frugter planter som fugtighed, vokse bedst i fugtig jord og findes ofte i frugtbar jord langs vandveje og bakker. Pawpaw træer vokser bedst i USDA -hårdførhedszoner 5 til 9.

Hvad helbreder pawpaw?

Papaya blad forbruges ofte som ekstrakt, te eller juice og har vist sig at behandle symptomer relateret til denguefeber. Andre almindelige anvendelser omfatter at reducere betændelse, forbedre blodsukkerkontrollen, støtte hud og hårs sundhed og forebygge kræft.

Gør pawpaw træer hvert år frugt?

Du skal bruge mindst to forskellige varianter af pawpaw til frugt sæt. Den ovale grønne frugt vokser gennem sommeren, med høst generelt fra midten af ​​august til oktober.

Har du brug for et han- og hunnpawpaw -træ?

Hvilket køn skal man købe? Pawpaw træer måske han-, kvinde eller biseksuel (hvilket betyder, at de producerer blomster, der har begge dele hankøn og hunkøn fungerende dele). Det er vigtigt at være opmærksom på dette som han- prøver vil ikke bære frugt og kvindelige træer vilje har brug for et hantræ et sted i nærheden til befrugtning, før de kan sætte frugt.

Hvor meget plads har et pawpaw -træ brug for?

Websted og afstand

Det pawpaw er en lille træ der typisk vokser til omkring 20 fod høj og mindre bred. I en plantageindstilling, træ centre skal være mindst 10 fod fra hinanden. Rækkebredder afhænger af størrelsen på traktorer og udstyr - 20 fod rækker kan være en minimumsbredde.

Har pawpaw træer brug for fuld sol?

Selvom pawpaw er frugtbar i skygge, det fungerer bedst på websteder med fuld-sol eksponering, men med en vis beskyttelse mod vind (på grund af dets store blade).

Hvor lang tid tager pawpaw at modnes?

Papaya planter begynder at blomstre 5-8 måneder efter plantning, og frugterne er klar til høst cirka 2 måneder efter blomstringsfasen. Modenhed afhænger dog af sorten. Høstning sker ved at afskære frugten fra træet.

Er pawpaw frø giftige?

Det pawpaw frugtens hud og frø måske giftig

Begge har bevist giftig til mennesker. Faktisk ifølge et faktablad fra Purdue University om frugten, den frø indeholder opkastningsfremkaldende alkaloider i endospermen. Og hvis frø tygges, a gift frigives, og de kan ødelægge dit fordøjelsessystem.

Kan pawpaw gøre dig syg?

At spise frugten kan årsag nældefeber, kvalme, opkastning, hovedpine eller besvimelse hos nogle mennesker. amerikansk pawpaw ekstrakt evt årsag opkastning. Ved påføring på huden: Amerikansk pawpaw er MULIGT SIKKER, når den påføres huden, på kort sigt. Måske årsag et rødt, kløende udslæt, når det påføres huden hos nogle mennesker.

Hvorfor frugter mit papaya -træ ikke?

Papaya planter i hjemmet haver undertiden ikke frugt. ... Dette er ikke fordi planten er usund eller under vækststress. Det er en naturlig abort af en hunblomst, der havde ikke blevet bestøvet og derfor ikke udviklet sig til en frugt.

Har pawpaw træer brug for en bestøver?

Pawpaw blomster er perfekte, idet de har både mandlige og kvindelige reproduktionsdele, men de er ikke selv-bestøvende. ... Ud over poter er selvkompatible og kræver kryds bestøvning fra en anden uafhængig pawpaw træ.

Kan pawpaw træer vokse i krukker?

Voksende en gryde pawpaw er faktisk en glimrende idé, i hvert fald et stykke tid. Det træ har visse krav, der lettere kan imødekommes som container dyrket pawpaw. Pawpaw træer kræver varme til varme somre, milde til kolde vintre og mindst 81 cm.)

Hvordan stopper man et pote -træ fra at blive for højt?

Til hold op planterne får for høj vi lagde en stor kaffeform oven på den. Du kan også bruge en lille spand af en eller anden art.

Er det godt at spise umoden pawpaw?

Hvis papaya er moden, kan det være spist rå. Imidlertid, umoden papaya skal altid koges før spise - især under graviditeten, da umoden frugt er høj i latex, hvilket kan stimulere sammentrækninger (1). Papayaer er formet som pærer og kan blive op til 51 cm lange.

Hvem skal ikke spise papaya?

02/8 Kan forårsage fosterskader. Papaya blade har en komponent kaldet papain, som kan være giftig for din baby, hvis du er gravid. Det kan endda føre til fosterskader. Ikke meget er kendt om bivirkningerne af papaya under amning, så det er bedst at undgå at have papaya under og efter graviditet i nogen tid.

Hvad er bivirkningerne ved at spise papaya?

Papaya er muligvis usikker, når den tages i munden i store mængder eller påføres huden som papaya latex. At tage store mængder papaya gennem munden kan skade spiserøret, som er madrøret i halsen. Anvendelse af papaya latex på huden kan forårsage alvorlig irritation og allergiske reaktioner hos nogle mennesker.

Voksende stauder i ørkenen Typer af stauder i sydvest
Hvilke stauder blomstrer hele foråret og sommeren?Hvilke stauder blomstrer hele året rundt?Hvad er stauder med lav vedligeholdelse?Hvilke blomster vok...
Bedste sydlige stauder - Valg af stauder til Southeast Gardens
Flerårige Planter Det vokser godt i Sydøstlige haverLiljer.Daylilies.Gardenias.Peoner.Hortensiaer.Sortøjede susaner.Clematis.Crinum liljer.Hvad er de ...
Holder eddike blomster friske ved hjælp af eddike til snitblomster
Forhold til konservering blomster med eddike vil variere. De fleste er dog enige om, at omtrent to spiseskefulde hver af dem eddike og opløst sukker s...